Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

nie no... taki''' mądry i taki inteligentny'' jak Ty nie jestem ..no i taki ''wykształcony '':D

żeby nie było to sama tak się chwaliłaś  jaka ty oh i ah ... przypomnieć ? 

ps. mam płacić za czyjeś niepowodzenia ? ...nie wydaje mi się 😉

Edytowane przez marko-kolo
  • Haha 1
Opublikowano

Zastanów się czy to prawda była ..Popytaj innych co oni wiedzą ...Sadze ,że zaś coś innego...Chcesz coś udowodnić ? To kim jestem tak naprawdę ..politykiem,rolnikiem,sportowcem,sklepowa,nauczycielka ....) Wymienić jeszcze więcej? Nawet nie wiesz jak się naprawdę nazywam ,bo to forum i tu każdy może być kim chce i Internet przyjmie wszystko.Szkoda,że jesteś w gronie tych naiwnych i wydaje ci się ,że wiesz to co nie wiesz 😀

Opublikowano

wiem że chcesz tu być tym kim chcesz ..ale być może nie wychodzi i internet nie przyjmuje jednak wszystkiego bo jest druga strona że wiele można sprawdzić i zweryfikować 

nie mam na czym się zastanawiać bo tak na prawdę nie ma to dla mnie żadnego znaczenia niemniej jednak wyrobione zdanie mam i tyle mi chyba wolno ?:D 

Opublikowano

Ansja sama się siebie wypierasz. Ja pamiętam jaki nick miałaś wcześniej, i było to twoje imię i nazwisko, pamiętam też że pisałaś że działasz w "sferach rządowych" jak to wtedy okreslilas. Choć przyznam się że myślałem że te sfery rządowe to coś minimum na poziomie województwa, a nie radna w jakiejś wiosce na wschodzie....

• Haha 4
Opublikowano (edytowane)

Tylko że ja nigdzie nie kandydowalam i od tego trzeba zacząć ... i na wschodzie nie mieszkam ,coś to wam się pomyliło i to fest ...

Robicie publiczne pomówienia...

Edytowane przez Ansja
Opublikowano

Dobrze , sprostuję, na południowym wschodzie. Czy kandydowalas nie wiem, i nie chce wiedzieć, ale to co pisze marko-kolo że pisałaś że działasz organach władzy to prawda, też to pamiętam. Ogólnie zalecam więcej luzu, pozdrawiam

Opublikowano (edytowane)

kandydowanie to nic złego i nie jest przestępstwem ,więc o jakie pomówienie Ci chodzi ? 

sama siebie pomawiałaś w takim razie rozpowszechniając takie plotki na swój temat  .

być może jest to zbieżność danych   ...nie twierdze że nie,  bo jest to możliwe 

może ktoś skradł Twój wizerunek i wkleił 9 facjat itp. ...tu też wszystko możliwe :D

Opublikowano (edytowane)

no to ścigają tą która się pod Ciebie podszywa ...czy jak tam to sobie nazwiesz 

a może twoje zdjęcie w profilu nie było twoje ...czy jak tam uważasz 

ogólnie ja się mogę zgodzić ze Ty to nie Ty czy coś podobnie ...mi tam wsio ryba ^_^ 

ps.

skoro to nie Twoje dane to kogo i za co chcesz ścigać ? ....może zrobić to tylko osoba wymieniona ale nie ma podstaw bo dane są publiczne skoro zgodziła się kandydować ?  

Opublikowano

Chętnie skorzytam z opcji ignoruj użytkownika, bo mam dość durnych postów naszej atencjuszki. 

Opublikowano (edytowane)

Aż się wypowiem. Nie strasz kodeksem karnym,bo to nawet nie paragraf, a artykuł z rozdziału XIII o wykroczeniach przeciwko porządkowi i spokojowi  publicznemu. Co ma piernik do wiatraka? Ochronę danych obejmuje i reguluje Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r.  oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE.

Nie dotyczy osób publicznych, przetwarzajacych swoje dane np. W celach kandydatury na radnych. 

Z dniem deklaracji swojej kandydatury stajesz sie osobą publiczną, która się reklamuje. Sa informacje na ten temat, a nawet zdjęcia.

Czasem warto się doinformować,a nie na siłę próbować zabłysnąć.

Edytowane przez Candy
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Ansja napisał:

Za ujawnienie danych osobowych zgodnie z kk 51. 

Z tego co kojarzę to ten artykuł, nie dotyczy danych osobowych.  

Wszak widzę, że koleżanka obyta w każdym temacie. ;)

O widzę że ktoś mnie już ubiegł... ;)

Edytowane przez Doloress
Opublikowano

@Doloress Ciesze sie ze nie tylko ja widze te błędy.

Pani chyba myśli ze wszyscy tu są spod ciemniej gwiazdy i nie znaja się na prawie, można weprzeć im wszystko.

Mysle ze niepotrzebnie sie produkowalam,jeszcze duzymi literami bo i tak nie dotrze.

Opublikowano
6 minut temu, marko-kolo napisał:

no osoba która się podszywała musiała czytać temat bo skasowała ,zablokowała profil na FB :D...

no musiała się przestraszyć paragrafów 😉

ale ze stron portalu samorządowego  nie zniknie

Opublikowano
16 godzin temu, extrabyk napisał:

Właścicielka koziołka czerpie korzyści z nierządu a za to już jest paragraf za sutenerstwo :D

zona to właścicielka?Staszek znudził sie żonie to go wystawiła co by sobie pobrykał;)

3 godziny temu, Ansja napisał:

,bo to forum i tu każdy może być kim chce i Internet przyjmie wszystko.😀

NIe do końca

a internet fakt przyjmie wszystko ale i wszystko pokaże

3 godziny temu, Ansja napisał:

Za ujawnienie danych osobowych zgodnie z kk 51. Ale to nie o mnie i fejsika nie mam .

Dziewcze jak na coś się powołujesz to sprawdź czego to dotyczy anie się ośmieszasz

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radas
      Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
    • Przez Paula98r
      Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie młodego rolnika. Czy mam szanse dostać 
      - mając skończone technikum mechanizacji rolnictwa
      -zdany egzamin zawodowy na M1 i M2 
      - nie zdany egzamin na M 43
      Czy jak mam nie zdanej ostatniej kwalifikacji to mam jakieś szanse czy musze mieć wszystkie 3 kwalifikacje?

• Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Ile procent dotacji muszę przekazać na dany cel? 80% czy 100%? Chciałbym wiedzieć czy zostaje jakiś procent dla siebie, który nie będzie sprawdzany na co został przekazany. 
    • Przez rolnikk70
      Witam złożyłem wniosek na mr w lipcu jak długo mam czekać za decyzją?
    • Gość
      Przez Gość
      Witam , czy jest jeszcze możliwości złożenia wniosku na młodego rolnika ? Jestem świeżo po technikum rolniczym i mam pewnosc że ta premia była by mi przyznana .
  • Dodaj nową pozycję...
v