Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, jacus napisał:

o co chodzi z tym bukatem ? bo nie jestemw temacie...

Napierdolił jej farmazonów jaki jest nieszczęśliwy w związku i się nad nim ulitowała😅

11 godzin temu, deSilva napisał:

Udaje świętoszka zbulwersowanego niedzielną pracą, a nęka ludzi w necie.

Jasne. Ja piszę komentarze w formie kazań i straszę wszystkich karą boską 🙏😁

Edytowane przez Winnetou
Opublikowano

znaczy sie obracasz w półświadku matrymonialnym to wszystko na bieżaco wiesz, pono w przedszkolu oglądają sie za tymi z obrączkami bo lepszejsza partia niż ci bez, ale plotki plotkami a rzeczywistość swoja droga się toczy

Opublikowano
5 minut temu, Winnetou napisał:

No fakt romuś... Ty jesteś kawalerem, to nic nie wiesz, bo w takich nie gustuje😂

ale ty musisz się czuć skrzywdzonym przez kobiety, ze każdej jednej tu się czepiasz.

Opublikowano (edytowane)

Dobra starczy tego dobrego. Nie interesujemy się czyimiś prześcieradłami tylko do roboty. 

Mogę tylko powiedzieć, że przyjmuje też na NFZ 😄😅😄😄😄😄 tylko tu kolejka  na 2056

Co za matołek

1 godzinę temu, Winnetou napisał:

No fakt romuś... Ty jesteś kawalerem, to nic nie wiesz, bo w takich nie gustuje😂

Ty jesteś normalny? Niby w jakich co? 

Edytowane przez tess
Opublikowano
22 minuty temu, Winnetou napisał:

Zwalczam obżarstwo, pijaństwo🙄... i nierząd😁

I leczysz swoje kompleksy... 

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Winnetou napisał:

Napierdolił jej farmazonów jaki jest nieszczęśliwy w związku i się nad nim ulitowała😅

Jasne. Ja piszę komentarze w formie kazań i straszę wszystkich karą boską 🙏😁

Wyciągnął byś coś z tych kazań, bo zachowujesz się jak stare plotkary, kobiety atakujące Tess mógłbym jeszcze zrozumieć, ale jaki ty masz w tym interes? Tesia tylko palcem by kiwnęła to byś latał jak piesek z merdającym ogonkiem, a że cię olała i to się teraz mścisz, byś się wstydził.   :P

Edytowane przez deSilva
Opublikowano (edytowane)

Nie musisz już przypominać swojej historii z Ansją są tu starsi stażem i wszystko pamiętają😅

Może pokiwać palcem w skarpecie i tak mnie nie wzruszy. Nie ja lajkuję denne komentarze, odpowiadam uniżenie, obserwuję już po pierwszym poście, i stoję na czele hordy śliniaczy  tylko dlatego, że jakaś stara panna wstawiła w awatar sukienkę z dekoltem z gazety wyborczej😂

Dlaczego warto jeść czereśnie

Ewa Tomkowska
27 czerwca 2018 | 06:00
Czereśnie 1 ZDJĘCIE

Czereśnie (123RF)

Edytowane przez Winnetou
Opublikowano

Ja pindole ale masz pan ebnięcie🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️Masakra. Strach się bać. Już różne widziałam ale nie o takim stężeniu😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

11 minut temu, Winnetou napisał:

Nie musisz już przypominać swojej historii z Ansją są tu starsi stażem i wszystko pamiętają😅

Może pokiwać palcem w skarpecie i tak mnie nie wzruszy. Nie ja lajkuję denne komentarze, odpowiadam uniżenie, obserwuję już po pierwszym poście, i stoję na czele hordy śliniaczy  tylko dlatego, że jakaś stara panna wstawiła w awatar sukienkę z dekoltem z gazety wyborczej😂

Dlaczego warto jeść czereśnie

Ewa Tomkowska
27 czerwca 2018 | 06:00
Czereśnie 1 ZDJĘCIE

Czereśnie (123RF)

Kuźde już nie wiem co gorsze taki stalker czy ta wątróbka na obiad😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

Dobra starczy koniec pożywki. 

Opublikowano (edytowane)

Już nie rób z siebie takiej męczennicy, bo ksiądz jeszcze z ambony wypadnie  podczas kazania i znowu będzie beczał, że tu tylko nicki, a nie mam ochoty już tego wysłuchiwać😅

Edytowane przez Winnetou
Opublikowano (edytowane)

No dobrze dobrze 👍

3 minuty temu, Winnetou napisał:

Tyle ile ty żonatych na sumieniu😂

Nie umiesz zliczyć? Pewnie masz zapisane... No pochwal się ja naliczyłam  u cb22

Nie ładnie😕 nie usuwamy😜

Edytowane przez tess
Opublikowano

Np ksiądz? 🤕

Można powiedzieć takie koło fortuny😄

Tylko trzeba umieć grać a ja zawsze trafiam to czarne pole🤔🤭

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, tess napisał:

ja naliczyłam  u cb22

Pewien stolarz z mojej wsi wkoło mówi, że ma siedmioro, ale tylko dwoje swoje😅

Edytowane przez Winnetou
Opublikowano
2 godziny temu, Winnetou napisał:

tylko że jakoś pełno cię w tym temacie. :D

zresztą w temu podobnych też.

Opublikowano
2 godziny temu, Winnetou napisał:

Już nie rób z siebie takiej męczennicy, bo ksiądz jeszcze z ambony wypadnie  podczas kazania i znowu będzie beczał, że tu tylko nicki, a nie mam ochoty już tego wysłuchiwać😅

Tak czytam te twoje wypociny plot i dochodzę do wniosku że długo musiałeś sr** w te swoje małe łorawskie portecki, bo nadal lubisz d*pą babrać się w gnoju.   :P

Opublikowano

No jestem...😁...się pośmiać, gdy jeden dziadek próbuje przeskoczyć drugiego, żeby zaimponować starej pannie😂

25 minut temu, pafnucy napisał:

tylko że jakoś pełno cię w tym temacie. :D

zresztą w temu podobnych też.

Opublikowano

Boli że dziadki imponują a taki srol jak ty dostaje od niej baty.   xD