-
Podobna zawartość
-
Przez Rafal8888
Witam mam taki problem, zmieniałem silnik w kombajnie i mam założony od stara i tam jest inne wyjście na wałek napędzający prądniczkę obrotomierza w starym miałem na czworokąt podobny jak przy kluczach nasadowych, a w pompie która jest w nowym silniku ma wyjście na obce pióro a pompy nie przekładałem bo w nowym silniku tez były dwa smoki a zapomniałem sprawdzić wyjście na napęd prądniczki. Zmiana pompy nie wchodzi w grę ponieważ to się wiąże z wyjmowaniem silnika co byłoby czystym absurdem. Ma ktoś jakiś pomysł jak to ogarnąć? Z góry dziękuję.
-
Przez grzegorzc360
Chciałbym się dowiedzieć czy opłaca sie zaopatrzec w ten zestaw all................... Jak wygląda ostrzenie tym, czy są zachowane kąty ostrzenia i czy zwykłymi pilnikami co tata jak kupował polską piłę PS 360 dostał w zestawie (tylko sa to same pilniki bez tych blaszek jak w aukcji) tak zwane iglaki. Jestem już od dłuższego czasu zainteresowany tym właśnie i chciałbym się dowiedzieć opinii od was. Pozdrawiam
Link z allegro usunąłem i temat zamykam bo nie ma sensu go dalej ciągnąć jak nie wiadomo o co chodzi. No i oczywiście ostrzeżenie zgodnie z pkt 1.17 taryfikatora.
-
Przez waldek315
Witam z kąt bezpiecznie pociągnąć 12v pod kompresor klimy i wentylatory w bizonie czytałem gdzieś że jak się pociągnie 12v z jednego aku to może się uszkodzić bo nie będą równo ładowane ?
-
Przez MarcinAgroTV
Witam
Ile oleju wchodzi do pompy wtryskowej w Bizonie Rekordzie Z058 ? Wlałem 0,5 L i nie wiem czy nie jest za mało
Czekam na odpowiedzi
Pozdrawiam
-

Rekomendowane odpowiedzi
Układ chłodzenia Bizon rekord
Ursus C-385