Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Góralu może tu znajdziesz swoją drugą połówkę. Tylko nie zapomnij że masz jedną szansę na milion  🫢🤣🤣🤣

Edytowane przez Patrycja2
  • Haha 1
Opublikowano

Bo oni są tą samą osobą 😝🤣

Tylko nie wiem skąd tak ma czas na trolowanie czyżby miał wolne w tartaku 🤣😝

Opublikowano

Agrest tak pisał o Kowalskim że to kameleon

I widać że się nie mylił 😝🤣😲😲

Opublikowano
Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

No to dobrze..chyba...

Jednak wolę jak ktoś jest sobą 

Kameleon tylko się upodabnia...Partycjo...

Pafnucy nawet jeśli powiem że jestem sobą to i tak  nie uwierzysz.

Mam zbliżony charakter do @Kowalsky30 i nic na to nie poradzę. 

Opublikowano
Teraz, Patrycja2 napisał(a):

Pafnucy nawet jeśli powiem że jestem sobą to i tak  nie uwierzysz.

Nie no .

Czemu...

Kameleon też jest sobą....tyle że lubi naśladować...taka natura....ale jest sobą...

Opublikowano (edytowane)

Kameleon nie naśladuje tylko wtapia się w naturę aby nikt go nie zauważył. 

Tak jak reszta dalej będziesz uważał że ja orłowiak więc już nawet nie mam ochoty wam udowadniać że nie jestem nim. Bo i tak mi nie uwierzycie. 

Bo Orłowiak miał więcej wcieleń niż każdy z was razem wzięci 

Opublikowano

ja tak nie uwazam..

poza tym to orawiok-slowak zamieszkujacy na orawie. to taka kraina na slowacji,ktorej niewielka czesc-pare wsi -nalezy do polski .

z tym kameleonem to tak nie do konca

Mają szczególną zdolność zmiany barwy; jednak wbrew popularnym opiniom kameleonowate zazwyczaj nie dostosowują swojej barwy do barwy otoczenia (jest to popularny faktoid)[3] – ich barwa zmienia się wraz ze zmianą stanu fizycznego i emocjonalnego[4], a także jest formą komunikacji z innymi osobnikami[5], choć ich naturalny kolor często odpowiada danemu typowi otoczenia, w którym przebywają. Na kolor również wpływa natężenie światła oraz temperatura – zazwyczaj w temperaturze ok. 25 °C odcień jest bardziej zielony, podczas gdy w temperaturze ok. 10 °C odcień skóry szarzeje[3]. Jednak u niektórych gatunków faktycznie występuje dostosowanie koloru do otoczenia, przy czym z uwzględnieniem szczegółów percepcji kolorów przez te drapieżniki, których należy się obawiać.[6] Niektóre kameleonowate stosują mimetyzm, przybierając kształt np. zeschłych liści. 

Opublikowano (edytowane)

Może ty tak nie uważasz ale każdy z was stwierdził że ja klon. Więc coś w trawie piszczy. 

Z internetu sobie kopiuj wklej zrobiłeś. Brawo dla ciebie.🫢

Fakt jest taki że ja bardziej mówiłam o charakterze a nie o gadzie 😛

Opublikowano

nie slyszales o neostradzie ?? 18 lat temu na swieta sobie zalozylem ,u siostry ze 3-4 lata wczesniej- akurat ona miala radiowy -z komina elektrowni.

dzsiaj swiatlowod 

Opublikowano

u nas radiowe i masztowe sposoby komunikacji slabo sie sprawdzaja- za duzo ludzi,gorek i dolin.

ja nadajnik widze z okna 900 metrow a w domu 1 kreska ..czasami trzeba do okna podejsc zeby zlapac zasieg.troche poprawili teraz bo w lecie to byla tragedia.