Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tesia w sanatorium -bedzie sie dzialo ..bedzie miala branie jak szczupak we wisle 😛. kup sobie pare paczek zabezpieczen w razie W 😎

dziwne ze u mnie prognoza krakowska sie sprawdza ?? ciekawe czemu ?

Opublikowano

Na Jana Pawła II raczej mi nie będzie wesoło 🤕 ciężkie czasy. Widzisz Jacuś zawsze coś. 

Opublikowano (edytowane)

No nie mów, że w Nowym Targu będziesz leżeć😂 Przecież tam nic poważnego nie leczą, tylko przewożą do Krakowa. Byłbym gotów uwierzyć, ale były już czasy, gdy jednocześnie byłaś u stryjnych w mogile, pływałaś i talerzowałaś w Szczecinie. Tak że już nic nie jest w stanie mnie zaskoczyć😗

Ty, a w waszej kulturze tam, to świętujecie niedziele, czy to normalny dzień pracy? 

Edytowane przez Winnetou
Opublikowano

taki szpital jest tez w krakowie i pewnie w co drugim miescie 😛.

znajomy mial ciotke w szczecinie- byl w szoku jak ludzie w niedziele kosili w ogrodkach,robili remonty w domach,sprzatali na posesjach.

sam widzialem jak w kolobrzegu facet w niedziele w warsztacie samochod naprawial.

Opublikowano

Pamiętam jak po pierwszej komunii pojechaliśmy w niedzielę do Chorzowa. Do Krakowa było ok., a już za wszyscy w polu. Dla dziecka, to był większy szok niż gdy gołą babę pierwszy raz zobaczył w świerszczyku😅

Opublikowano
3 godziny temu, Winnetou napisał:

Ty, a w waszej kulturze tam, to świętujecie niedziele, czy to normalny dzień pracy? 

Wnioskując że piszesz pan pod moim postem kierujesz te wypociny do mnie... No cóż już nie jesteśmy na ty i sończ te sugestie bo kij ma dwa końce. 

Jacuś a ty już zdrowy? Miałeś operacje? 

Opublikowano

zdrowy to muz bylem teraz jestem na dalszym etapie- II grupa inwalidzka dozywotnio..

operacje juz mialem i to niejedna, wiec na razie nastepne sobie druje.. jakos zrazilem sie do szpitali 😂.

w nowyt targu to tylko ortpopedie chwala ,no chyba ze ginekologia 😜

Opublikowano

A to widzisz  będziesz żył☺️ chyba tylko trzeba się przestawić i przyzwyczaić do nowej rzeczywistości co nie jest wcale w porządku ale jakoś będzie. Dobra zasypiam znowu. Pa

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, tess napisał:

Wnioskując że piszesz pan pod moim postem kierujesz te wypociny do mnie... No cóż już nie jesteśmy na ty i sończ te sugestie bo kij ma dwa końce. 

Lepiej pisać wypociny niż uganiać się za żonatymi😜 I nie nerwuj się tak, nie moja wina, że bukat dał w długą🤣

Edytowane przez Winnetou
Opublikowano
2 godziny temu, Winnetou napisał:

Lepiej pisać wypociny niż uganiać się za żonatymi😜 I nie nerwuj się tak, nie moja wina, że bukat dał w długą🤣

Kiedy ty człowieku dasz mi spokój? 

Chyba nie zrozumiałeś, że jeszcze chwila i nie będzie,, przecież my się nie znamy,,  

Opublikowano

przestan odpisywac na jego posty i wtedy przestanie pisac do ciebie. dobrze ze nie mozna odwiedzac w szpitalu bo by cie szukal po oddzialach 😛

o co chodzi z tym bukatem ? bo nie jestemw temacie...

Opublikowano

Myślisz, że się cykam? Co zgłosisz, że ktoś molestuje twój nick odpisując na forum rolniczym ? Ja nawet nie mam pewności czy jesteś kobietą, a nie że tam dopiero znam jakieś dane. Strasznie jesteś zuchwała, choć dobrze wiesz, co mam na skrzynce. To był mój ostatni post do ciebie. Bez odbioru

Taa starej panny w życiu nie widziałem😂

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Winnetou napisał:

Strasznie jesteś zuchwała, choć dobrze wiesz, co mam na skrzynce.

Szantażem się teraz trudnisz? bo tak coś tym śmierdzi.

Edytowane przez deSilva
Opublikowano

Dokładnie. ... Działam na niego jak płachta... Chyba zależy mu aby nie było tu żadnej dziewczyny. A już na pewno mnie🤔🤦‍♀️

Opublikowano

Nie można. ja też mam na skrzynce- ludzie mi piszą jak to mnie wyzywa itd, a nie wspominając że udawał mnie i pisał z chłopakami żeby się wywiedzieć czy z nimi piszę ... I on mi śmie pisać że nie wie czy jestem kobietą? 

Opublikowano

Udaje świętoszka zbulwersowanego niedzielną pracą, a nęka ludzi w necie.

Opublikowano (edytowane)

I ty jej wierzysz? 🤣  Wszystkie prywatne wiadomości mam na gmailu i mogę wszystko obalić. Niech se babina nazmyśla niech ma radoche i nic nie udowodni, bo nic nie ma. Z żadnymi ludźmi o niej nie pisałem, tym bardziej nie wyzywałem, a z bukatem to było jak jeszcze dobrze jej nie kojarzyłem. 

Niech jeszcze się pochwali jak ją podrywałem🤭

Edytowane przez Winnetou
Opublikowano (edytowane)

A idź ty w piździec chłodnice zmieniać a nie czekasz na szczerbate aniołki bo nic z tego wole se puku. 

I nie wpierać mi głupot🤦‍♀️😝😝😝😝

Edytowane przez tess
Opublikowano

Ja to wolę takiego co mi będzie stopy balsamował a nie pyskówki urządzał😜😄