Wałek Wom Dx
Przez
karol2306, w Deutz-Fahr, Lamborghini, Same
-
Podobna zawartość
-
Przez AGEPOWER
Witam,
jestem nowy na forum. Zajmuję się od 11 lat silnikami DEUTZ. Chętnie pomogę wszystkim użytkownkom:-) Odpowiem na każde pytanie, doradzę, zdiagnozuję, naprawię.
Zapraszam do zadawania pytań.
-
Przez Kajdano
Witam potrzebuje części do dx 3.90 mianowicie ramion dolnych podnośnika , mocowania łącznika centralnego i jeszcze bocznych plastików kokpitu kierownicy
-
Przez areczek00095
Cześć koledzy. Mam problem bo w moim Silverze pocil się blok pod cylindrami ale delikatnie a dzisiaj robiłem z ladowaczem, rozgrzal się i zaczęło już ładnie lecieć. Nie bardzo wiem skąd się to ciśnie bo cylindry są suche, nie widać żeby coś się na nich paliło. Druga sprawa to regulacja ciśnienia na wejściach. Tura mam wpietego w wyjścia i trochę za wolno chodzi jak dla mnie, nie bardzo wiem jak zwiększyć ciśnienia na wejściach, a może ma ktoś wpietego to bezpośrednio w pompę, to chętnie bym zobaczył jak i też pokombinowal. Poniżej kilka zdjęć odnośnie tematu.
-
Przez adrian123292
Witam forumowiczów. Mam problem z moim deutzem k110. Otóż podczas jazdy po drodze sam mi hamuje czasami na prawe koło tył. Musze się wtedy zatrzymać, wrzucić na luz wcisnąć kilka razy hamulec i wtedy puszcza i można jechać dalej. Czasami zdarza się to kilkakrotnie czasami raz ale strasznie to wkurza bo nie wiadomo jak to naprawić. Ciągnik posiada instalacje pneumatyczną. Czy ktoś z was spotkał się może z taką usterką i był by mi w stanie w jaki kolwiek sposób pomóc? Pozdrawiam
-
Przez shiza34
Panowie stojąc na pochyłym cieknie olej z tylnej piasty olej taki zielony spływa po feldze.Dużo roboty jest z wymianą uszczelniacza?i jaki olej tam kupić na dolewkę i gdzie w ogóle go wlać?
-