Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

nie mam czasu ani ochoty  gołębiu ganiać się za dziadami i prostakami co nic nie prezentują ...

nie przyszło cido łba ze taki  dziad i zacofanie jak ty nikogo nie obchodzi 

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, jacus napisał:

przzjedz i popatrz -zetor pod wiata stoi..twoj ziomal mieszka za droga to se pogadacie ..a brata ma w gdansku zreszta

By bliżej, to bym podjechał.

Chętnie bym poznał osobiście...

Ale że daleko i kłamca jesteś, to szkoda się wybierać...no i termos bym kupić musiał       

😗

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano (edytowane)

placek co ja złomu połamanego nie widział u takich  małorolnych jak ty 🤔

jaki ziomal ,toć to jakaś przybłęda i włóczęga 🤔

o czym ja z takimi mam rozmawiać o ich nędzy ?😲

Opublikowano

Ale miałem koszmarny sen. Śniło mi się, że byłem znanym lekarzem od trudnych przypadków coś jak doktor Paley tylko innej specjalizacji. Siedzę sobie w gabinecie obsługując kolejnego pacjenta a do gabinetu nagle wtargnął ogarek i rzucił się w amoku na jacusia. Szybko włączyłem alarm. Przybiegło kilka sióstr, po twarzach rozpoznałem tylko Bartka i Yacentego- takie kuriozum, i gdy wydawało się, że już jacusia nie uratują w ostatniej chwili siostra o twarzy Bartka ostatkiem sił wbiła ogarkowi szprycę w de i się uspokoił na dwa tygodnie albo dłużej😂

• Haha 2
Opublikowano

to chyba byla siostra prachett[czy jakos tak] na niego polska sluzba zdrowia jest za slaba.

powrocilemna ojczyzny lono z wolnego miasta gdanska do wolnego miast krakowa .

Opublikowano

kaftanik aby nie poluzowac ?? bo widac ze cisnie coraz bardziej..

na latarni patrzylem przez okno i ciebie wygladalem ..😂

przy schizofreni to mozna gdzies jechac ?? jesli nie, to jestes usprawiedliwiony 🤣

Opublikowano (edytowane)
Dnia 18.03.2021 o 22:40, jacus napisał:

wczoraj byly baciary dzisiaj zona orawioka-wiec ja polacze przyjemne z pozytecznym ,moja zona i baciary...ktory zgadnie ktora to -stawia mi transporter wodki

kura  placek jaki ty wieśniak spasiony i sztywny na nogach ....ja pierdziu jaki wsiun 🤣🤣🤣🤣🤣🤣.....przedstawiciel polski A 🤣🤣🤣🤣🤣 ....co ty masz taki wielki łeb jak koń 😲 sieczkę tam masz w zapasie 🤔

żony nie komentuje bo nie ma co 😜

• Haha 1
Opublikowano

Ty masz jakąś manię, że chce ci się całą piosenkę odsłuchać w poszukiwaniu placka, albo wpr wertować😂 Moment też dobry wybrałeś, gdy ma blokadę konta aby nie mógł zdementować😗

Opublikowano (edytowane)

a co tu dementować .,placek tyko kilka sekund w obiektywie ale za to widoczny ze swoją wagą i wielkim łbem 🤣🤣🤣🤣

nie trzeba nic wertować tylko mieć dobrą pamięć ikojarzyć fakty dziecko😲....

oglądaj od połowy filmu 😜....wyglądaj największego wsiuna na sali 😲

ja się nie dziwię że on kanapki ze sobą bierze jak on żre za trzech ,😲

• Haha 1
Opublikowano
W dniu 23.08.2024 o 15:47, Kowalsky30 napisał(a):

O tą parę ci chodzi? Gdybyś miał dobrą pamięć i kojarzył fakty to byś nie wierzył, że ktoś kto pokazał tylko dziką świnię wstawiłby film na którym jest

Nie obraża się dzikich świń.