Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie dyrdymały to możesz sobie wciskać, jawnie gnębisz Tess, na to też jest paragraf chłoptasiu.

Opublikowano

Nie myślałam, że aż tak ci na mnie zależy....😉

taka chora ta miłość ale zawsze😅

Opublikowano

Dobra... módlcie się jak coś  czy jak tam wolicie....bo już muszę spadać.

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, deSilva napisał:

A trzeba moda na początek powiadomić w co się chłopczyk bawi, wywali to to na zbity łeb i się uspokoi.

Już tyle razy powiadamiałeś i co? Jajco. Sam w międzyczasie wyleciałeś i beczałeś. Więc nie czyń drugiemu co tobie nie miłe☝Zdrówka na drugą pięćdziesiątkę🥂 ... i miłej lektury😘

🙉🙉🙉😂

IMG_20210824_130537.jpg

Edytowane przez Winnetou
Opublikowano (edytowane)

I  nie wyciągnąłeś z tego dalej wniosków? zastanów się chłopie nad sobą.

Edytowane przez deSilva
Opublikowano

Ale co mam się zastanawiać, to ja cię wyzywam czy ty mnie? 😂 Ja nie mam potrzeby nikogo obrzucać  w necie wyzwiskami, ani adorować starych panien żeby się dowartościować😗

Opublikowano (edytowane)

Ty się bawisz w szantaż jak cię która oleje, i dlatego dostałeś zjebki, chłopczyku ja się nie muszę dowartościowywać, a te niby stare panny, dla mnie nie są stare, dla ciebie jak za stare to szukaj koleżanek w gimbazie, po prostu fajne koleżanki, mówi ci to coś?   :) A że ty erotoman, no to tylko powinieneś się leczyć.   :P

Edytowane przez deSilva
Opublikowano
7 godzin temu, Winnetou napisał:

Już tyle razy powiadamiałeś i co? Jajco. Sam w międzyczasie wyleciałeś i beczałeś. Więc nie czyń drugiemu co tobie nie miłe☝Zdrówka na drugą pięćdziesiątkę🥂 ... i miłej lektury😘

🙉🙉🙉😂

IMG_20210824_130537.jpg

w jakim celu to wywlekłeś?

Opublikowano (edytowane)

Szuka zaczepki, nie wiem , czy on w realu ma jakiś kolegów, przyjaciół? wątpię, tu musi z kimś pogadać, bo kto by się z takim chciał zadawać.  Te zjobki za nic na pewno nie były, tylko nie wyciągnął z tego żadnej lekcji.

Edytowane przez deSilva
Opublikowano (edytowane)

No nazwałem cię starcem, a mogłem starszym panem i się zaczęło. Przepraszam😔 

Po co Bonifacy? A po to, że jeśli ktoś raportuje, bo nazwałem jego kolegę starym kawalerem i nieudacznikiem, nie powinien używać takich brzydkich słów. Tak myślę😗

Edytowane przez Winnetou
Opublikowano
2 godziny temu, deSilva napisał:

Szuka zaczepki, nie wiem , czy on w realu ma jakiś kolegów, przyjaciół? wątpię, tu musi z kimś pogadać, bo kto by się z takim chciał zadawać.

Mam jednego😗 dwa lata starszy. Razem przewaliliśmy tysiące kubików, równy chłop i nie ułomek. Bym polecił tesce, ale niestety kawaler🙄😂😂

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Winnetou napisał:

No nazwałem cię starcem, a mogłem starszym panem i się zaczęło. Przepraszam😔 

Po co Bonifacy? A po to, że jeśli ktoś raportuje, bo nazwałem jego kolegę starym kawalerem i nieudacznikiem, nie powinien używać takich brzydkich słów. Tak myślę😗

Nie no nie chcesz chyba tu nikomu wmówić że się tak zbulwersowałem za nazwanie mnie starcem.    xD  Ale oki też Przepraszam, może nazbyt się uniosłem wtedy , obym nie musiał znów używać niecenzuralnych słów, może się poprawisz.

Edytowane przez deSilva
Opublikowano (edytowane)

Niestety nie mogę nic więcej udowodnić, bo tamto konto skasowałem, a na mailu mam tylko to co ty pisałeś. Jak masz coś więcej dawaj. Możecie się wszyscy w de ugryźć i tak mam satysfakcję, że was obnażyłem i dobrze wiecie, że to co opisuję jest prawdą, a to że wy piszecie inaczej, znaczy tylko że piszecie i nic więcej. Ot czcze gadanie i tyle😗

Edytowane przez Winnetou
Opublikowano (edytowane)

Jednak się nie poprawisz. Jest mi bardzo przykro z tego powodu.

Edytowane przez deSilva
Opublikowano

sean i orawiok cosik maja sie ku sobie-jak stare dobre malzenstwo, miedzy nimi bardziej iskrzy niz z tesia.. moze cus z tego bydzie ??? czasy sie zmieniaja moze jakis zwiazek partnerski na odleglosc ?

Opublikowano

Śmieszy mnie tylko jak przedstawiają siebie w korzystnym świetle i narzekają na ludzi, a wypierają swojej działalności na forum. Jak coś robię kurła, to robię i nie wstydzę się tego. Mnie czym można postraszyć, śmiesznymi 22 kontami?😂

MAT?🙄 Meg pozdrawia😁

Opublikowano

Faktycznie to jest pajacyk, już nawet nie chce mi się z tym czymś wchodzić w polemikę, bo to nawet nie młócenie plew.

Opublikowano
2 godziny temu, Winnetou napisał:

Śmieszy mnie tylko jak przedstawiają siebie w korzystnym świetle i narzekają na ludzi, a wypierają swojej działalności na forum. Jak coś robię kurła, to robię i nie wstydzę się tego. Mnie czym można postraszyć, śmiesznymi 22 kontami?😂

MAT?🙄 Meg pozdrawia😁

Wiesz co, sam wiele głupich akcji prowokujesz i sporo wymyślasz,albo i twoi informatorzy robią z ciebie  jaja :P

Kont miałeś wiele i nie wszystkie  uaktywniłeś,, na wszystkie panie jesteś cięty, wymyślasz teksty na podryw nie wiadomo dla kogo i po co, teraz jeszcze chcesz wkręcić  Meg. To jest co najmniej niepoważne i dla wielu jest przejawem ludzkiej,,, no nie wiem jak to ładnie określić.