Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Gość Profil usunięty
Opublikowano

jak w filmie "zróbmy sobie wnuka" tam tez pechowa dziewczyna była :D

Opublikowano

To nie same maszyny to na wszystko działa te zauroczenie. Jak jeszcze córka była mała to babki jak zobaczą to jakie ty masz ładne gęste włosy, jakie ładne, za tydzień ni z tąd ni z owąd na grzebieniu w pęczki można było wiązać.

Opublikowano

Powiem krótko Grześ roz........ił system tym tekstem typu rzuciła mu zły urok i dyszel od przyczepy sie zgiął :lol: albo wysiadły dwa nowe ciągniki.21 wiek a on głupoty tu wygaduje o jakimś rzuceniu uroku na niego, nie no masakra jakaś gratuluje mu podejscia do sprawy i kwitowania w ten sposób wszystkich wątpliwych związków,jednym słowem pojechał po całosci aż wstyd było na to patrzeć,chyba że taka była jego rola i tak było w scenariuszu

Gość Profil usunięty
Opublikowano

TheMariko-na ciągniku pewnie nie,ale na 6 m stali pewnie tak(6m na 4 przyczepce)

Tylko i wyłącznie w tym wypadku, ale to tylko dla tego żeby jakaś ślepa kur*wa nie wzięła mnie od tyłu.     

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Ach te kobiety potrafią doprowadzic przyczepe do ruiny :lol:

Nie przesadzajmy, kobiety to nie rdza, ale  "dyszel" mogą lekko nadwyrężyć.       :P

Opublikowano

Dokładnie jest coś takiego, ale czy akurat Grzegorz wiedział że to Ewa mu zło życzyła a nie jakiś zawistny sąsiad, albo jakaś inna panna, wątpię tym bardziej że wokół siebie od razu nie da się wyłapać kto to. No i fakt są różne metody przeciwdziałania miedzy innymi jak wspominasz ta wstążka.

Napewno jest coś na rzeczy z zauroczaniem i nawet niedaleko ciebie piotrek w Par....ie mieszka osoba co zdejmuje uroki i ludzie nawet z końca województwa podobno do niej jeżdzą i w kolejkach się ustawiają 

Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

Czasem tak jest że jak coś się zacznie walić to lawina od razu. Moim zdaniem Grzesiek tak sobie może palnął bezmyślnie z tym urokiem, a Ewa z tego aferę zrobiła

No nie palnął tylko powiedział to bardzo przekonująco, Ewa nie zrobiła żadnej afery z tego powodu, zrobił z niej czarownicę.

Dziewczyny, trzymajcie się z daleka od "nawiedzonych" facetów, taka moja rada.

Edytowane przez KORSARZ1
Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

Koleżanka nasłuchała się może o długich "dyszlach"     :P   spokojnie moja droga, tu nie Afryka.          :lol:   Standard  europejski { nie mylić z krzywym ogórkiem}.         :P

Edytowane przez KORSARZ1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radas
      Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
    • Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Czy podlega temu zakup busa bądź chłodni? Chciałabym z niego korzystać w celach rolniczych i nie tylko. Jak wyglada teraz sytuacja jeśli o to chodzi? Czy ktoś z was ubiegał się w podobnym celu? 
    • Przez Paula98r
      Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie młodego rolnika. Czy mam szanse dostać 
      - mając skończone technikum mechanizacji rolnictwa
      -zdany egzamin zawodowy na M1 i M2 
      - nie zdany egzamin na M 43
      Czy jak mam nie zdanej ostatniej kwalifikacji to mam jakieś szanse czy musze mieć wszystkie 3 kwalifikacje?

• Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Ile procent dotacji muszę przekazać na dany cel? 80% czy 100%? Chciałbym wiedzieć czy zostaje jakiś procent dla siebie, który nie będzie sprawdzany na co został przekazany. 
    • Przez rolnikk70
      Witam złożyłem wniosek na mr w lipcu jak długo mam czekać za decyzją?
  • Dodaj nową pozycję...
v