Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w twoim szurnietym swiecie to kazda fantazja jest mozliwa..

15 minut temu, witejus napisał:

U ciebie to z lupą trzeba szukać jeśli preferujesz autobusy i pociągi.

witaj w klubie-sadzac po twoim awatarze to nie inaczej..to z oblokow spalin nawet lupa nie pomoze

wieczorem wyjezdzam wiec pare dni bede poza af.

ogarek nie jedziesz czasami do siostry ?? moze sie spotkamy i zobaczymy kto z metra ciety ?? sobota,niedziela ?? pasuje ?

Opublikowano

placek gołębiu moja fotka jest na af ,poproś nieroba to ci podrzuci ....ja nie muszę łgać tak jak ty ,ja poprostu mam to pokazuje 🤣🤣🤣🤣

z kalekami i dziadami się nie potykam , swój honor jeszcze mam 🤪

ty dużo szczekasz a niczego nie reprezentujesz ...w sanatorium z dziadami na  ustawkę się umów na kulasy 🤣

pod fotka u extrabyka pisałem ile mam wzrostu i wagi ...znajdź sobie wypierdku kulawy 

a jak nie potrafisz to lenia poproś on ma zrzuty 🤣🤣🤣🤣

Opublikowano

macie cos wspolnego z nim -popaprane zycie,nieudacznikow..

co boisz sie spotkania na zywo ??  w czym masz problem ?? parobek cie nie pusci ? 

kompleksy masz wieksze niz wzrost i wage -bo mniejsze nie wchodza pod uwage 🤣.

wy obaj to ten tego ?? bo po co bys pisal o sobie jak na tinderze ????🤣 nie chce nawet sie domyslac co wiecej robiles do fotki tego "extra" byka.

Opublikowano

kaleko ja sie nikogo nie boje i pokazałem swój wizerunek i nie tylko ...ty tylko szczekasz ,kogo obchodzi takie nic i o czym niby mam rozmawiać z taka c*pa jak ty ....chcesz dentystę odwiedzić 🤔.

co pokazałeś oprócz dzikiej świni ? ....co nie umiesz fotek robić .

taki postępowy a nie masz co pokazać 🤔😲

Opublikowano

ja co roku pokazuje siebie,swoja rodzine,pola,maszyny- zawsze pisze kiedy bede w telewizji . a ty co najwyzej kaftan mozesz pokazac.

to co jutro w gdansku ?? zobaczymy czy jestes w realu taki mocny jak w internecie .. siostre odwiedzisz-moze jakiegos psychiatre ci zalatwi po znajomosci..🤣

pamietam brudne rece z paszportami bydla .. 

kto ma kompleksy to musi sie starac ,ja nie musze wsioku...dzika swinia to w twoim chorym umysle-to byla wietnamka ..

Opublikowano

gówno pamiętasz bo nie było żadnych rąk 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

człowieczku twoja nędza nikogo nie obchodzi ..nie pokażesz nic bo byś się ośmieszył tym połamanym złomem i nędzy na polu ...😲

Opublikowano
18 minut temu, jacus napisał:

ja co roku pokazuje siebie,swoja rodzine,pola,maszyny- zawsze pisze kiedy bede w telewizji .

Tiaaaa, jak i tysiace innych...

Kuźwa nawet licznika mtg nie potrafisz pokazać.

Klamca, kłamca, kłamca...

Opublikowano (edytowane)

co ty w tym Gdańsku tam widzisz nędzarzu ....toć to syf kiła i mogiła i co tam teraz robić 🤔..na urlop to się jedzie gdzie ciepło i tam gdzie się jeszcze nie było żeby cos nowego pozwiedzać .🤔...

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano (edytowane)

No i co z tego?

1 minutę temu, Kowalsky30 napisał:

I tak całymi dniami przesiadujesz na af😂

Przed chwilą, Bogdan_ja napisał:

a to bieda bony jedzie realizować ..🤣

...no ale termos ma swój...

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
16 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Tiaaaa, jak i tysiace innych...

Kuźwa nawet licznika mtg nie potrafisz pokazać.

Klamca, kłamca, kłamca...

dokladnie pisze w ktorej minucie i sekundzie mnie widac..

przzjedz i popatrz -zetor pod wiata stoi..twoj ziomal mieszka za droga to se pogadacie ..a brata ma w gdansku zreszta

14 minut temu, Bogdan_ja napisał:

co ty w tym Gdańsku tam widzisz nędzarzu ....toć to syf kiła i mogiła i co tam teraz robić 🤔..na urlop to się jedzie gdzie ciepło i tam gdzie się jeszcze nie było żeby cos nowego pozwiedzać .🤔...

przyjedz to pogadamy.. na westerplatte w poludnie pasuje ??

12 minut temu, 12Pafnucy napisał:

W mopsie dajom, to się nie wybrzydza ...

chyba tobie..

11 minut temu, Bogdan_ja napisał:

a to bieda bony jedzie realizować ..🤣

towj zeswirowany mozg nie odnotowal ze to bylo raz i to dawno ? za 500 zl to tylko w choroszczy wczasy ..

8 minut temu, Bogdan_ja napisał:

ludzie tu pokazują i ciapki i jakoś nie mają z tym problemu ...a taki placek nic nie pokazał tylko szczeka i udaje że gdzieś jedzie 🤣🤣

to czemu swierze nie przyjedziesz ?? mocny jestes w necie a w swiecie