InEnerg i Dzień Rolnictwa 4-6 marca 2014 we Wrocławiu
-
Podobna zawartość
-
Przez lesne
Kto z was uprawiał, uprawia lub chce uprawiać rośliny energetyczne? Jak myślicie czy to jest opłacalne? Znam firmę, która dzierżawi ziemię od rolników, płaci całkiem przyzwoite pieniądze i tylko po to, żeby tam uprawiać rośliny energetyczne. Więc skoro komuś się opłaca...? Jak uważacie?
-
Przez lukasz952
Witam!
Czy ktoś orientuje się jak wyglądają ceny na skupie na placu w biogazowniach/ ceny kontraktacyje?
Chodzi mi głównie o ceny za sianokiszonkę, kiszonkę z żyta w belach.
Czy to się w ogóle opłaca, czy tylko warto sprzedać kiszonkę której nie skarmicie, (rozerwana folia, niska jakość)
-
Przez kamila_na
Po ostatnich zmianach związanych z Ustawą o OZE pojawiła sie możliwość zarabiania na własnej instalacji fotowoltaicznej. Słyszeliście o tym coś więcej?
-
Przez kamila_na
Ostatnio słyszałam, że po wejściu nowej ustawy możliwe będzie zarabianie na fotowoltaice. Podobno możliwe są dotacje na budowe instalacji. Wiecie o tym coś więcej?
-
Przez MyEnergy
Witam,
Jestem przedstawicielem firmy MyEnergy, w której zajmujemy się głównie inwestycjami związanymi z fotowoltaiką (dodatkowo instalacjami elektrowni wiatrowych i pomp ciepła). Wykonujemy dachowe instalacje PV na budynkach mieszkalnych, budynkach gospodarczych, jak również instalacje naziemne. Szukamy terenów, do wydzierżawienia pod tego typu inwestycje. Chodzi nam o tereny klas IV, V lub V, od 2 do 4 hektarów i najlepiej z woj. warmińsko-mazurskiego, podlaskiego i lubelskiego. Jesteśmy w stanie zapłacić 5 tys. zł / ha za rok. Wszystkich zainteresowanych serdecznie zapraszam do kontaktu.
Pozdrawiam,
Łukasz Kiełbasiński
lukasz@myenergy.pl
www.myenergy.pl
-

Rekomendowane odpowiedzi
Malowanie ursus 1201
Dronningborg D3000