Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Właśnie- trzeba umieć panować nad sobą żeby komuś krzywdy nie wyrządzić. 

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Nie no to niedopuszczalne by wypuścić w tańcu partnerkę, jak już to razem runąć na podłogę, ale nie puścić.   :P

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Nie bardzo w to im wierzę, ale w tej szerokości geograficznej jest to jak najbardziej prawdopodobne, osobiście pamiętam takie mrozy, gdzie w najcieplejszym momencie dnia było minus 28-29 st. i to przy silnym wietrze, nocami -35, i tak przez Styczeń i Luty, choć znów nie jestem w wieku węgla.    :P

https://wiadomosci.wp.pl/minus-30-st-c-w-polsce-bestia-ze-wschodu-moze-przyniesc-najwieksze-ochlodzenie-od-20-lat-6593317615921984a

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Wreszcie mnie zrozumiałeś😉może w innych sprawach też kiedyś☺️nadzieja jest. 

Opublikowano (edytowane)

W zeszłym roku też miała być zima stulecia   :D  lepiej żeby to się nie sprawdziło, bo teraz wielu ludziom nawet się nie śniło jak to potrafi być zimno przy -30 st. zwłaszcza jak potrzyma ze dwa trzy tygodnie.

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Hahaha i najlepiej tęgą dziewczynę  xD Na jednym cycku się położysz, drugim przykryjesz i zima niestraszna.   :P

Dzieci płakały z zimna jak chodziły do szkoły, pieszo, bo żadne autobusy wtedy nie jeździły.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Opału mam i gaz a jak coś to zawsze bibliotekę można spalić🤔 jak w tym filmie Pojutrze... 

Opublikowano

🤣

Ciekawe czy coś z tego będzie ale zwierząt szkoda😒😔

Opublikowano

Dzisiaj zmieniałam meble kuchenne jak myślicie które to już? 

Opublikowano

W tej kuchni to jest dopiero drugi komplet. Były robione na zamówienie ale jeszcze czekam na blaty z kwasówki. Jaka ekipa? Przywieźli, wyładowali i pogoniłam. Wujek mi pomagał uprzątnąć stare poustawiać nowe.. Zawsze to coś co cieszy bo ostatnio mało coś robiłam w środku... Bardziej jak były siły to siedziałam pod ciągnikiem😋

Opublikowano

Jedno jak miało siły to siedziało pod ciągnikiem drugie Sylwestra w garażu spędziło. Pod choinkę komplet kluczy dostaliście czy jak ? O.o

No chyba że z grzechotek nie wyrośliście :D

Opublikowano

Tak mi się marzy Romku tylko nie wiem czy czasu starczy i oczywiste, że z siostrą muszę się dogadać☺️

Opublikowano

Ale zgadłeś.. Nowe imbusy 😁se kupiłam bo ten tur to był kiepski zakup🤔😛 przerobiłam no prawie, ale już podnosi💪

Niby rokowania są Romku☺️