Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

W sumie to wielki zaszczyt " paniom" musi być ze taki dziad im słodzi i jak piesek jezorek wyciąga... 🤔 To wielka kultura, szacunek, zaszczyt i dowartościowanie... 😁😁😁😁😁

Pewnie kazda kobita mazy aby mieć takiego chłopa u boku... . 🤣🤣🤣🤣🤣

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

sam się zastanawiałem któregoś razu kiedy zaczną sobie pomiary robić. :D

Opublikowano (edytowane)

No widzisz żem nie potrzebnie trzymał z tym dziadkiem i trochi kojarzony jestem z tymi obcymi mi zachowaniami 😋

Ty onucy nie potrzebnie się męczysz bo tyn kalesoniarz nigdy niczego nie pokazał i nie pokaże bo nima co  i tyle 😜

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

Niektórzy to mają bardzo seksistowskie podejście do roli kobiety w życiu... niestety przyciągam  takich osobników - przyznaje- to dlatego dziwne jest dla mnie, gdy facet jest miły, pomocny, kulturalny...

Opublikowano

Prosta odpowiedź Tesiu, bo niektórzy poza krowią albo kozią d*pą niczego nie widzieli.

Opublikowano

To raczej powinni być szczęśliwi gdy jakaś ich chce a nie... Zachowują się jak wściekłe zwierzęta. 

Opublikowano (edytowane)

A gdzie chce, chciałabyś takie nic? wstyd z tym gdzieś się pokazać, bo tylko wstydu by Ci to narobiło.

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Widzisz może chcesz zbyt wielu na raz.. 🤔

Szon ty znowu o sobie ?.. 🤕

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
27 minut temu, ogarek napisał:

nigdy niczego nie pokazał i nie pokaże bo nima co  i tyle

tylko ze to ty masz z tym problem nie ja. :D

a chwalenie się paszportami jest po prostu żałosne. zresztą tylko litość możesz tu wzbudzać. chodząca łajza, która łazi i przypieprza się do każdego i o wszystko. żałosny człowieczek z ciebie.

Opublikowano (edytowane)

O mato... Umysłowy  obrońca picka 😜się odezwał.. 😂😂🤣

A c oty ten kock na fb skasował.. 🤔😁😁😁😁😁

Edytowane przez ogarek
Opublikowano (edytowane)

🤦‍♂️

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano

konczcie pomalu-kotlety musze ubic

18 minut temu, tess napisał:

Niektórzy to mają bardzo seksistowskie podejście do roli kobiety w życiu... niestety przyciągam  takich osobników - przyznaje- to dlatego dziwne jest dla mnie, gdy facet jest miły, pomocny, kulturalny...

przeciwienstwa powinny sie przyciagac...

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, pafnucy napisał:

tylko ze to ty masz z tym problem nie ja. :D

a chwalenie się paszportami jest po prostu żałosne. zresztą tylko litość możesz tu wzbudzać. chodząca łajza, która łazi i przypieprza się do każdego i o wszystko. żałosny człowieczek z ciebie.

To jest typ człowieka, który uważa że majętność się tylko liczy, trochę mu się poprawiło, bo zawsze klepał biedę i teraz go popieprzyło do reszty z tym chwaleniem.    :D

Opublikowano
13 minut temu, deSilva napisał:

A gdzie chce, chciałabyś takie nic? wstyd z tym gdzieś się pokazać, bo tylko wstydu by Ci to narobiło.

A no czasami jak se co ubzdura to rzeczywiście potrafi wstydu narobić.. I człowiek później ma żal. 

Opublikowano

W necie to olej takiego ciepłym moczem, ale mniej takiego dziada w realu, to dopiero tragedia.

Opublikowano (edytowane)

Rzeczywiście, jak może mieć seksistowskie poglądy, ktoś kto wkoło pisze o cipkach bobrach, i jest miły uczynny, a kobieta, mu potrzebna, tylko do tego żeby się nią opiekować - jak św. Józefowi😅

Edytowane przez Winnetou
Opublikowano
2 minuty temu, deSilva napisał:

To jest typ człowieka, który uważa że majętność się tylko liczy, trochę mu się poprawiło, bo zawsze klepał biedę i teraz go popieprzyło do reszty z tym chwaleniem.    :D

No co ty godasz.... Jedni pokazuja widla i gumofilce bo tylko tyle maJa... A ja pokazuje tylko wtedy jak mi ktoś prosi.. 

1 minutę temu, deSilva napisał:

W necie to olej takiego ciepłym moczem, ale mniej takiego dziada w realu, to dopiero tragedia.

Znowu o sobie piszesz ?.... 🤕

Opublikowano

2 minuty temu, Winnetou napisał:

Rzeczywiście, jak może mieć seksistowskie poglądy, ktoś kto wkoło pisze o cipkach bobrach, i jest miły uczynny, a kobieta, mu jest potrzebna, tylko do tego żeby się nią opiekować - jak św. Józefowi😅

Ty i ogar macie ten problem że łykacie wszystko na serio jak młode pelikany.    xD

Opublikowano (edytowane)

Co tu łykać osrany dziadek co udaje amanta i tyle.. Każdy to widzi.... 🤔 Świński odór zrobił swoje.. 😜😁😁😁

Edytowane przez ogarek
Opublikowano (edytowane)

No właśnie to łyknąłeś.  :P

Tylko że to po tobie wszyscy jadą jak po starej kobyle    :P  srałeś nie tak dawno na dworze jak te na Podlasiu i się chwalisz chwalipięto.   xD

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Wmawia sobie jak onucy żeś pan... 😂😂😂😂😂😂

Ty miał kiedy jako fotę czego 🤔

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

My z Pafnucym maszyny rolnicze znamy od zawsze, więc uważamy to za normalność,   :) a ty się chwalisz bo jeszcze nie tak dawno podstawowym narzędziem rolniczym była gałąź   :P i teraz myślisz żeś Amerykę odkrył i nie możesz się nachwalić jakie to wynalazki.   xD