Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Gość Profil usunięty
Opublikowano

Czy na forum to nie wiem, ale ogólnie jest już widoczne gołym okiem że coraz większe "walizeczki" z tyłu tachają.          :P

Opublikowano (edytowane)

Spaść to spadnie na pewno po tygodniu takiej kuracji, ale facetowi i to nie tylko waga.       :P   Czy cokolwiek spadnie kobiecie to byłbym ostrożny w takich rokowaniach, zwłaszcza jak w czasie seksu będzie spokojnie sobie leżeć i zasuwać  keksa jeden za drugim. 

​ Pierwsze słyszę by w'' tracie '' coś zajadać . :huh:

Korsarz ,Ty ewidentnie zmień kochankę ,na bardziej aktywną ,bo masz złe skojarzenia .  :D

to dziewczyny z forum aż taką nadwagę mają że wszystkie muszą gubić kilogramy....

Ależ skąd ,my jesteśmy idealne ,tylko lustra jakieś takie ....  ^^ :rolleyes:  

Nie mogę oglądać tego programu, według mnie to strasznie sztuczne jest... Nie chce mi się wierzyć, że ci ludzie biorą w tym udział za darmo  ;)

Nie możesz ,a oglądasz . Po co się tak katować ?  ;)

Edit:

Jest nowy zwiastun ...https://www.facebook.com/video.php?v=840144572692050&set=vb.751051228268052&type=2&theater

Edytowane przez Meg5
Opublikowano (edytowane)

Uczestnicy tego programu chyba się zaprzyjaźnili sądząc po zdjęciach na fejsie Adama Kraśko, jakiś zjazd czy coś...... <_<

Edytowane przez drzewis98
Gość Profil usunięty
Opublikowano

​ Pierwsze słyszę by w'' tracie '' coś zajadać . :huh:

Korsarz ,Ty ewidentnie zmień kochankę ,na bardziej aktywną ,bo masz złe skojarzenia .  :D

Hmm, tylko taka co lubi bardziej seks niż keks to cipkę już może mieć jak opona po detonacji     :P    i jeździj później latami na kapciu.       :P       :lol:

Opublikowano (edytowane)

Nieaktywne kobiety złe ,aktywne jeszcze gorsze ....  :P       Korsarz ,po Twoich komentarzach dochodzę do wniosku ,że to chyba Ty bardziej wolisz keks ,jak seks . :D

Edytowane przez Meg5
Opublikowano

Uczestnicy tego programu chyba się zaprzyjaźnili sądząc po zdjęciach na fejsie Adama Kraśko, jakiś zjazd czy coś...... <_<

I wyróżnienie detektywa przyznane :)

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Meg, jakbym nie znał Twoich przekonań, to pomyślałbym że robisz mi niestosowne propozycje.       :P     

Opublikowano

Czy na forum to nie wiem, ale ogólnie jest już widoczne gołym okiem że coraz większe "walizeczki" z tyłu tachają.          :P

a faceci również próbują nas w tym dogonić :P

Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

W "walizkach",         :D    nic podobnego, jak już to "śmietniki" z przodu noszą.     :P Ale to można wytłumaczyć tym że to ptaszek chce mieć daszek.     :P

Edytowane przez KORSARZ1
Gość Profil usunięty
Opublikowano

Fakt, żeby sobie cipki nie odgniotła, bo może dojść do deformacji.         :P

Opublikowano

ktoś tu chyba zapomina, że wszystko co używane się psuje i niszczy... Czyli męskie przyrodzenia na starość będą dyndać do kolan :P

Opublikowano (edytowane)

a weż nie cwicz miesni to zanikaja..trzeba cwiczyc to wisiec nie beda...akurat to co sie uzywa sie nie psuje i nie niszczy..z mydła nie jest>najwyzej z braku pracy sie zniszczy

Edytowane przez nikolas29
Opublikowano

Im częściej się trenuje tym lepiej się ciężko pracuje. Krążenie i kondycja się poprawia, i można dłużej i dłużej i dłużej i częściej i częściej i częściej ... Trening czyni mistrza.

Gość Profil usunięty
Opublikowano

ktoś tu chyba zapomina, że wszystko co używane się psuje i niszczy... Czyli męskie przyrodzenia na starość będą dyndać do kolan :P

Przynajmniej herbatę  będzie czym pomieszać.        :P

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Przecież to było widać gołym okiem że temu chodziło tylko o reklamę w tym programie.

Opublikowano

Wcześniej była dyskusja z mądrą inaczej a teraz widzę seks to temat przewodni. Niedługo trzeba będzie pomyśleć nad zmianą tytułu. :P

Ile tam błędów i niby takie ARiMR gdzie we wnioskach błędy są niedopuszczalne a sami takie bukwy walą...

Bez urazy ,ale Paweł mając 27 lat wygląda jak stary dziad zarośnięty .I te siwe włosy w tym wieku .

Może coś tam działa ciągle i taki spracowany. Słyszałem historie o człowieku, który przez problemy finansowe przez noc posiwiał oraz o takich co bez względu na wiek siwieją od pracy czy właśnie problemów. 

Nie ma się czym chwalić ale już przed 18 miałem kilka siwych włosów - także to nie wiem. Czasem boję się takiej niepewności bo problemów mnóstwo a organizm nie mówi jak na to zareaguje i kto wie, kładziesz się spać spokojny a budzisz się siwy.  :huh:

Gość Profil usunięty
Opublikowano

O już będzie druga edycja, chętni zapisywać się.        :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radas
      Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
    • Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Czy podlega temu zakup busa bądź chłodni? Chciałabym z niego korzystać w celach rolniczych i nie tylko. Jak wyglada teraz sytuacja jeśli o to chodzi? Czy ktoś z was ubiegał się w podobnym celu? 
    • Przez Paula98r
      Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie młodego rolnika. Czy mam szanse dostać 
      - mając skończone technikum mechanizacji rolnictwa
      -zdany egzamin zawodowy na M1 i M2 
      - nie zdany egzamin na M 43
      Czy jak mam nie zdanej ostatniej kwalifikacji to mam jakieś szanse czy musze mieć wszystkie 3 kwalifikacje?

• Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Ile procent dotacji muszę przekazać na dany cel? 80% czy 100%? Chciałbym wiedzieć czy zostaje jakiś procent dla siebie, który nie będzie sprawdzany na co został przekazany. 
    • Przez rolnikk70
      Witam złożyłem wniosek na mr w lipcu jak długo mam czekać za decyzją?
  • Dodaj nową pozycję...
v