Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Rolnicy mają problem ze znalezieniem osób do brudnych robót, takich jak: skubanie pierza, sprzątanie, mycie garów. Tradycyjna żona jest do tego najlepsza - wyjaśniła wtedy feministka.

Boże, umarłam.

Jak dla mnie brudna robota to przetykanie i czyszczenie zatkanego szamba albo odpływu od gnojownika, ale co ja tam wiem  :lol: 

Opublikowano

Siema ;-) U nas o żadnych żniwach nie ma na razie mowy przez pogodę, trzeba czekać. A jeśli Sebastianie dostałeś się do programu to powodzenia w poszukiwaniach lub szczęścia jeśli już znalazłeś bo nie wiem jak oni nagrywają te odcinki.

Opublikowano

Małgosia to na jakichś fajfusów trafiła z tego co pokazali. Jak nie stary, gruby to jakiś elegancik to krowę tylko na łące widział, albo symulatorze farmy.

Opublikowano

Z tego programu to zrobiła się komedia.Jeden z uczestników szuka żony w klubach  w Warszawie inny szuka młodej ładnej bez dzieci pewnie jeszcze z wiankiem ,żeby była a sam wygląda jak strach na wróble.

Opublikowano

Pajej nie bądź pajac. Ty pewnie wyrzuciłbyś wszystkie zdjęcia bez oglądania a wygląd i charakter rozpoznał po liście? Nie oszukujmy się, każdy mniej lub bardziej na wygląd patrzy. Ze zdjęć też da się coś wyczytać. Przykład kobiet i ich fotek z kaczymi dziobamiz albo innej z rotwailerami. Papier wszystko przyjmie. Nikt nie zmusza do wybrania najładniejszych.

Opublikowano

Ja najpierw czytałbym listy i po ich tresci układał na kupeczki tak nie nie wiem. potez te z kupeczki nie wiem po zdjeciu oceniłbym czy na tak czy na nie. Najwazniejsze co jest w głowie za 20, 30 lat małżeństwa i tak zbrzydnie. Wiadomo paszteta nikt nie chce, ale ile jest pasztetów 1% 80% to przecietne

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radas
      Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
    • Przez Paula98r
      Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie młodego rolnika. Czy mam szanse dostać 
      - mając skończone technikum mechanizacji rolnictwa
      -zdany egzamin zawodowy na M1 i M2 
      - nie zdany egzamin na M 43
      Czy jak mam nie zdanej ostatniej kwalifikacji to mam jakieś szanse czy musze mieć wszystkie 3 kwalifikacje?

• Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Ile procent dotacji muszę przekazać na dany cel? 80% czy 100%? Chciałbym wiedzieć czy zostaje jakiś procent dla siebie, który nie będzie sprawdzany na co został przekazany. 
    • Przez rolnikk70
      Witam złożyłem wniosek na mr w lipcu jak długo mam czekać za decyzją?
    • Gość
      Przez Gość
      Witam , czy jest jeszcze możliwości złożenia wniosku na młodego rolnika ? Jestem świeżo po technikum rolniczym i mam pewnosc że ta premia była by mi przyznana .
  • Dodaj nową pozycję...
v