Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie nie pisze się na to wolę pogadać o rzepaku i opryskiwaczu 😁

Opublikowano

I nie jestem mała... Mała jest... Pała ja jestem tylko niska🤭🤦‍♀️😋

Chociaż czekam na okulary to mogę brać w ciemno🙄😄😄😄

Opublikowano

Czekam, czekam- i jeszcze na noś🙂 może się uda 

Szkoda że w życiu trzeba tyle czekać. 

U mnie jeszcze łubin na polu i nie wiem co to będzie... 

Opublikowano
17 minut temu, tess napisał:

Szkoda że w życiu trzeba tyle czekać. 

Spieszysz się gdzieś?

Opublikowano (edytowane)

Jak dziewczyna odpisze

1 godzinę temu, tess napisał:

Nie nie pisze się na to wolę pogadać o rzepaku i opryskiwaczu 😁

To znaczy, że jest chętna. Nie patrzysz na to co odpisała, bo to nie ma najmniejszego znaczenia, tylko na emotkę. Ona się droczy i próbuje podtrzymać rozmowę. I wtedy, jak już widzisz, że leci na ciebie przechodzisz do sedna,czyli badasz jej status materialny, bo wiesz, że kobieta to nie jest tania rzecz i najlepiej byłoby gdyby była samowystarczalna. Pytasz; -hej mała a ten zetor to nówka  czy jakiś poniemiecki szrot klepany. Jak odpowie, że nówka, to znaczy, że za wszelką cenę chce cię mieć i nie daj się zwieść, tylko zapytaj; -pewnie na krechę, jak moje piwo w geesie... hehe. I wtedy obserwujesz reakcję jeśli da ci "😕" to znaczy, że materialistka i nic z tego nie będzie, a gdy odpowie; - gotówka panie😗 to znaczy, że jest gotowa cię nawet utrzymać

Edytowane przez Winnetou
Opublikowano

O żeś się naprodukował😄 tylko po co? Jaki masz w tym ukryty cel? 

🙄 Dobranoc

Opublikowano

Tesiu nie nazywaj tego tam Wineta bo z kartoflem mu się to kojarzy.   :P

Opublikowano

Nie mam zamiaru. 

Nie wiem co ta dziecina się do mnie zwraca bez pozwolenia... Chciałam tylko dać przykład jak należy grzecznie zapytać a tu znowu trafiłam jak.... 

Opublikowano

Spokojnie chciałam zapytać o coś co dotyczy mnie i nikogo więcej tak ogólnie ale widzę, że tu jakiś spisek🤔😢

Opublikowano (edytowane)

Nie wiesz co a już się wypowiadasz... Pfffy typowy miglanc z gór😋 

Chciałam spytać jaką pogodę przewidujesz na następny weekend bo muszę niestety tam podjechać z przyczyn zdrowotnych🤦‍♀️

Edytowane przez tess
Opublikowano (edytowane)

To zależy gdzie chcesz podjechać. W górach jest inna pogoda niż u nas. Ja obserwuję prognozy, tylko w czasie sianokosów, a i tak rzadko się sprawdzają. Patrzę na Kraków, i ogólnie na południe, bo nas zaliczają do gór i np.w tv regionalnej zawsze ma padać, a tak nie jest. Nie wiem, jak można poprawić zdrowie, jak tu nic nie ma, ni jodu ni niczego. Ale może znajdziesz jakiego górala w parzenicach, co ci serce skołatane podleczy, ba nawet dawcą zostanie🤣 

A może w poszukiwaniu straconego czasu się wybierasz? 😜 Bukat, to skąd jest, wiem, że sądecczyzna, a dokładnie? 

Ale fajny dzień się zapowiada. Teraz idę krówki wydoić, potem na pastwisko i cały dzień będę na af siedział. Dobrze, że już nie muszę jeździć po Polsce za dawcami😂

Edytowane przez Winnetou
Opublikowano

Wypoczynek i chwila relaksu każdemu się przyda, Zaraz ruszam do Juraty, jutro wracam, taki mały wypad, bo mogę ;). Mieszkam tak blisko morza i tak rzadko tam bywam, trzeba to będzie zmienić. .:)