Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze możesz patrzeć na te świąteczne jedzenie ? Daj spokój ,teraz to już na mineralnej powinno się przeżyć ,tak dla zdrowia ... :D

Opublikowano

oj! uwaga bo trzeba będzie dziurki w pasku przyczyniać...A tak poważnie to ja osobiście mam dość tego wolnego- cały czas długi wekeend...Dzisiaj wziełam grabie i poszłam w sadzie troszkę posprzątałam potem podpórkę do róży zrobiłam a o 16 stej nie było ciemno!Postęp!

Opublikowano

Swieta swieta i juz po swietach. Teraz zaczyna sie harowka.

Ale musze sie pochwalic :D w tego sylwestra to tak pobalowalam ze szok tance spiewy itp. w doborowym towarzystwie.

Poszlismy w ciemno bez rezerwacji stolika, i nas dolaczyli do pewnej grupy 5par. Wszyscy obcy a po czasie sie okazalo ze mamy wspolnych znajomych.

A MOJA GWARA ich rozbrajala jak rozmawialam z nimi. :D

No ale co piekne wszystko sie konczy. Zobacze co bedzie za rok. :rolleyes:

Gość Profil usunięty
Opublikowano

No to widzę że Koleżanka była gwoździem programu :P wspólni znajomi to jeszcze pół biedy, gorzej jakby się okazało że macie wspólnych mężów. :D

No byle się nie okazało za rok że jest dziecko po tym balu i to bynajmniej z własnym małżonkiem :lol: ale chyba aż takiego z poufalenia nie było co? :P

Opublikowano

Byli tylko wspolni znajomi, ale to nie moi tylko mojego meza.

Ale co najwazniejsze znalezlismy wspolny jezyk, wspolne tematy, zanim jeszcze wodke zaczelismy konsumowac :D

Na tance po czasie to juz zaminaialismy sie chlopami. :D A to chlopy do tanca mnie wyrwaly. :D

Ale raz na ruski rok czy tam piec lat mozna tak pobalowac :rolleyes:

Gość Profil usunięty
Opublikowano
Na tance po czasie to juz zaminaialismy sie chlopami. :D

No właśnie, ten alkohol i te zamiany. :P Mogło być jednak ostro. :lol:

Opublikowano

Ale co powiem to powiem, chlopaki pily, no a dziewczyny nie ustepowaly kroku, tez ladowaly rowno. :D

A czy wodki dozo poszlo to nie wiem ale na 12osob od godz 20 do 5rano poszlo 7 flaszek 0.5l.

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Raczej nie za dużo jak na 12 osób :D

a dziewczyny nie ustepowaly kroku. :D

No już nie wnikam w ten Wasz "krok" czy ustępowały go czy nie. :P ale skoro twierdzisz że jednak nie ustępowały, to ok. :lol:

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Ale co świętuje? :P Barbara, ale chyba Masz fotki tej wystrzałowej laski co? :P

Opublikowano

To jakaś nudna imprezka , skoro ma czas pisać :P

@banan przez 9 godzin , na 12 osób , 7 flaszek 0,5??? Albo o czymś nie wiesz, albo nie pamiętasz za bardzo :D

Ja dzis nie swietuje, swieta dla mnie sie skonczyly juz 1stycznia

No tyle flaszek na naszym stoliku poszlo 7butelek pollitrowek na 12osob przez cala impreze, a czy to dozo czy malo to panowie powinni wiedziec.

Tyle poszlo, bo reszte czasu zabieraly tance przy muzyce, gdy zespol gral to wszyscy od stolikow odchodzili i na parkiet. :D

No mam zdjecie wystrzalowej laski, no sama nie sadzilam ze ze mnie taka wystrzalowa laske 18stoletnia zrobia :D

Gość nikolajjj
Opublikowano

W końcu jakiś temat do pogadania. Jakoś nie mogłam się odnaleźć w temacie "Dziewczyna..."

I rozpisaliście się widzę.

Banan zgadzam się z tobą, nie sztuką jest się spić, szczególnie jak się jest z druga połówką, która nie pije, bo prowadzi.