Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Tak, bez napedu tak trzeszczy. I to tak jakby cala kabina chodzila. Mechaniory powiedziały ze cos jest z przednim napedem, znaczy cos się wysunelo...

Edytowane przez tomek1921
Gość Profil usunięty
Opublikowano

824 przy prędkości 14km/ha automatycznie rozłącza przedni napęd.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez krzysiekziolo
      Witam. Posiadam Fotona 504 i chciałbym zaprzeczyć złym opiniom tych ciągników. Mam go co prawda od pół roku, ale są osoby na tym forum, które też mają podobny sprzęt i na pewno przyznają mi rację, że te ciągniki są bardzo dobre.

Przesyłam link do filmu z moim fotonem:

Gdyby ktoś był zainteresowany zakupem ciągników marki Foton to chętnie pomogę w kontakcie z dealerem oraz w załatwieniu innych spraw związanych z zakupem.
    • Przez kubak
      Witam, poszukuję Fendtów z serii 800 favorit, 822 lub 824, w dobrej cenie, może być uszkodzony.
    • Przez siema1348
      Witam mam problem z biegami polowo drogowymi wogulę mi się nieprzełanczają,  bezpieczniki sprawdzałem skrzynia napewno nie ponieważ wogulę mi  się niepojawia komunikat ani nic tego typu.
    • Przez pauliosss
      Witam wszystkich. Zakupił kolega ciągnik international 824 ma problem z reduktor wyskakuje.. Poszukuję do wyżej wymienionego ciągnika katalogu skrzyni biegów katalog ewentualnie schemat skrzyni biegów co gdzie jak jaki tryb.. Posiada ktoś może taki katalog lub schemat? Pozdrawiam
  • Dodaj nową pozycję...
v