Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

To prawda🥰  złociszy - pierwsze słysze- fajne🙂

Mało już takich ,,kolegów,, 

Edytowane przez tess
Opublikowano

Co tu taka cisza? Skoki dopiero od 16, i nie na komu pokibicować😛 To jo może zaśpiywom, cosi w temacie😉

🎼Słuchojcie chłopoki bedziecie żonaci bedziecie sypiali z babami bez gaci

Podobało się?😄

@ogarek chodź pogadamy😙

Opublikowano (edytowane)

Z makaronem do tego rosołu Marysia uważa,   :P żeby sobie Marysia nie poparzyła kranu.   :P

l_13796600531f2e4Poszukiwany.jpg

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

No nie musiałeś zaraz siebie nagrywać jak od małżonki w pierdal dostajesz.  :D To było na tym przystanku?  :P

Goral - znaleziska i wpisy o #goral w Wykop.pl - od wpisu 11408554

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Jak można było spaś tak kobitę :P czym ty ją tak karmisz cholerniku? :D

Opublikowano

Ale mam dzisiaj słaby dzień😔 widzę że wy macie humory- to fajnie🙂

Opublikowano

Utyta żona to wizytówka każdego  prawdziwego mężczyzny. Świadczy o tym, że ma dobrze przy tobie, mało stresów obowiązków i najważniejsze- ma co do garnka włożyć😄 

Za co yacenty wywalił was z kristofornem z roboty? 

Opublikowano (edytowane)

Swoją drogą to ciekawe z kim Ty tak dyskutujesz- coś my się Szon nie możemy zgrać😄jak ja jestem- to Ciebie nie ma... No trudno. Jutro wybywam na tydzień - wrócę jak będę. 

6 godzin temu, jacus napisał:

gdzies mam jeszcze taki aluminiowy druszlak .. ale uzywam plastikowego na nozkach.

A Tobie jeszcze nie daruje- jeszcze się taki nie urodził,- który będzie mi mówił co mam robić😠

Edytowane przez tess
Opublikowano

Nie odwracaj kota ogonem- nie w tym temacie, ale takie sugestie to mogłeś sobie darować! Ja nie muszę sobie niczego zakładać bo nie mam na co-jak masz z tym problem to zachowaj to dla siebie - a nie czepiasz się mnie i ciągle jakieś głupie teksty. 

Opublikowano (edytowane)

na przeprosiny napisze ze ta piosenke spiewal zespol BIG CYC ,poprawil ci sie juz humor ? zreszta pisalem ogolnie o zabezpieczaniu w odniesieniu do tematu aborcja,   jako posiadacz karty duzej rodziny, co ja moge wiedziec o zabezpieczeniach....wiec wybacz jesli urazilem twoja delikatna duszyczke.

Edytowane przez jacus
Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, tess napisał:

Swoją drogą to ciekawe z kim Ty tak dyskutujesz-coś my się Szon nie możemy zgrać😄jak ja jestem- to Ciebie nie ma... No trudno. Jutro wybywam na tydzień - wrócę jak będę. 

Wybacz Złotko, ale wieczór taki piękny że szedłem do Ciebie piechotką.   :)Dyskutuję? ech Madame , to nikt.

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Okulary sobie załóż fircyk.    :P

Edytowane przez Gość
Opublikowano

sean jak byc chcial to mam takiego znajomego 😂,zdaje sie na dzisiaj jest wolny-na drugim koncu wsi mieszka wiec nie jestem na biezaco,przystojny blondyn  pod wasem , emerytura dobra i chata wolna, 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

E zostaw sobie  :P  kucharka z Ciebie dobra, mechanik też, tu mu pogrzebiesz, tam mu pogrzebiesz, wszędzie mu pogrzebiesz,  :P więc na pewno stworzycie udany związek.   xD

Edytowane przez Gość