Amortyzacja tura w Pronarze 1025
-
Podobna zawartość
-
Przez dzikidaniel
Czy ktoś wie czy adaptacja z Celtisa będzie pasować na Aresie 556? Silniki niby te same jednak budowa może się różnić i już będzie problem.
Pytam się gdyż mogę kupić tura do małego Aresa tyle że jest on zdjęty z Celtisa.
-
Przez Mycek5120
Witam
czy ktoś orientuje się ile powinno być gazu w hydro akumulatorach od amortyzacji osi? Z tego co wiem są dwa duży i mały praktycznie na środku ciągnika z dołu osłonięte blachą . Mam wrażenie że os jest zbyt sztywna słabo wybiera i chciałem dać te akumulatory do sprawdzenia tylko nie wiem ile powinno być w nich prawidłowo nabite. Ma ktoś dojście do takich danych?
-
Przez andrewk
Witam, do sprzedania posiadam prawie nowe siłowniki do ładowacza czołowego T25 / C330 / C360 / MF 255.
Używane niecałe 7msc. 100% sprawne.
Specyfikacja techniczna:
Długość siłownika złożonego 870 mm
Całkowita długość siłownika po rozłożeniu 1500 mm
Średnica tłoczyska 40 mm
Średnica zewnętrzna siłownika 60 mm, mm
Łożysko fi 25 mm ( otwór na sworzeń), mm
Skok tłoka 630 mm
Wyjście na króciec M18 x 1,5 M16 x 1,5( zewnętrzny gwint) mm
Cena 150zł/szt
Koszt wysyłki 35zł/komplet
Zapraszam do zakupu
____________________________________________________________________________________________________________
AgroDane.pl - portal poświęcony specyfikacjom maszyn rolniczych takich jak ciągniki rolnicze, kombajny zbożowe oraz ładowarki teleskopowe. Dane techniczne, porównania modeli oraz opinie w jednym miejscu. Użytkownik agrofoto wszystkim poleca tą stronę z całego serca
-
Przez Nemo123
Tak jak w temacie adaptacja do Fiata 90-90, 100-90, 110-90. Cena 1200zł. Częstochowa.
https://www.olx.pl/oferta/adaptacja-tura-quicke-agram-trima-do-fiata-CID757-IDqN0hL.html#3d954f06d5
-
Przez andrzejda12
Witam. Mam tura jedno-sekcyjnego który jest sterowany przez rozdzielacz ciągnika. Zamierzam go przerobić na trzy-sekcyjny ale nie wiem jaki sposób podłączyć drugi rozdzielacz do sterowania turem.Jeśli ktoś wie jak to proszę o pomoc.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Ciągnik do lekkiej pracy
Temis