Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Dzięki za link

Zamykam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Ziomek1994
      Tak jak w temacie chce zamontowac swiatla bo z przyczepka jezdze do miasta i niewypada bez swiatel jezdzic.CHce zamontowac do niej dwie lampy LAMPA MF TYŁ URSUS PRZYCZEPA HIT PROMOCJA (825546846) - Aukcje internetowe Allegro i niewiem jak podlaczyc ktory kabel do ktorego. Przewod jest 7biegunowy
    • Przez Legion178
      Kupiłem gotowy zestaw. Podłączałem i prawie wszystko działa. Mam problem ze światłami od hamulców. Jak wciskam to żarówka lekko świeci. Prosze o pomoc.
    • Przez stek98
      Witam
      Przeprowadzam remont przyczepy d-47 (3 strony wywrotu). Chce zrobić do niej nadstawki 30 cm tak aby weszło na nią ok.5 ton max 6. Czy musze wzmacniać rame aby nie popęłakła? Jeśli tak to w jakich miejscach?
    • Przez Jakub5080
      Witam
      Mam przyczepę D-47, mój problem to zjechany gwint na czopach tylnej osi i moje pytanie,  co z tym zrobić czy da się jakoś nagwintować, dać nowe czopy czy może jest jakiś inny sposób ?
    • Przez ErLetto
      Witam, 
      Zastanawiam się nad kupnem przyczepy pottinger i zastanawiam się nad wyposażeniem jej w system autocut który ostrzy noże bez wyciągania ich z przyczepy.
      Ma ktoś takie coś w swojej przyczepie, widział jak to pracuje, jakie macie opinie na ten temat ?

• Dodaj nową pozycję...
v