Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Gość Profil usunięty
Opublikowano

Hehe Nie do faceta tylko na studia :)

daremw Myślę iż nie potrzebujesz swatki (Macieja) :)A w dodatku wirtualnej :P
Maciek1091 Napisałeś iż sama sobie przeczę ? He A skąd te podejrzenia ?:)

Nie jestem desperatką która poszukuję znajomości w sieci :P Hehe

Opublikowano (edytowane)

skąd ta opinia że nie potrzebuję? a może akurat :)

no i nie rozumiem dlaczego powiedziałaś w taki sposób jakby zawieranie znajomości przez internet było desperacją... ja tak kilka osób poznałem (nie tylko dziewczyn) a za desperata się nie uważam.

Edytowane przez daremw
Gość Profil usunięty
Opublikowano

Każdy ma inne poglądy na dany temat, może jestem staroświecka :)

Hehe A potrzebujesz swatki ? :D

Opublikowano

a i ja nie mówię o poznawaniu przeciwnej płuci w celach matrymonialnych tylko ogólnie poznawanie ludzi.

a czy potrzebuję... wiesz ile można sobie zaoszczędzić zachodu :D

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Nie wiem nie jestem obeznana w temacie  :P Nie zawsze opłaca się iść na łatwiznę :D Czasami warto dać coś od siebie :)

Opublikowano

Piszesz, że nie za wcześnie na spotkania czyli nie chcesz a z drugiej strony wirtualne znajomości też nie :) Udzielam się na forum swojego modelu samochodu, tam ludzie najchętniej spotykaliby się co weekend :) Były 2 spotkania w wawie, ludzie z całej Polski się zjeżdżali.
Tak jak pisze darem(Darek?), chodzi tylko o zwykłe spotkanie a nie od razu coś musi to mieć na celu. Jakbym dzisiaj założył konto i zaproponował spotkanie to mogłabyś się bać :P

Opublikowano

(tak Darek), ale Maciek zrozum, te kobiety to w większości takie są że myślą ze facet chce je porwać, wywieść do lasu i zgwałcić, a człowiekowi najnormalniej w świecie sie nie chce, to one znowu rozczarowane :lol:

Gość Profil usunięty
Opublikowano

HeHe Jak już wcześniej wspomniałam każdy ma inne poglądy na dany temat :)

Przecież odpowiedzi na wszelkie pytania można udzieli na forum :)

A więc według Ciebie celem spotkania jest ? :P

daremw Wyczuwam nutkę sarkazmu -_-
Gość Profil usunięty
Opublikowano

Dariuszu :D

Otóż myślę iż internet jest źródłem informacji. Kiedyś nie było dostępu do internetu ludzie jakoś się poznawali i się pobierali . Im więcej technologi Tym człowiek bardziej się zamyka na innych. Zauważyłam iż niektórzy wolą posiedzieć przed telewizorem, komputerem niż iść na spacer, porozmawiać z sąsiadem, spędzić jakoś aktywnie ten czas wolny...

Hehe Powiadasz łapanie za słówka :P

A co to ma na celu ?:D

Opublikowano

Dokładnie tak, Darek. 
Magda, celem spotkania jest spotkanie :) Powiem Ci, że na tych spotkaniach co byłem(pisałem o nich wyżej) nic nikomu się nie stało, wszyscy żyją, poznaliśmy się, pogadaliśmy i do domu :)

Opublikowano

cel to po prostu zrozumienie człowieka, bo jeśli mówi jedno a za kilka chwil troszeczkę to zmieni to wyłapanie tej różnicy może być bardzo istotne z punktu poznania i zrozumienia.

o kurcze... spacerek pod ciechanowiec, to sie porobiło ^^

Gość Profil usunięty
Opublikowano

He a więc do czego dążysz ? :D

Uważasz że piszę jedno a robię co innego ?sleep.png

Gość Profil usunięty
Opublikowano

daremw Wątpisz w to ? A dokładnie to coś insynuujesz ?:D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radas
      Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
    • Przez Paula98r
      Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie młodego rolnika. Czy mam szanse dostać 
      - mając skończone technikum mechanizacji rolnictwa
      -zdany egzamin zawodowy na M1 i M2 
      - nie zdany egzamin na M 43
      Czy jak mam nie zdanej ostatniej kwalifikacji to mam jakieś szanse czy musze mieć wszystkie 3 kwalifikacje?

• Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Ile procent dotacji muszę przekazać na dany cel? 80% czy 100%? Chciałbym wiedzieć czy zostaje jakiś procent dla siebie, który nie będzie sprawdzany na co został przekazany. 
    • Przez rolnikk70
      Witam złożyłem wniosek na mr w lipcu jak długo mam czekać za decyzją?
    • Gość
      Przez Gość
      Witam , czy jest jeszcze możliwości złożenia wniosku na młodego rolnika ? Jestem świeżo po technikum rolniczym i mam pewnosc że ta premia była by mi przyznana .
  • Dodaj nową pozycję...
v