Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jesli gotujesz z cwiartki kury i 250 g wolowiny  5 litrow rosolu to wspomagacz musi byc...

ja juz po remoncie-czesci zamienne od 2 lat mam.

przyjechal do nas wczoraj gosc spod szczecina-sadzac po rejestracji- podziwial widoki ,ze strachem w oczach,jechal 30 na godzine srodkiem drogi , 12 t firanka z przyczepa, korek byl dluzszy niz peleton. sypalo ostro ale jakos bardzo slisko nie bylo, tir-y jezdzily normalnie

Opublikowano

Jak ktoś nieprzyzwyczajony to nie pojedzie inaczej.... Też tak mam😛

Opublikowano (edytowane)

No i się doigrał dzisiaj😕

IMG_20210116_164028.jpg

Edytowane przez tess
Opublikowano

Nie🪓.. dzisiaj rosół.. 

jest super dzień na spacer- słoneczko... Może się wyrwę.. Chociaż mam tyle papierkowatej robocizny😢eeeeeeeeeeeee pomocy.... 

Opublikowano

zamiast af -biurokracja i nie bedzie problemu z czasem na spacer.

od rana gotuje rosol z kury ktora miala pecha , na ubojni braklo rosolowego , byla tylko pieczen wiec wczoraj gulasz w sosie wlasnym i winiar, ze ziemniaczkami,a dzisiaj sam drobiowy z makaronem lubelli.

od rana piekne slonce, w nocy troche zasp narobilo ale  ludzie od rana z psami spaceruja ,na zegarze -7 w sloncu 

Opublikowano

Ja smażę flądry. Potem plan żeby zrobić kulig , iglo, zaliczyć górki sankami a ognisko z pewnością nie wypali....

Opublikowano

świeże, ale dość malutkie; niedawno otworzyli  nowy, ładny sklep ze sporym rybnym asortymentem i nawet wędzarnią

Opublikowano

Ywuś ale smaka robisz🤕 moja ulubiona.. z masełkiem czosnkowym z sokiem z cytryny i do tego surówka z kiszonej kapusty z jałowcem.. Tak np🙄😁

Opublikowano

swieza rybka z wisly-marzenie.... moze kiedys sie spelni,jeszcze moi rodzice w dziecinstwie takie jedli, dzisiaj tylko wedkarze ze slaska takie smarza na grillu..

zostal tylko karp ,amur i tolpyga- kupuje je w miare regularnie, w krakowie mozna kupic swieze-c o ciekawe sa tansz niz w sezonie nad morzem..w kolobrzegu jest dobry sklep z rybami i w miare tanio 😜

Opublikowano

z kopyta kulig rwie- widzialem wczoraj za trzydziestka duze  sanie zaladowane sankami -gdzies na bocznej-tam nie stoja- musieli jezdzic.

ja wczoraj troche podriftowalem ursusem - pare razy myslalem ze trzeba bedzie isc po drugiego 

Opublikowano

Kulig i ognisko udało się tak, że czuję dziś mięśnie- to najważniejsze; za pierwszym razem trzymałam się prawie najlepiej na końcu na worku, ale za   następnymi razami na różnych sankach sił coraz mniej, najmniejsze sanki już nigdy więcej- strasznie niebezpiecznie, duże z przodu też nie dawałam rady utrzymać  ciężaru pozostałych przy manewrach, co najmniej 10 upadków, tak że musiałam już wyskoczyć i na czworakach do ogniska się czołgać. Jednakże kretowiny zbronowane nieco.

ognisko kulitg 17.01.21.jpeg

Opublikowano

bulka na ognisku-tego jeszcze nie widzialem 😛

mnie kuligi nie kreca- pare razy najadlem sie strachu przed idiotow, ostatnim razem jakis debil malo sobie reki nie zlamal,od tej pory powiedzialem koniec zabawy 

Opublikowano (edytowane)

Kierowca ciągnika czy tam czego nie zdaje sobie sprawy w tym głupim łbie, co by było jakby ktoś wyleciał z sanek i uderzył głową np. w kamień i się zabił, prokurator miałby co robić. Można jechać ale z głową, a jak komuś to nie odpowiada  i d*pa go swędzi, to niech zdejmie gacie i z gołą d*pą przejedzie się po śniegu.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Co chcesz od mojej bułki Jacuś? Ależ na fotelu w domu o kontuzje raczej trudno.

Szkoda, że nie można wstawić filmiku tu...

Opublikowano (edytowane)

Człowiek nieświadomy zrobi wszystko... i często ma więcej szczęścia jak rozumu. To jest taka prawda życiowa. 

Ywa wolne masz? 

Edytowane przez tess
Opublikowano
15 minut temu, tess napisał:

Człowiek nieświadomy zrobi wszystko... i często ma więcej szczęścia jak rozumu. To jest taka prawda życiowa. 

Ywa wolne masz? 

święta prawda

17 minut temu, Roman4321 napisał:

Ywuś tylko bułka a gdzie reszta, gdzie jesteś?

zapchałam się prawie dwoma a  kiełbasy były dla piesków.

Opublikowano
1 godzinę temu, Ywa napisał:

Co chcesz od mojej bułki Jacuś?

:P   xD