Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

oj będzie ciężko , może jakiś uległy bamber się hajtnie ale na razie ciężko przepowiadać przyszłość 

Na Anię nie ma mocnych, tzn startowanie do niej (jeszcze jakby miałby być to "ktoś z niczym", biedniejszy od niej) na te gustowne pałace w odcieniach różu mija się z celem, tym bardziej że doświadczona życiem po przejściach i pewna siebie,

Robert,

taki chłop taki bamber , budynki garaże wiaty maszyny perfect , na rusztach robot a TMR podgarnia widełkami <_< , wszystko ma być na tip top albo wcale, ale kto nie znosi półśrodków , tymczasowych rozwiązań ten musi się namęczyć, 

i widać że pomimo tego ogromu korzysta z firm usługowych w różnych pracach, bo trochę ściemnia mówiąc że w 3osoby daje radę to ogarnąć (chyba miał na myśli czas zimowego przestoju)

Eugeniusz

słaby zawodnik do żeniaczki , jak już nie wyszło

może i ta babka z którą staś się rozstał w poprzedniej edycji by mu pasowała

Rafał

gość obyty niby wykształcony ale w niczym co potrzebne na gospodarstwie 

a niektórzy to i dziwacy z pozarolniczymi przypadłosciami

Opublikowano

oglądałem z rodziną i niajbardziej zaskoczył nas taki młody 27 letni chłopak(po co,dlaczego,czyżby nowa gwiazda śor) A ja zapamiętałem tylko Anie, no ale niestety żadnego wrażenia na mnie nie zrobiła, taka silna niezależna kobieta ;)

biała pochwal się do którego będziesz pisała?

Opublikowano

W nowym programie mój imiennik daje radę .A tak to na moje Robert jest równy gość .Ten Adrian to wygląda mi na gościa z wysokimi wymaganiami .Natomiast Ania fajna babka ,le ona chce faceta ,co będzie pod jej butem .

Opublikowano

oglądałem z rodziną i niajbardziej zaskoczył nas taki młody 27 letni chłopak(po co,dlaczego,czyżby nowa gwiazda śor) A ja zapamiętałem tylko Anie, no ale niestety żadnego wrażenia na mnie nie zrobiła, taka silna niezależna kobieta ;)

biała pochwal się do którego będziesz pisała?

Wiesz wolę na razie pozostawić to w ukryć. :)

List już prawie w całości napisany :)

Opublikowano

Konstancja trzymam kciuki za ciebie i życzę powodzenia z całego serca;)

Opublikowano

ciężko cokolwiek powiedzieć o nich po tym kilkuminutowym wystepie

najbardziej zdziwili mnie dwaj-najstarszy i najmłodszy

najstarszy bo ten wiek to moim zdaniem już nie na szukanie miłości, pewnie będzie tak jak ze Stasiem z pierwszej edycji, zlecą się babki szukające pieniędzy i ewentualnego spadku który potem będzie można dać swoim dzieciom, choć zadziwia mnie jego bystrość i żwawość w tym wieku

najmłodszy to jak sam powiedział-kierowanie gospodarstwem i podejmowanie decyzji zostawia ojcu, coś mi się wydaje że po prostu i on i może jego rodzice mają za duże wymagania, sami są bogaci więc pewnie i dziewczyna musi być z hektarami, najlepiej nie daleko

oczywiście są to tylko moje spostrzeżenia, które mogą być mylne

pozostali kandydaci moim zdaniem nadają się do programu, szkoda tylko że wybrali w większości wypadków tych bogatszych, a nie pokazują takich jakich jest najwięcej, czyli chłopaków z kilkunastoma hektarami i nie tak dobrze rozwiniętą gospodarką

Opublikowano

@biała513 możesz sie na mnie obrazić ale jak chcesz wziąść udział w tym programie to napisz do tego dziadka on za dużo już by nie pobrykał ,

dosyć szybko by mu serce staneło i ranczo po nim byś przygarneła .

Opublikowano

Ooooo a mi działało bez problemu :)

u mnie w sprawach internetu jest koniec świata, zawsze działa dosyć słabo... taka sytuacja

a tak przy okazji @Kasia22 jak widzę twoje zdjęcie w awatarze, to za każdym razem się mylę że to moja sąsiadka, twarz identyczna, okulary, wiek też się zgadza, tylko imię nie, może jakaś bliźniaczka???

Opublikowano

zobaczyłem i prawie kompleksów sie nabawiłem...

same duze gospodarstwa wypasione sprzęty, (ciekawe ile kredytow mają) rolników tez zachwalali jakby oni za złota byli. tak sobie mysle z czym ja do ludzi, ale druga mysl, ja tez mam wiela zalet jakby mnie dobrze zareklamował to kto wie, a takiej co tylko na kase leci to nie chce...

Opublikowano

Mironeks powiało czystym hamstwem z twojej strony, nie stać cie na czystą kulturalna odpowiedź to nie odpowiadaj i sie nie udzielaj, dziewczyna chce spróbować to  może i jej wola no chyba że ty wyznajesz zasadę że czekasz na pzeznaczenie tylko uważaj bo możesz się bujać jak dziadek ten o którym mówiłeś cwaniaku. Ja popieram każdego co chce być szczęśliwym i wszelkie sposoby na to szczęście są dozwolone, sam znalazłem swoją połówkę na heh śmieszne głupim GG a jest super dogadujemy się i w ogóle dla mnie jest super, ma taki sam temperament jak ja a to jest też bardzo ważne. Dla wszystkich szukających szczęścia głowa do góry ja wam życzę szczerze powodzenia;)

Opublikowano

u mnie w sprawach internetu jest koniec świata, zawsze działa dosyć słabo... taka sytuacja

a tak przy okazji @Kasia22 jak widzę twoje zdjęcie w awatarze, to za każdym razem się mylę że to moja sąsiadka, twarz identyczna, okulary, wiek też się zgadza, tylko imię nie, może jakaś bliźniaczka???

Może mam siostrę blizniaczkę tylko nic o tym nie wiem :D

Oficjalnie ja nic nie wiem, o żadnej siostrze :P

Opublikowano

tych mniejszych gospodarzy nie chcieli do programu, wolą pokazywać bogactwo na wsi, niedawno pisał jeden kandydat to mu powiedzieli ze ma stare i małe ciągniki no i w domu nie ma miejsca zeby trójkę dziewczyn przenocować ;]

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Może mam siostrę blizniaczkę tylko nic o tym nie wiem :D

Oficjalnie ja nic nie wiem, o żadnej siostrze :P

albo masz sobwtórkę i też nic o tym nie wiesz :o

a tak ogólnie panie i panowie to czy ktoś z kandydatów drugiej edycji ma tu konto lub ewentualnie czy wśród nas na af są jacyś ich bliscy znajomi

i jak tam u was ludzie dzisiejsze polewanto? 

Edytowane przez konteno
Opublikowano

W nowym programie mój imiennik daje radę .A tak to na moje Robert jest równy gość .Ten Adrian to wygląda mi na gościa z wysokimi wymaganiami .Natomiast Ania fajna babka ,le ona chce faceta ,co będzie pod jej butem .

A ja kolego z Tobą bym się nie zgodził w kwestii co do Pani Ani, jest z pewnością taką silną i niezależną kobietą, ale podejrzewam, że jakby przyszło co do czego to nie wydaje mi się, by swego mężczyznę pod butem trzymała.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radas
      Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
    • Przez Paula98r
      Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie młodego rolnika. Czy mam szanse dostać 
      - mając skończone technikum mechanizacji rolnictwa
      -zdany egzamin zawodowy na M1 i M2 
      - nie zdany egzamin na M 43
      Czy jak mam nie zdanej ostatniej kwalifikacji to mam jakieś szanse czy musze mieć wszystkie 3 kwalifikacje?

• Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Ile procent dotacji muszę przekazać na dany cel? 80% czy 100%? Chciałbym wiedzieć czy zostaje jakiś procent dla siebie, który nie będzie sprawdzany na co został przekazany. 
    • Przez rolnikk70
      Witam złożyłem wniosek na mr w lipcu jak długo mam czekać za decyzją?
    • Gość
      Przez Gość
      Witam , czy jest jeszcze możliwości złożenia wniosku na młodego rolnika ? Jestem świeżo po technikum rolniczym i mam pewnosc że ta premia była by mi przyznana .
  • Dodaj nową pozycję...
v