Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tobie nie musieli-juz taki sie urodziles..

watpie zeby mial tyle kont- styl pisania ma niepodrabialny wiec latwo by to bylo wychwycic. 

chlopakowi sie nudzi-kryzys, palety nie ida ,w gorach sniegu pelno ,owiecek nie da sie  pasc.

Opublikowano

pisał już conajmniej z 50 ...ty jesteś za tępy  aby to skumać ....

były takie że tylko ja wylapalem że to on ...

najlepszy był na koncie leber ...tam był prawdziwy on ..

kołował mnie jakiś czas na litość ..ze niby chory itp...myślał że może kasę wyłudzi ale za tępy jest ...

cały czas się stara mnie przechytrzyć i gownooooo🤭

ale zabawny jest ,tylko szkoda ze taki głupi ...😜

Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy12 napisał:

Wolisz nie wiedzieć....

Przeniosłem tu aby pigmeia nie drażnić. Mówww, ja nie zwykły się obrażać zwłaszcza na ciebie

Opublikowano

No pisssssz😁 Jakby co się ze mną stało pierwszy będziesz wiedział, jak powiesz😉 Sztama?😗

Opublikowano

Ciekawa konkluzja. A co w tym podejściu się nie podoba hęh🤨?

Opublikowano

Oj dobra. Znudziło mi się... dla jaj se tak pisze...

Teraz poważnie... ostrewek byś nie miał?

Siano mie schnąć nie chce...

Opublikowano

Nie wiem ,czy dla jaj. Wyglądasz poważnie😂 Ale masz rację moje zdanie o kobietach jest takie samo jak Piotrusia Cłoporobotnika

Opublikowano

Nooo, bo jesteś brzydki...😆 

No chyba że tak jak .., a nie ważne...

Opublikowano

Każda potwora znajdzie amatora Pafnuś, jak tylko chce. Co ją będzie doił w imię jakichś wyimagowanych ideologii. Piotruś na wiele spraw otworzył mi oczy. Szkoda, że nie byłem taki mądry w jego wieku😗

Opublikowano
1 godzinę temu, gringo1984 napisał:

No no, taki temat gdzie się można wypłakać albo i znaleźć swoją drugą połówkę :P Czyli w sam raz dla Ciebie:)

Wątpię że tutaj zaglądają jakieś kobiety

Opublikowano

Marcin, a zaryzykuj i na jakiś portal randkowy się zgłoś... co masz do stracenia... może akurat nawiazesz jakąś znajomość...

Opublikowano
2 godziny temu, gringo1984 napisał:

No no, taki temat gdzie się można wypłakać albo i znaleźć swoją drugą połówkę :P Czyli w sam raz dla Ciebie:)

🤔 Drugą połówkę to najszybciej znaleźć w sklepie :ph34r:.

Opublikowano

W monopolowym?:P

2 godziny temu, Pafnucy12 napisał:

Marcin, a zaryzykuj i na jakiś portal randkowy się zgłoś... co masz do stracenia... może akurat nawiazesz jakąś znajomość...

Pośpiech zły doradca:P Sąsiad chciał się szybko pocieszyć jak żonka poszła z innym i przygruchał pannę z internetu. Szybko wzięli ślub i nie, nie żyli jak w bajce.xD Okazało się, że paranoiczka i hipochondryczka. Ostatnio odkryła, że jej powieka opada i szuka chirurga plastycznego.:P

Opublikowano
Przed chwilą, Bogdan_ja napisał:

Idź se barany szczać wyprowadź 🤣

Ile masz dioptrii?😂

2 minuty temu, Desperado napisał:

No i bardzo dobrze że kocha Witka, nam to nie przeszkadza żeby tu pisać, chyba nie myślałeś że ciebie będzie kochać?    xD

A ja tam pisał nie bede. Kłótta się sami ze sobą, a potem napiszta, że was prowokuję🤣

1 minutę temu, Bogdan_ja napisał:

Awatary  se zmienia chłopczyk co rusz  widać że homusia  chce złowić 🤣

Ty swoim możesz dzieci sraszyć😂 Już ci pisałem co babka powiedziała parę lat temu jak jej pokazałem😱

1 minutę temu, Desperado napisał:

Te jego białe kalesony z żółtą plamą z tyłu też dały mi do myślenia w tym kierunku.  :P

Ja się nie obrażam, się z tego śmieję. Sami wiecie, że mnie pociąga tylko Tereska😁

Przed chwilą, Bogdan_ja napisał:

A ja se bryluje po całym forum ...pokazuje co mom a kto mi zabroni ..🤣

Pokaż dioptrie🤣