Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aga jest po prostu starym emerytowanym zbokiem i brak slow na nia :D :D

A skad wiesz jakie ja mam gabaryty ? :D Jestes stara, obalisz sie polamiesz golenie i kto Ci bedzie jesc robil ;D ? Tess? Watpie, Ona jest Nowoczesna i stroni od kuchni :D :D

Jeść to akurat umiem sobie zrobić sama, a co do zboka to jak powiedziała Tes chyba sam nim jesteś

Opublikowano

Haha :D Aga, powiedz tej Pani wyzej, niech idze do kuchni i mi sie na oczy nie pokazuje :D

sam rozumesz babska solidarnośc jajników wiec może jednak Ty pójdziesz do tej kuchni bo już się głodna zrobiłam od tego pisania

Opublikowano

sam rozumesz babska solidarnośc jajników wiec może jednak Ty pójdziesz do tej kuchni bo już się głodna zrobiłam od tego pisania

W tym wieku na kolacje jablko, takze zapomnij o jedzeniu :D

Nie mòwie serio!

Zapoznaj Age z kuchnia, bo za chwile obie tam idzicie :D

Opublikowano

nie no spadam stąd bo rozmowa schodzi na dziwne tematy :(

Nim sie przejmujesz ?Przeciez to wirtualny chlopiec co jest na kazdym forum, pod innym nickiem i probuje reke zdradzic :D

Opublikowano (edytowane)

A błąd pociągnijcie jeszcze temat drogie Panie i sie wyjasni czy leci na Was czy na kasę :Ppisząc post miałem na myśli vT a nie tego małolata

Edytowane przez Tomasz78
Opublikowano (edytowane)

Do ciebie moge pisac nawet cyframi smieszny chlopczyku. W realnym zyciu (ktorego nie masz)  tez taki bohater jestes do dziewczyn i do ludzi ?

Edytowane przez valeTudo
Opublikowano

aletes i agatex11 jeśli potrzebujecie mężczyzny na noc to służę pomocą.Dojadę w każde miejsce i pomogę dojść do krainy rozkoszy.

Może zanim coś napiszesz to zapoznaj sie z tematem i z kim piszesz ,aby nikogo nie obrażać.