Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

O Biedroneczce zapomniałaś chyba.       :P   Chyba że nie chcesz o Niej pamiętać.       :P

Edytowane przez KORSARZ1
Opublikowano (edytowane)

Korsarz1: przejrzałam tylko kilka stron wstecz, więc jakąś osobę mogłam pominąć. Dlaczego miałabym nie pamiętać? Myślałam, że biedroneczka nie wypowiadała się tutaj w grudniu, ale byłam w błędzie, więc pewnie też jest tą "złą dziewczyną".

Edytowane przez mapo
Opublikowano

Necik mi nawala ale OKI,napisze jeszcze raz,Mapo-te dziewczyny to pragmatyczki,heh,masz tupet !!!Korsarzu,biedroneczka to jak dobry opał,a tu się pali

Opublikowano

@glicer - owi nie tylko necik chyba ostatnio nawala....

Z miłą chęcią zwolnię Cię z obowiazku odpowiedzi mi....

Ale Ty pokażesz swój brak klasy i i tak nie wytrzymasz, by tylko napisać cokolwiek....

Gość Profil usunięty
Opublikowano

No i Glicerku zbudziłeś "lwicę", z tą Panią to Ty sobie nie poradzisz na pewno.          :P

Opublikowano

Biedroneczka,jesli ciałaś zrobić tutaj świety spokoj,to to masz!Buhaha,czy to ważne!?

Oj tam,pewnie ważne,sporo spraw jest b ważnych,czasem tego nie doceniamy

Opublikowano (edytowane)

ta disco rządzi

a szwagry (jak ktoś kojarzy) i disco to już wymiatają

https://www.youtube.com/watch?v=7TJAdHKbMtY

@daremw szwagry jak szwagry ale jakie ładne dziewczyny mają

A i ponoć w drugiej edycji Rolnika będzie druga prowadząca. To jej foto

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=535368436488814&set=a.157671447591850.38390.100000469876862&type=3&theater#

Edytowane przez anka1
Opublikowano (edytowane)

mapo fotka fajna co, coś  w stylu programu Rolnik szuka żony he he he

"Prowadząca radzi jak zabrać się do skubania kury " :D :D

A tak poważnie ale ładnie wyszła na tym foto co ?

@daremw :) :)

Edytowane przez anka1
Opublikowano (edytowane)

Zalazł  żonę , ale sąsiada :P   . Dobre :D

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Rolnik szukał żony i ją znalazł... za stogiem siana z innym...  :lol:

anka1: ładnie to tak podkradać komuś obrazki z FB? ;)

Opublikowano

mapo ale ja nie napisałam że to mój obrazek :)  ale tak mnie rozbawił że musiałam go tu wkleić :D

A to podpisane na obrazku " an 2014 " to zbieg okoliczność :)

Opublikowano

anka1: owszem nie napisałaś, że to twój obrazek, ale też nie zaprzeczyłaś pytaniu Darka :P Tak w ogóle, to pytanie o podkradanie było żartobliwe.

Opublikowano

he he he wiem mapo :)

a wiesz co jest najlepsze , że co człowiek to inna interpretacja i za każdym razem śmieszna :) :)  ( w sensie że fajna )

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radas
      Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
    • Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Czy podlega temu zakup busa bądź chłodni? Chciałabym z niego korzystać w celach rolniczych i nie tylko. Jak wyglada teraz sytuacja jeśli o to chodzi? Czy ktoś z was ubiegał się w podobnym celu? 
    • Przez Paula98r
      Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie młodego rolnika. Czy mam szanse dostać 
      - mając skończone technikum mechanizacji rolnictwa
      -zdany egzamin zawodowy na M1 i M2 
      - nie zdany egzamin na M 43
      Czy jak mam nie zdanej ostatniej kwalifikacji to mam jakieś szanse czy musze mieć wszystkie 3 kwalifikacje?

• Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Ile procent dotacji muszę przekazać na dany cel? 80% czy 100%? Chciałbym wiedzieć czy zostaje jakiś procent dla siebie, który nie będzie sprawdzany na co został przekazany. 
    • Przez rolnikk70
      Witam złożyłem wniosek na mr w lipcu jak długo mam czekać za decyzją?
  • Dodaj nową pozycję...
v