Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

u nas słoneczko ale zimno--- tak bym chciała już troszkę do ogrodu--folię na namiot muszę kupić- bo stara to już ded, kwiatki- o właśnie jakie preferujecie?

Gość nikolajjj
Opublikowano

A ja muszę ruszyć w końcu ze szklarnią. Bo dwa lata temu okna w domu powymieniane, to materiał jest, tylko czasu brak. A kwiaty to wieloletnie, bo nie muszę siać co roku. Chyba że aksamitki - tych to nigdy za wiele.

Opublikowano

Skoro zaczęliście temat z kwiatkami to chciałbym się zapytać czy macie jakiś ciekawy pomysł na kwietnik do ogrodu, coś podobnego do tego, bo obiecałem koledze, że mu zrobię, ale jakoś nie mam pomysłu :unsure: post-91817-0-11614200-1391582380_thumb.jpg

Gość nikolajjj
Opublikowano

Może jakaś rura i powyginane druty na różnych poziomach? Dobrze jest poszukać na złomowisku - tam zawsze można znaleźć inspiracje. A ten na zdjęciu naprawdę super.

Iwona na krety to polecam świece dymne z Brosa - przetestowałam i działają. Wrzuciłam jedną do kopca, przykryłam i po kretach. W opakowaniu są trzy.

Opublikowano

Ten był superpost-91817-0-95890100-1391616768_thumb.jpg

To zdjęcie było zrobione jak robiłem Makumbie betonowe buciki, ale jak dorobiłem mu 4 miejsce na kwiatek i zobaczył ładną panią, to tyle go widzieli :blink: , nawet zdjęcia nie dał sobie zrobić ;[ zostawił tylko dołki na drodze po swoich bucikach, ale policja jest już na jego tropie :D

Gość nikolajjj
Opublikowano

Tak, u nas w okolicy się to pojawiło w zeszłą wiosnę. Nagle się pełno łabędzi porobiło w każdym ogrodzie.

Opublikowano

@Banan nie obraź się ale dla mnie te maszyny w ogródku to wiocha :wacko: W ogródku powinny być kwiaty a nie parking starych gratów.

Ale to wszystko mozna razem skaponowac maszyny z kwiatkami.

I jeszcze zalezy jaki ten ogrod sie ma