Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Gość Profil usunięty
Opublikowano

Widzę iz kolega z podlasia :P

Hehe mili koledzy może w okresie wielkopostnym warto przyjąć jakieś postanowieni np. wstrzemięźliwość od alkoholu :D

Opublikowano (edytowane)

@daremw... o popatrz, a ja przez całe życie myślałem że Wysokie jak sama nazwa wskazuje jest wschodniomazowieckie, a nie jakieś tam podlaskie... :) o Łomży nie wspominając.

Edytowane przez Lesowik
Opublikowano

Lesowik niby te mazowieckie jest wnazwwie ale do województwa mazowieckiego kilkadziesiąt km jeszcze jest przecież

Widzę iz kolega z podlasia :P

Hehe mili koledzy może w okresie wielkopostnym warto przyjąć jakieś postanowieni np. wstrzemięźliwość od alkoholu :D

tak z podlasia, patrzę że coraz więcej osób się pojawia z podlasia w różnych tematach, czasami wprost zatrzęsienie zwłaszcza z okolic Wysokiego

Opublikowano

otóż to, już nie popadajmy w skrajności, jakieś piwko od czasu do czasu to nie przestępstwo, nikt nie mówi o upijaniu się. poza tym chyba poza okresem wielkopostnym też lepiej nie szaleć zbyt mocno (zwłaszcza że mleko odbierają około 6  :wacko: )

a Ty Magdalena  z jakich okolic dokładniej jesteś?

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Można powiedzieć że jestem też z okolic Wys. Maz. no ale bliżej mi di Ciechanowca :P

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Nie powiem bywam w Wysokim Maz. no ale po ulicach nie chodzę :P

Nie mój powiat :P

HeHe no tak podam współrzędne a później będą mi serenady pod oknem śpiewać :P hehe

Gość Profil usunięty
Opublikowano

HeHe

A na koniec poleci tekst : ''Ona temu winna gdyż współrzędne podać powinna " he :D

Gość Profil usunięty
Opublikowano

black_shadow Tylko że ja za bardzo sąsiadów nie mam, jednego ale on sam śpiewa sobie serenady :P he daremw Hym... Zdjęcie było zrobione na weselu ale w restauracji w Ciechanowcu :P He no ale w Kuczynie swego czasu też się bywało :)

Kolego

Maciek1091 w jakiej sprawie chcesz się dogadać ? :D
Opublikowano (edytowane)

jak sąsiadów nie masz to zawęża obszar poszukiwań, nie trzeba jeździć po wsiach tylko między nimi ha ha

Maciek pewnie chce nas wyswatać ^^

Edytowane przez daremw
Gość Profil usunięty
Opublikowano

Hehe Spotkać ? :D Myślę iż za wcześnie na takie propozycję :P

Powiadasz wyswatać ? :D Hehe Nie jestem zwolenniczką znajomości wirtualnych :D

Aktualnie znajduję się poza granicami województwa podlaskiego :P 

Opublikowano

Omg :D znacie się? No właśnie. Można się spotkać, poznać. Jeszcze ze 2 osoby z af z tego terenu można by ogarnąć.

tylko ze dwie? jak spojrzeć po tematach to bez problemu by się ogarnęło ze 20 chociaż z najbliższych okolic

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radas
      Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
    • Przez Paula98r
      Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie młodego rolnika. Czy mam szanse dostać 
      - mając skończone technikum mechanizacji rolnictwa
      -zdany egzamin zawodowy na M1 i M2 
      - nie zdany egzamin na M 43
      Czy jak mam nie zdanej ostatniej kwalifikacji to mam jakieś szanse czy musze mieć wszystkie 3 kwalifikacje?

• Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Ile procent dotacji muszę przekazać na dany cel? 80% czy 100%? Chciałbym wiedzieć czy zostaje jakiś procent dla siebie, który nie będzie sprawdzany na co został przekazany. 
    • Przez rolnikk70
      Witam złożyłem wniosek na mr w lipcu jak długo mam czekać za decyzją?
    • Gość
      Przez Gość
      Witam , czy jest jeszcze możliwości złożenia wniosku na młodego rolnika ? Jestem świeżo po technikum rolniczym i mam pewnosc że ta premia była by mi przyznana .
  • Dodaj nową pozycję...
v