Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wydaje mi się albo teraz Ty chcesz upiec te dwie pieczenie i znowu będzie z tego pasztet😂😂😂

Opublikowano

Na pewno tylko Ci się wydaje,     :P    ja niespotykanie spokojny człowiek jestem, zwą mnie de Silva.     xD

Opublikowano (edytowane)

To dobra nie będę wam broniła 😚 tylko mnie nie wciągaj w ten ,,czas''

Dobranoc

Edytowane przez Gość
Opublikowano

... to prawidłowo😂tylko sprawdzałam reakcje.. No bo jak to tak, że tak byś chciał ze mną reperować a kolega nad nami? To feeeeeee proszę Pana🤔😛😛😛

Opublikowano (edytowane)

Mam polarowa piżamkę 

Kogut dzisiaj trafił do niewoli 😄😄😄😁 skubaniec przyłapałam go jak jajko dziubał😕

Edytowane przez tess
Opublikowano

Wytłumacz mu że tak zabawiać się nie może, bo będzie pieczyste na obiadek.   :P

Opublikowano

Najpierw poważnie porozmawiaj z nim że tak być dalej nie może.   :P Za trzecim razem Ty go będziesz dziobać, ale na talerzu.   :D

Opublikowano (edytowane)

Teraz ma szlaban zaraz tak restrykcyjnie zmieniać go???  Może przemyśli swoje złe postępowanie 😄

Edytowane przez tess
Opublikowano

Jeszcze młody bo z tamtego roku - może zmądrzeje kiedyś... Chociaż... Ciekawe jaki by był z niego pasztet🙄🤔

Opublikowano

lepsza jest z kurczaka- przynajmniej ja tak uwazam, troche zielonego groszku,warzywa z rosolu, kawalek ugotowanego jajka , ocet i palce lizac. mieso z kurczka jest delikatniejsze i chudsze niz  wieprzowe. do tego nie kazdy lubi warstwe tluszczu na wierzchu.

Opublikowano
23 minuty temu, jacus napisał:

zmadrzeje czyli zamiast dziubac jajka kur, bedzie swoje ??? 

Ty mnie pytasz?