Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

opuscilem was bo nagle przestalo padac i ttrzeba bylo kolo domu posprzatac troche po zniwach a wy juz tesknicie.

5 godzin temu, tess napisał:

Kuźde już nie wiem co gorsze taki stalker czy ta wątróbka na obiad😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

watrobka jest bardzo dobra- czy wolowa czy drobiowa odpowiednio wysmazona-ja nie lubie krwistej ,z cebulka to przysmak a ty wybrzydzasz,nawet moja stara zje ze smakiem

Opublikowano

po pierwsze to musi byc swieza, po drugie odpowiednio usmazona i doprawiona, po trzecie szpitalne jedzenie nie laczy ze z ani pierwsza ani druga kategoria.............przynosza ci z kateringu w styropianowych pojemniczka zimne i niesmaczne jedzenie-chyba po zebys jak najszybciej opuscil ich goscinne progi, 

Opublikowano

Mam czarny ziarnisty  w szafce i dżem 🥰 to takie moje ulubione jedzenie  czasami przekładam żółtym serem... Takie internackie nawyki☺️ 

Najlepsza jest ta niebieska galaretka🤭😄 zastanawiam się czy czasami nie zrobili jej na bazie denaturatu😕😄😄😄

Yhhhhhy może tak być🤦‍♀️

Opublikowano

jedyna jadalna rzecz w szpitalu to byl wlasnie dzem w malych opakowaniach. 

niebieska-to ja rozpusc przepusc przez chleb i straci kolor,tak alkoholicy robili z denaturatem😛

Opublikowano (edytowane)

21 minut temu, jacus napisał:

niebieska-to ja rozpusc przepusc przez chleb i straci kolor,tak alkoholicy robili z denaturatem😛

A tego nie praktykowałam😄

Edytowane przez tess
Opublikowano

moze to dobrze ze nie ??? czy jeszcze nie ??? w sumie denaturat to spirytus skazony jakim swinstwem, pijakom z jedna noga nad grobem to nie przeszkadzalo ,tylko ten kolor.

w domu zawsze byla butelka denaturatu- wlewalo sie do pokrywy pasty do butow i po swiniobiciu skorki do galarety opalalo, teraz jest palnik gazowy.

Opublikowano

Nie wiem czy to dobrze. 

Już mam pokoszone niby raz tylko się zapchał ale wina opuszczonych klap... Paciaciaki... Ehhh 

Opublikowano (edytowane)

Cześć Pigmei. 

Chciałam zmienić struktury zasiewu na przyszły rok... Może łubin na wsio ale raczej nie mogę więc pozostanie głównie zboże... Szkoda bo opłacalność słaba... Ale zawsze to większa niż z jakiegoś kmiotka co dużo tylko obgaduje

Zobaczymy co będzie po weekendzie 😋

Edytowane przez tess
Opublikowano
41 minut temu, Pigmei napisał:

Jak chce to niech szuka, przecież nie zabronisz :P Co do jej pracy w gospodarstwie  to potwierdzone info czy wyssane z jakiegoś palca 🤔

U niego wszystko wyssane z palca, wie że dzwonią w jakimś kościele, tylko nie wie w którym.   :D

Opublikowano (edytowane)

Dla naczelnego kapelana forum zawsze wielkim problemem jest gdy jakiś ateista żartuje z pracy w święto, ale już gdy stara panna składa propozycje chłopu, który co rusz wspomina o żonie i dzieciach to już grzechu nie ma😭 Prawda @Strongman?😂

Edytowane przez Winnetou
Opublikowano

Cześć Szon..  Dla mnie to  nic nowego a tylko stare dzieje więc...szkoda czasu. Nie trzeba mu dawać pożywki i tyle bo już mnie nie może udawać to chociaż tak chce podręczyć chłopaków z którymi niby flirtowałam czy coś...to chore jak dla mnie.

pozdrawiam i być może do usłyszenia

Opublikowano

Tess  wszystkiego jednym nie obsiejesz, dywersyfikacja i EFA nie pozwoli, w modzie jest kukurydza i rzepaki więc jest jeszcze jakaś alternatywa.

Łorawiok często wyskakuje z jakimiś rewelacjami xD Wszystkie panie na forum tępi jakby miał do nich uraz a za Bogdanem tęskni, O.o teletubiś czy jak 😂

Opublikowano (edytowane)

Idź zaprzańcu, taki jesteś katolik? co ciebie obchodzi plotkarzu kto komu co składa?

9 minut temu, Winnetou napisał:

Dla naczelnego kapelana forum zawsze wielkim problemem jest gdy jakiś ateista żartuje z pracy w święto, ale już gdy stara panna składa propozycje chłopu, który co rusz wspomina o żonie i dzieciach to już grzechu nie ma😭 Prawda @Strongman?😂

6 minut temu, tess napisał:

Cześć Szon..  Dla mnie to  nic nowego a tylko stare dzieje więc...szkoda czasu. Nie trzeba mu dawać pożywki i tyle bo już mnie nie może udawać to chociaż tak chce podręczyć chłopaków z którymi niby flirtowałam czy coś...to chore jak dla mnie.

pozdrawiam i być może do usłyszenia

Hejka, nie przejmuj się tym co ten opowiada, bo nie ma kim.  :)

5 minut temu, Pigmei napisał:

Tess  wszystkiego jednym nie obsiejesz, dywersyfikacja i EFA nie pozwoli, w modzie jest kukurydza i rzepaki więc jest jeszcze jakaś alternatywa.

Łorawiok często wyskakuje z jakimiś rewelacjami xD Wszystkie panie na forum tępi jakby miał do nich uraz a za Bogdanem tęskni, O.o teletubiś czy jak 😂

To nie tępienie, to zemsta że go olały, zresztą wiedziały co robią, bo teraz wyciągałby te "rewelacje". To zwykły szantażysta.   xD

Edytowane przez deSilva
Opublikowano
9 minut temu, Winnetou napisał:

znowu pomówienia...powodzenia

7 minut temu, Pigmei napisał:

dokładnie ale pod te uprawy nie mam sprzętu...

Opublikowano (edytowane)

A trzeba moda na początek powiadomić w co się chłopczyk bawi, wywali to to na zbity łeb i się uspokoi.

Edytowane przez deSilva
Opublikowano

Miałem przed chwilą  wizytę dealera, dowiózł obiecane części  dla poprawy wizerunku firmy po nieterminowym dostarczeniu sprzętu. Można by powiedzieć nareszcie  :)

va.JPG

2 minuty temu, deSilva napisał:

A trzeba moda na początek powiadomić w co się chłopczyk bawi i to wywali to to na zbity łeb i się uspokoi.

Nie uspokoi się, Boluś ma więcej kont ;)

Opublikowano

Ja nie podaje nicków, a starych panien jest kilka, choćby kallina. To może być też o niej😁 Powtarzam tylko co strongman pisał😂 Cytuje;

Są tu panienki, nie mów ze nie pisali na priv.Do mnie pisali ale ja zajęty i krótka piłka.