Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem ciemno jest-pola mam w 4 wsiach wiec trudno powiedziec co sie stalo,ale raczej niewiele.co najwyzej powalilo. ten grad na szczescie byl taki symboliczny,ze 3 lata temu to lopatami z betonu zbierali, tyle ze na poczatku maja wiec i straty byly male

Opublikowano

Ubezpieczasz? 

Ja w tym roku tego nie uczyniłam bo mnie więcej nie było jak byłam ale już w przyszłym ubezpieczę. 

Opublikowano

oczywiscie ze nie-wiekszosc to dzierzawy wiec i tak bym nic nie dostal a swojego polowa to laki . w sumie to 20 % mam swojego.

kurna znowu grad 4 dzisiaj ,tylko slycha jak wali w okna. myslalem ze do 3 razy sztuka a tu zonk,  gdzies za wisla pieprzo porzadnie ,czas zwijac sprzet, raz mi telewizor spalilo.

Opublikowano (edytowane)

Już dobrze? 

No ok przejdzie mi to przez gardło... Długo ćwiczyłam🤭😅😅😅uwaga... Przepraa@aaaaaszaniech to😝😝😝

Ładnie??? 🤦‍♀️☺️☺️☺️

Edytowane przez Gość
Opublikowano
4 minuty temu, Pigmei napisał:

Nie do końca ale

Rozwiń myśl.. 

Opublikowano

Trochę załatwiania prywatnych spraw i ponad 300 km  nakręcone, parę godzin pracy piłą spalinowa, przywiozłem sobie  kolejny klocek żeliwny na balast i takie tam. Sama widzisz nic szczególnego o czym warto by wspominać.

Opublikowano

Nie no.... wcale jakbym jeszcze pytała to małe opowiadanie byś napisał😅 a z kim byłeś? W jakim kierunku? Ile teraz za kg??? 

Opublikowano

Właśnie pierogi ruskie zjadłam to więcej nie dam rady☺️ale dziękuję za zaproszenie. 👍

Opublikowano

Kiełbaski, polędwiczki, boczusie, schabiki, szyneczki...Romano może Ty na handel rób... Niedługo ruszy pomoc w tym kierunku to dam Ci znać co i jak😁

Jak się coś umie to trzeba się tym dzielić👍