Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj w końcu po rozmowie z kowalką raczej się zdecyduję; opowiadała, że sama nie ma gdzie rąk włożyć tyle ma pracy w kowalstwie a jeszcze po pracy zaprzęga sanki do swego konia i ma sama frajdę; 

Opublikowano (edytowane)

Już ci mówiłem ze sto razy, zmień informatora, albo mylisz mnie zupełnie z kimś innym.   :)

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Seanku słoneczko możesz mi dzisiaj pogratulować- jestem tak szczęśliwa, że może nawet bym... Eeee to nie nie to😋😅 ale chyba się dzisiaj upije😎

Opublikowano
56 minut temu, deSilva napisał:

Już ci mówiłem ze sto razy, zmień informatora, albo mylisz mnie zupełnie z kimś innym

Ktoś tu miał wytoczyć ciężkie działa, ale widać kul przybrakło😂

Opublikowano
4 godziny temu, tess napisał:

Seanku słoneczko możesz mi dzisiaj pogratulować- jestem tak szczęśliwa, że może nawet bym... Eeee to nie nie to😋😅 ale chyba się dzisiaj upije😎

No to gratuluję, nie wiem czego ale gratuluję :) co byś nawet? no chyba nie chcesz szafować swoją cnotą  tego powodu?  :P   :D

Opublikowano
14 godzin temu, deSilva napisał:

No to gratuluję, nie wiem czego ale gratuluję :) co byś nawet? no chyba nie chcesz szafować swoją cnotą  tego powodu?  :P   :D

A dziękuję☺️

Pigmei jest jeszcze wiele innych wartości - bardziej cennych od podanych przez Ciebie- np. rozwojowe. 

Opublikowano

No nie bądź taka tajemnicza, co Ci się tam rozwinęło, uchyl rąbka spódnicy    :P  yyyyyyyyyyyyyyy miało być tajemnicy oczywiście.   :D

Opublikowano

Ok😁tylko 🤫 

😂 Zdałam ważny egzamin... To tylko tyle😔😛

Opublikowano
2 minuty temu, tess napisał:

Ok😁tylko 🤫 

😂 Zdałam ważny egzamin... To tylko tyle😔😛

Zawsze w Ciebie wierzyłem zawsze, no chyba że zapomniałem na chwilę, ale zawsze w Ciebie wierzyłem że zdasz ten cholerny egzamin.   xD

Opublikowano

Ta😚 już mam - to chyba prawda- ale jeszcze nie mogę uwierzyć😂

Opublikowano

Ale co? kurs krawiectwa? spawacza? czy mistrz kominiarstwa, bo nie jestem w temacie.   :P

Opublikowano

Cenię sobie czyjąś skromność, no ale nie do przesady.   :)