Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

Jest już późna godzina i ja proszę Panie o położenie się do łóżeczek i nie miętolenie swoich "kurek" w przeciwnym razie będę musiał powiadomić Animalsów o znęcaniu się na drobiem. 

będziesz u nas za fotoreportera ? ...

Dobrze że nie za celowniczego do tych Waszych tarcz.      :lol:

hihihi Korsarz kontra dwie Anie

Ciekawe gdzie moi koledzy się podziali?

Ania ten worek po zbożu na głowę to strzał w dziesiątkę

To nic by nie dało, prawdziwy Cowboy z zamkniętymi oczami trafi w dziesiątkę.      Hahahahahah

Edytowane przez KORSARZ1
Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

Darek, taki z Ciebie Kolega?      :P    Lwicom na pożarcie mnie rzuciłeś?       HAHAHAHAHA

Ania, nie ja to powiedziałem, to druga Ania woli chyba żeby od razu trafić w cel.        :lol:

Edytowane przez KORSARZ1
Opublikowano

Co się dziwisz, że pouciekali...Na samą myśl, czego się tu naczytają, nie mogą z siebie słowa wydusić...

@KORSARZ - poddaj się dobrowolnie, jesteś tu w mniejszości. A jak się poddasz karze dobrowolnie, to rozpatrzymy, może będzie mniejsza....

Gość Profil usunięty
Opublikowano

@KORSARZ - poddaj się dobrowolnie, jesteś tu w mniejszości. A jak się poddasz karze dobrowolnie, to rozpatrzymy, może będzie mniejsza....

Nigdy,      hahahaha

Ta Darek, weź dotknij tego punktu, to z cnotą możesz się pożegnać       hahaha

Opublikowano (edytowane)

Ania myślisz mniejszą karę mu damy ?? nie no może delikatniejszą ale po miesiącu u każdej musi być i już

Edytowane przez anka1
Gość Profil usunięty
Opublikowano

Dziewczyny po miesiącu ze mną, to na tyłki byście nie usiadły.     hahahahaha  

Opublikowano (edytowane)

No dobra, niech stracę....

Darek, a to Ty masz jeszcze cnotę ????? @KORSARZ mówi, że masz.....

My dopiero pokazałyśmy pazurki, nie widzieliście jeszcze naszych zębów, i nie słyszeliście jeszcze naszego ryku....hahaha

Weźcie mnie wygońcie spać, bo jutro ,( w sumie dziś) konie przyjdą mnie z wyra wyciągnąć.....

Jakbyśmy na tyłku nie usiadły, to byśmy cały dzień leżały, co byłoby z niekorzyścią dla Ciebie, bo byś musiał nas cały dzień "obsługiwać " hahaha ....

Edytowane przez biedroneczka
Gość Profil usunięty
Opublikowano

Spoko Anulka, Ty chyba nie słyszałaś ryku LWA.         :P

Opublikowano

No i widzicie najlepiej na tym wszystkim wyjdzie małorolniczka bo będzie zakłady przyjmować :)

Pazurków ciąg dalszy jutro :D  Dobrej nocki dla wszystkich :)

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Hahahahaha, właśnie tam trzeci korzysta, nie ma damskiej solidarności, zobaczymy jak długo wytrwa ta solidarność jak zacznę podrywać Małorolniczkę       hahahahaha

Opublikowano (edytowane)

uwaga na wypadającego z 35 strony miesięcznika top agrar Grzegorza Ogielskiego  !  :P  :D

kolega TOME11 ostrzegał już wcześniej... szkoda że nie widziałem...(a swoja drogą powinni "tego dziada" lepiej przykleić bo wylata i straszy  :D  )

Edytowane przez black_shadow
Opublikowano

uwaga na wypadającego z 35 strony miesięcznika top agrar Grzegorza Ogielskiego  !  :P  :D

kolega TOME11 ostrzegał już wcześniej... szkoda że nie widziałem...(a swoja drogą powinni "tego dziada" lepiej przykleić bo wylata i straszy  :D  )

No bo mu dyszel nogi urwał dlatego wypada ;)

Opublikowano

@małorolniczka - na @KORSARZ a nie licz, on tylko pianę bić umie, jak przychodzi do konkretów to zawsze się wymiguje, i ucieka, aż się kurzy....

Tam pewnie kobietka trzyma go szczelnie pod pantoflem....- tylko udaje chojraka....

Hahaha...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radas
      Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
    • Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Czy podlega temu zakup busa bądź chłodni? Chciałabym z niego korzystać w celach rolniczych i nie tylko. Jak wyglada teraz sytuacja jeśli o to chodzi? Czy ktoś z was ubiegał się w podobnym celu? 
    • Przez Paula98r
      Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie młodego rolnika. Czy mam szanse dostać 
      - mając skończone technikum mechanizacji rolnictwa
      -zdany egzamin zawodowy na M1 i M2 
      - nie zdany egzamin na M 43
      Czy jak mam nie zdanej ostatniej kwalifikacji to mam jakieś szanse czy musze mieć wszystkie 3 kwalifikacje?

• Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Ile procent dotacji muszę przekazać na dany cel? 80% czy 100%? Chciałbym wiedzieć czy zostaje jakiś procent dla siebie, który nie będzie sprawdzany na co został przekazany. 
    • Przez rolnikk70
      Witam złożyłem wniosek na mr w lipcu jak długo mam czekać za decyzją?
  • Dodaj nową pozycję...
v