-
Podobna zawartość
-
Przez PrzemekRol29
Witam. Zwracam się do Was z prośbą o pomoc, kupiłem Ciągnik Massey Ferguon 6180 Dynashift z 1997 roku z oponami: przód 380 mm szerokości, tył 600mm.
Czy jest możliwość zmniejszenia szerokości z tyłu opon jak tak to na jakie, interesuje mnie szerokość między 450 - 500, czy przy tym będę musiał zmieniać felgi czy jest opcja zwężania, oraz dodatkowo czy będę musiał zmieniać coś przy oponach z przodu ? Dziękuje za pomoc.
-
Przez MafiaMałopolska
Witam
Mam pytanie dotyczące zmian opon w ursusie 1614
Chciałbym założyć opony 650/65r38 tylko problem w tym że nie wiem czy wejdą
-
Przez Blusik
Witam czy ktoś może powiedzieć mi z jakiego auta jest ta felga z opona
Wiem że felga jest zabezpieczona pierścieniem do okoła.
Traktor ma 30-40 lat
-
Przez Natka92
Witam,
Drodzy Koledzy, zwracam się z prośbą o pomoc w dopasowaniu kół do Zetora 7245 z przednim napędem.
Oryginalnie mam przy tym Zetorku laczki: TYŁ: 16,9 - 28 i PRZÓD: 11,2 - 24.
zmieniam na trochę węższe i wyższe i z tyłu pasuje mi mieć rozmiar 13,6 - 36.
i moje pytanie brzmi jakie powinny być z przodu? 12,4 - 24 czy 11,2 - 28 czy inne?
Wiem że to jakoś się oblicza jednak powiem może tak, że nie mam głowy do tego obliczenia
Dlatego może ktoś z Was pomoże mi z tymi wyliczeniami i poda odpowiedni rozmiar przednich kół jeżeli z tyłu będą 13,6-36.
Pozdrawiam
-
Przez robek83
witam
mam fenda 312 lsa był oryginalnie na oponach przód 600-65-38 tył 480-65-28 . Teraz tył 580-70-38 bierznik okolo 80% a przód 16.9/14-28 20% do wymiany .Czy to sie zgrywa teraz. Jesli nie to jakie opony na przód?.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Opony diagonalne, montaż bez dętki?
Nowe opony do 3512