Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Przecież już Ci dawano napisałam że wybaczam ale nie zapomnę ....

Ale nie ma tego złego ....każdy człowiek który stanie na mojej drodze ,czegoś mnie uczy ... ;)

Edytowane przez Meg5
Opublikowano

i co tam znawcy kobiet ? ofiar brak ?  ;)

płaczecie dalej widzę i żadnego pomysłu na nowe wcielenie nie ma ? 

jak tam grego żółtodziobie z tymi postępami u ciebie  ? tylko cofać umiesz ?  :D  :D  :D

która cię tak wyśmiała że teraz się boisz ? 

Opublikowano

No  człowiek  m  zapieprz  ze nie  ma  kiedy załadować , a  tu  takie rzeczy :o  .

Meg  no przykro mi ze  tak  wyszło  i  że  zaczeliście  sie  odzywać  ;)

Co  do poziomu -  to  starałem  sie jak mogłem , żeby się  dostosować  do rozmówców   :P

Ale przyznaje - nie  moja  dyscyplina  , zapasy z  błocie  pojedynek  na  wyzwiska itp  , gubie  sie  w tym  trochę :P

jeszcze kilka  dni  temu  był jakiś  scenariusz[kiepski ale  zawsze :P  ]  , wiadomo kto był kim, lub  za kogo  chciał uchodzić ;)

Miało to jakis  smaczek , a  to  co  przez  ostatnie kilka  dni  - to nie  oszukujmy sie  dno  :P

Opublikowano (edytowane)

Sean ...myślę że jeszcze sporo wody w Wiśle upłynie .....wink.png smile.png   

Meg  no przykro mi ze  tak  wyszło  i  że  zaczeliście  sie  odzywać  wink.png

Toć  kurde też chcę pogadać .....a o czym ...? czas pokaże  ;)  :D

Edytowane przez Meg5
Opublikowano

Meg  no przykro mi ze  tak  wyszło  i  że  zaczeliście  sie  odzywać  wink.png

Meg,Twojemu koledze przykro że zaczęłaś się do mnie odzywać.     :P  :D

Opublikowano (edytowane)

Niepotrzebnie ....moi koledzy to tu wszyscy ...tylko jedni mniej inni bardziej po mojej myśli .... ;)

PS: Sean już się nie ciesz jak z promocji w Dino  :D  

Dmucham tylko w jedną trąbkę ............swoją !

Edytowane przez Meg5
Opublikowano (edytowane)

Niepotrzebnie ....moi koledzy to tu wszyscy ...tylko jedni mniej inni bardziej po mojej myśli .... ;)

Może jednak boi się że dasz się mi uwieść.     :P      :D Ty Piękna z miękkim sercem, ja Bestia.      :lol:

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Myślę że jemu to koło nie powiem czego lata ....także Sean ......choć powiem Ci że coś ostatnio z Ciebie się zrobił erotoman ....   :D

Ty Piękna z miękkim sercem, ja Bestia.       :lol:

O nie ....nie dam się w to wrobić ,,bajki to dla dzieci ......jak już chcę być bestią ...choć bez wyrzutów sumienia kopnę Cię tam .....a wiesz pięknej nie przystoi .... -_-  :rolleyes: :D

Edytowane przez Meg5
Opublikowano

No nie wiem nie wiem Meg czy tak mu to LOTTO.      :P     :D

Opublikowano

Lotto to zmienia postać rzeczy ..gram i Mariuszowi też polecam  ;)

Opublikowano

No ja  nie  gram  i nigdy nie  grałem , a  Ty  coś  wygrałaś ? 

Sean  ja  jestem  pewien że  Twój  dar nie  zadziała  na  żadną  dziewczynę :D .

No  a  na Meg w  szczególności :P   

Opublikowano (edytowane)

.choć bez wyrzutów sumienia kopnę Cię tam .....

I kto tu bardziej ma ciągoty erotomańskie? nie ma innych miejsc do kopania, ale nie, tylko tam.         :P

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Jakbym miała ciągoty ...to chyba byłoby to bardzo na moją niekorzyść takie kopanie ?  :lol: Chyba że już zapomniałeś o co w tym chodzi ............wiele  toby mi wytłumaczyło?   :D

Mariusz ....powiem tak ....wygrywam tyle ,że nie tracę .....a adrenalinę lubię  ;)

Edytowane przez Meg5
Opublikowano

No  sport  ekstremalny  to  to nie  nie jest  ;)

Raczej podatek od marzeń.

Ja  tam  czasem jak  w polu robię i   słucham radia   ZET  ,  albo  RMF FM -  to mnie  skusi  i wyslę  sms za  2,46 bodajże :ph34r:  . 

I mam  z tego  tyle- że potem jeszcze przez kilka  tygodni przysyłają kilka  sms-ów dziennie, z  zachetą żeby wysłać  znowu  :P

Opublikowano

Chyba że już zapomniałeś o co w tym chodzi ............wiele  toby mi wytłumaczyło?   :D

Ty już lepiej niczego sobie nie tłumacz.     :P      :)

Opublikowano (edytowane)

Ja  tam  czasem jak  w polu robię i   słucham radia   ZET  ,  albo  RMF FM -  to mnie  skusi  i wyslę  sms za  2,46 bodajże ph34r.png  . 

I mam  z tego  tyle- że potem jeszcze przez kilka  tygodni przysyłają kilka  sms-ów dziennie, z  zachetą żeby wysłać  znowu  

Ho ho mój Mąż ,też wysyła .....mam ubaw potem jak biega w koło ciągnika z radiem .....czy aby nie zadzwonią  :D

A marzenia ...trzeba mieć .....  ;)

Sean ....a co zabronisz ? No proszę Cię bardzo ......zablokuj moje myśli i ich tłumaczenia?  :D  No dawaj z tym darem ..... B)

Edytowane przez Meg5
Opublikowano

Sean ....a co zabronisz ? No proszę Cię bardzo ......zablokuj moje myśli i ich tłumaczenia?  :D  No dawaj z tym darem ..... B)

Hahaha, widzę że kusi jednak sprawdzić       :P      :D

Opublikowano

Nie ....zachowaj swój DAR dla Tej osoby ........................mi nic nie musisz udowadniać .............mam swojego Maga ......................dobranoc Wszystkim .... :)

Opublikowano (edytowane)

Wiedziałem że speniasz      :lol:  nie mam potrzeby nikomu niczego udowadniać.       :)   Dobranoc.

Ale zobacz jaka cisza się w temacie zrobiła, no trochę chyba zawiodłaś Mariuszka, już pewnie widział w Tobie Piękną Bellę.   :P     :D

la-bella-e-la-bestia-2017-696x398.jpg

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Mariusz już teraz na uszczerbku relacji z moim M .....mogę tylko Seanowi zaproponować ,że mu jeszcze poleję absolwenta ,by w końcu zasnął .......a co tam mu się przyśni ,,,,jutro nam opowie ........jak  zapamięta ...........?. :D  

Idźta spać ...............po 22 cisza nocna  :P