Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

no jak kozulek to ile masz kont na af ? ;)

i kiedy ty w tej gospodarce robisz jak ty całe dnie na af siedzisz ? ;)

chyba celowo sie logujesz anonimowo zeby sie nie połapali ze te 80 ha to fikcja i bajki :D

jakie 80 ha?

przestań chłopie ,po co te głupie analizy?

Gość Profil usunięty
Opublikowano

kozulek

a to ile teraz masz ha bo sie pogubiłem :D

Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

Napisany Dzisiaj, 22:47

Panowie chyba zboczyliście z tematu i to mocno

Powiedzcie to tym baranom co zaczęli zaśmiecać tematy randkowe, zwróciłem pacanom uwagę w jednym, to się przenieśli tu.

Edytowane przez KORSARZ1
Opublikowano

Tych dwóch spotkajcie się na żywo dajcie sobie po mordzie może wam przejdzie a nie zaśmiecajcie tematów @ventador- zazdrościsz mu tych ha czy co ? Niech ma nawet 1000 ha...Boże nie zachowujcie się jak dzieci w przedszkolu... ;)

Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

kozulek

prawda boli co ? :D

piotr3p

nie zazdroszcze, coś ty, niby czego ?

tylko jak ktos całe dnie siedzi na af zalogowany anonimowo i opowiada ze ma niewiadomo ile wszystkiego to dla mnie coś tu smierdzi

Edytowane przez ventador
Opublikowano

Dobrze że wśród kobiet nie ma raczej takich przypadków jak mamy tu. Wydaje mie sięze one mają wrodzoną skromność.

Pamiętam program o traktorzystce z plakatu prl, żyje ona jeszcze? Kojarzy ktoś?

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Jak oni takie ciemne że identyfikują moje konto z kontem Kozulka, to szkoda nawet gadać.   :lol:

Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

A co nie umiesz walnąć pięścią w stół i uspokoić rozrabiaczy?     :P   też jedziesz na "prywatnym"  zaraz wezmą Cię za mnie.      :P

Edytowane przez KORSARZ1
Opublikowano

A co nie umiesz walnąć pięścią w stół i uspokoić rozrabiaczy?     :P   też jedziesz na "prywatnym"  zaraz wezmą Cię za mnie.      :P

Ja nie jestem od pilnowania porządku na forum!

A cóż to za różnica czy prywatny czy też nie? A Tobą nie chciałabym być.

Gość Profil usunięty
Opublikowano

A mogę wiedzieć czemu?       :P      :D

Opublikowano

@glicer a no nudno. Kompletny brak jakiejkolwiek rozmowy na poziomie...
@ kozulek2 to chyba nie jest temat dla żonatych

@Korsarz wiesz tłumu chętnych nie widzę, którzy chcieli by być Tobą więc sorki ja tym bardziej nie chciałabym być Tobą....

Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

Napisany Dzisiaj, 23:42

@glicer a no nudno. Kompletny brak jakiejkolwiek rozmowy na poziomie...

Ooooooooo   w którymś temacie randkowym jest rozmowa na "poziomie"   chyba dwie lub trzy strony o kukurydzy.       :P

@Korsarz wiesz tłumu chętnych nie widzę, którzy chcieli by być Tobą więc sorki ja tym bardziej nie chciałabym być Tobą....

No przecież ja jestem sobą i do czego mi klony.           :P

Edytowane przez KORSARZ1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radas
      Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
    • Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Czy podlega temu zakup busa bądź chłodni? Chciałabym z niego korzystać w celach rolniczych i nie tylko. Jak wyglada teraz sytuacja jeśli o to chodzi? Czy ktoś z was ubiegał się w podobnym celu? 
    • Przez Paula98r
      Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie młodego rolnika. Czy mam szanse dostać 
      - mając skończone technikum mechanizacji rolnictwa
      -zdany egzamin zawodowy na M1 i M2 
      - nie zdany egzamin na M 43
      Czy jak mam nie zdanej ostatniej kwalifikacji to mam jakieś szanse czy musze mieć wszystkie 3 kwalifikacje?

• Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Ile procent dotacji muszę przekazać na dany cel? 80% czy 100%? Chciałbym wiedzieć czy zostaje jakiś procent dla siebie, który nie będzie sprawdzany na co został przekazany. 
    • Przez rolnikk70
      Witam złożyłem wniosek na mr w lipcu jak długo mam czekać za decyzją?
  • Dodaj nową pozycję...
v