Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

@marko-koIo tak tak widzimy problem jak to Candy próbuje na siłę zabłysnąć ,bo miłości na af znaleźć nie może 👏👏👏 ,poczuła się odzucona to trzeba zaatakować by zaistnieć i zabłysnąć intelektualnie 😁😁😁 Brawo wszyscy wiedzą jak się sama ośmiesza 🤣

Opublikowano

Kurde . Mało tych Pań na AF . A jak więcej jak jedna to zaraz kłótnie między nimi . Czemu to tak ?

Opublikowano (edytowane)

..Ansja ...no ja niczego takiego nie zauważam...więc rozumiem że Ty i grego widzisz  w drugiej osobie to co sama robisz  ...ok , rób tak dalej i wmawiaj sobie że to Ty jesteś nękana bo nikomu innemu tego nie wmówisz 

pisz ...bo trafnie  obnażasz swoje problemy zarzucając komuś rzeczy których nie robi a sama to czynisz 

bardzo to ciekawe 😉

Edytowane przez marko-kolo
  • Like 1
Opublikowano
6 minut temu, Ansja napisał:

@marko-koIo tak tak widzimy problem jak to Candy próbuje na siłę zabłysnąć ,bo miłości na af znaleźć nie może 👏👏👏 ,poczuła się odzucona to trzeba zaatakować by zaistnieć i zabłysnąć intelektualnie 😁😁😁 Brawo wszyscy wiedzą jak się sama ośmiesza 🤣

Ja tam widzę że jak na razie to tylko ty tutaj kogoś atakujesz, piszesz rzeczy które w tym temacie miejsca nie miały, i ogólnie robisz tu chlew

• Like 4
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, zetorki12 napisał:

Kurde . Mało tych Pań na AF . A jak więcej jak jedna to zaraz kłótnie między nimi . Czemu to tak ?

Bo tu tak samo jak w domu z jedną wytrzymasz z dwiema już Cię nosi z trzema zaczynasz wariować bo każda stara się być najważniejsza

Edytowane przez soltys48
  • Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, bratrolnika napisał:

Ja tam widzę że jak na razie to tylko ty tutaj kogoś atakujesz, piszesz rzeczy które w tym temacie miejsca nie miały, i ogólnie robisz tu chlew

Jak żeś taki światły Pan to oświeć nas i wytłumacz  zaczepny post Candy, do której tu nikt nic nie miał i dawno o takiej zapomniał...

• Like 1
Opublikowano

Candy napisał:

Dobrze się tak rozmawia o kimś kto o tym nie wie?

Ansja proszę Cię ładnie nie zaczynaj tematu, bo jesteś największa Pani plota na tym forum. Znajdź inny sposób na dowartosciowanie się.

Pozdrawiam serdecznie.

Internet wszystko przyjmie. Ansja nie taka zła jak... Bez Was to nudy na AF by były. Pozdro. Dziewczyny. Tak dalej bo się zanudzim. :)

Opublikowano

Candy napisał:

Dobrze się tak rozmawia o kimś kto o tym nie wie?

Ansja proszę Cię ładnie nie zaczynaj tematu, bo jesteś największa Pani plota na tym forum. Znajdź inny sposób na dowartosciowanie się.

Pozdrawiam serdecznie.

Internet wszystko przyjmie. Ansja nie taka zła jak... Bez Was to nudy na AF by były. Pozdro. Dziewczyny. Tak dalej bo się zanudzim. :)

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, grego napisał:

Jak żeś taki światły Pan to oświeć nas i wytłumacz  zaczepny post Candy, do której tu nikt nic nie miał i dawno o takiej zapomniał...

Wróciłem, przeczytałem raz jeszcze. I nadal mimo wszystko uważam że tutaj to posty koleżanki @Ansja sieją zamęt. Może problem w moim widzeniu polega na tym że nie należę do żadnego kółka adoracyjnego, a oceniam obiektywnie.

• Like 5
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, marko-kolo napisał:

oświecić was ? na to się nie porywam bo to nie możliwe 😄...pozostali widzą kto robi chlew i to żadna nowina 😉... powtórka starej płyty i tyle i to nudnej 

No toś wiele wniósł swoją konkretną wypowiedzią, jak to masz zresztą w swoim zwyczaju xD.

Cytat

Wróciłem, przeczytałem raz jeszcze. I nadal mimo wszystko uważam że tutaj to posty koleżanki @Ansja sieją zamęt. Może problem w moim widzeniu polega na tym że nie należę do żadnego kółka adoracyjnego, a oceniam obiektywnie.

Przed czy po ataku Candy na nią? Bo chyba uważasz, że to dość istotne... Oczywiście na moje pytanie nie odpowiedziałeś,. To jak już wspomniałeś o tym swoim niewymownym obiektywizmie to czy wcześniejsze wypowiedzi Ansji były jakoś skierowany personalnie do Candy, co uzasadniało by jej atak? Ba czy w ogóle były w jakiś sposób nie poprawne czy co z nimi było nie tak? Bo ja tam widziałem żarty z chłopami którzy dobrze się bawili, no ale może należe do jakiegoś kółka adoracji i jestem nie obiektywny ;)

Edytowane przez grego
  • Like 1
Opublikowano

Skończta już ten wątek . Nudne już to się zrobiło . Cindy za to ma cycki fajne . 🤩

Opublikowano

Nie chce mi się odpowiadać na wszystkie pytania, więc powiem tyle: co tam macie między sobą i do siebie nic mnie nie obchodzi, robota co chceta, chcecie to się kochajcie, chcecie to się zagryzcie, ja proszę tylko żebyście poszli do tego tematu gdzie byliście z tym do tej pory, żebym ja tego nie musiał widzieć. Jak będę chciał o tym poczytać to tam wpadnę albo obejrzę trudne sprawy. Tutaj chce czytać o programie rolnik szuka żony

Opublikowano

Fani obu prowokatorek idźcie sprawdźcie czy was w innym temacie nie ma. 

Opublikowano
6 minut temu, zetorki12 napisał:

Skończta już ten wątek . Nudne już to się zrobiło . Cindy za to ma cycki fajne . 🤩

a gdzie to dojrzałeś?

1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Gdzie to można zobaczyć, ocenić? Choć jak patrzę po awatarach to i Thomas2135 też ma niezłe😂

no Tomek ma w awatarze najlepsiejsze

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radas
      Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
    • Przez Paula98r
      Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie młodego rolnika. Czy mam szanse dostać 
      - mając skończone technikum mechanizacji rolnictwa
      -zdany egzamin zawodowy na M1 i M2 
      - nie zdany egzamin na M 43
      Czy jak mam nie zdanej ostatniej kwalifikacji to mam jakieś szanse czy musze mieć wszystkie 3 kwalifikacje?

• Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Ile procent dotacji muszę przekazać na dany cel? 80% czy 100%? Chciałbym wiedzieć czy zostaje jakiś procent dla siebie, który nie będzie sprawdzany na co został przekazany. 
    • Przez rolnikk70
      Witam złożyłem wniosek na mr w lipcu jak długo mam czekać za decyzją?
    • Gość
      Przez Gość
      Witam , czy jest jeszcze możliwości złożenia wniosku na młodego rolnika ? Jestem świeżo po technikum rolniczym i mam pewnosc że ta premia była by mi przyznana .
  • Dodaj nową pozycję...
v