Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, ogarek napisał:

Mnie tam nie wadzi żeś do niej pisał tylko za  uj ja joby zbierał bo tej pomylonej coś się popierdoliło 

Kuźde bo Ci niebieską kartę założe😛

Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, tess napisał:

Sean serio byś mnie nie pamiętał? No napisz mu prawdę, że my już dawno i po😛😄😄😄

Nie wiedziałem że chcesz się tak bawić,   :P ja na to jak na lato   :D   na poczekaniu taki scenariusz romansu wymyślę że paznokcie wszyscy na forum zaczną objadać    xD  Łorawiok jeszcze za dziesięć lat będzie w ciężkim szoku.     xD

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Najlepiej z konta na  małolata 😂😂😂😂

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

ale sie spinacie jak guma w majtkach-nomen omen😛..

wrzuczcie na luz -niedlugo nowy rok i nowy temat moderator otworzy..

11 godzin temu, deSilva napisał:

Ale komu mamy coś wyjaśniać? tobie?  no weź się zastanów co piszesz. xD

nie mi-takim co maja specjalne wyksztalcenie i lata praktyki w trudnym zawodzie pomagania innym ,ja ci  i innym,tylko uzmyslawiam problem.......

Opublikowano

Teraz sam nie wiem, pisać czy nie pisać, przeszkadzać wam czy nie. Może potrzebujecie czasu dla siebie?🤔  . Jakby komu wątek się kończył to podpowiem,  mam latający dywan i oswojonego smoka 🙃

• Like 1
Opublikowano

Czekaj w kolejce  nie rób tłoku pani bo nie da rady i znowu zniknie 😂😂😂😂😂😂

Przecie widzisz że nie może się odgonić od amantów 😁

Opublikowano
1 godzinę temu, ogarek napisał:

To załatw tu  inną, choćby swoją ślubną  :D,może  będzie równie wesoło xD

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, ogarek napisał:

Zachowujesz się z Jacusiem jakbyście obaj kosza dostali i nie możecie tego przeboleć,   xD   tylko tak można sobie tłumaczyć ten bezpodstawny i zajadły atak na Tesię.    :P Nikt inwazji amantów nie widzi poza wami dwoma.    xD

Edytowane przez Gość
Opublikowano

ojojoj kosz od faceta albo w najlepszym przypadku paszteta tak mnie zabolal za do dzisiaj nie moge przyjsc do siebie🤣😂😂

stwierdzenie ze ktos, kto ciagle  rejestruje i usuwa konta, lub udaje kogos innego np.nikole ma jakies problemy emocjonalne nie jest atakiem tylko stwierdzeniem smutnej rzeczywistosci,ktorej byc moze ta osoba nie zauwaza ,jesli nie ma kogos w otoczeniu kto to jej powie, dobrze ze ktos inny to zauwazy.......

Opublikowano

Źle jak zauważa to tylko dwóch starych dziadów.      :P

Opublikowano (edytowane)
54 minuty temu, deSilva napisał:

Zachowujesz się z Jacusiem jakbyście obaj kosza dostali i nie możecie tego przeboleć,   xD   tylko tak można sobie tłumaczyć ten bezpodstawny i zajadły atak na Tesię.    :P Nikt inwazji amantów nie widzi poza wami dwoma.    xD

Ja pierdziu ale żeś wypocił teoryjke... 😂Staraj się wyłapywać sarkazm bo znowu polegniesz 😋

Toć wszyscy widzieli jak płakała za tobą.. Widać chce ci kalesony przeprać... 😂😂😂😂😂

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

MAT912 , Korsarz ,Sean i deSilva ......  Proszę Pana , budzi Pan kontrowersje . 🙂 

ps. nic nie pominęłam ? 

Opublikowano (edytowane)

@Meg5    Z taką dokładnością moje nicki Pani cytuje, że ja chyba Panią za to ucałuje.     :P  :D  Zawsze wzbudzałem kontrowersje jak powracałem na forum i byłbym w ciężkim szoku jakbym tym razem nie wzbudzał   :P  trochę się to robi już nudne że ciągle u tej samej konkurencji   xD

ale najważniejsze że u koleżanek nie wzbudzam niczego   :P  no może faktycznie zawsze którejś smutno jak odchodzę, ale to miłe i może dlatego warto powracać?   :) 

Ps. chyba się Pani ostatni nick spodobał skoro się Pani  raczyła odezwać do mnie.   :P   Pozdrawiam.   :)

3 godziny temu, ogarek napisał:

Ja pierdziu ale żeś wypocił teoryjke... 😂Staraj się wyłapywać sarkazm bo znowu polegniesz 😋

Toć wszyscy widzieli jak płakała za tobą.. Widać chce ci kalesony przeprać... 😂😂😂😂😂

@tess     Tesiu gdzieś się zaszyła dzisiaj, chyba nie dasz się zaszczuć, toż to istna przysługa dla tych dwóch.

Marysiu proszę natychmiast wracać, pan mówi.     xD

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Co tam mnie wywołujesz? Powiem tylko, że pewne granice zostały przekroczone i nie ma na to mojego przyzwolenia. Nigdy nie będzie, dlatego każdy post który uznam za uwłaczający - czy będzie próbą zastraszenia- będę odpowiednio raportować. 

Opublikowano

co tu pisac  ??taka nicolaxd to byla zwykla lambadziara ktorej zwisalo to co kto o niej pisze a taka  nowa tess to ksiezniczka na ziarnku grochu ????????? za to stara tess znala sie na zartach i wyczuwala ironie.....

az z szonem to juz calkiem skolowany jestem - co on lubi i czy w kolejnych wydaniach mu sie preferencje nie zmieniaja.. o kurna gdyby mu sie glowna preferencja zmienila to spadam stad .

Opublikowano (edytowane)

10 godzin temu, tess napisał:

Co tam mnie wywołujesz? Powiem tylko, że pewne granice zostały przekroczone i nie ma na to mojego przyzwolenia. Nigdy nie będzie, dlatego każdy post który uznam za uwłaczający - czy będzie próbą zastraszenia- będę odpowiednio raportować. 

Wyrafinowane nękanie na pewno tych dwóch stosuje, znaleźli sobie dziewczynę do bicia dwaj mądrale, mogli by się wstydzić.

Mi to oni mogą  obaj skoczyć co najwyżej  :P ale po kawę.  xD

3 godziny temu, jacus napisał:

co tu pisac  ??taka nicolaxd to byla zwykla lambadziara ktorej zwisalo to co kto o niej pisze a taka  nowa tess to ksiezniczka na ziarnku grochu ????????? za to stara tess znala sie na zartach i wyczuwala ironie.....

az z szonem to juz calkiem skolowany jestem - co on lubi i czy w kolejnych wydaniach mu sie preferencje nie zmieniaja.. o kurna gdyby mu sie glowna preferencja zmienila to spadam stad .

Jak ci ktoś tu nie odpowiada to co tu jeszcze robisz? nudzi się wam obydwóm i próbujecie jeździć na ludziach, tylko nie każdy się wam da.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

mam  sekatego jesiona do zrabania- moze bys mi porabal jak ci sie nudzi. na mlocie rozladujesz sie lepiej niz na kobiecie🤣, bedzie mogl wbijac klina bez konsekwencji😂

wyrafinowane nekanie ?? ja jestem prosty chlop ze wsi, cham nad chamy -co widac w kazdym poscie -a ty uzywasz slow ktorych znaczenia nawet nie znam.

Opublikowano
11 minut temu, jacus napisał:

wyrafinowane nekanie ?? ja jestem prosty chlop ze wsi, cham nad chamy -co widac w kazdym poscie -a ty uzywasz slow ktorych znaczenia nawet nie znam.

Musiał ci kiedyś przy rąbaniu klin odbić w makówkę, reszta się zgadza.

Opublikowano

Łój pani ostał stary adorator w wypierdzianych kalosonach.... Nie wiem co te raporty pomogą na to...😂😂😂😗

Opublikowano

Tak tylko na chwilę...to jest lepsze niż telewizja :ph34r:.

Żarty żartami. Sarkazm sarkazmem ale wydaje mi się, że są pewne granice tych żartów. Jeden może mieć to w d*pie, ktoś inny może to sobie wziąć do siebie. Miejcie na uwadze, że to jest forum otwarte.

Obom czy obydwóm 🤔 ?

Opublikowano

Jak komus  nie opowiada forum to nie musi tu być i tyle.... Nikt tu nie musi nikogo adorowac a tym bardziej oczekiwac tego od inych bo jak nie to pani pisze " znikaj ".... 😋

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, ogarek napisał:

Jak komus  nie opowiada forum to nie musi tu być i tyle.... Nikt tu nie musi nikogo adorowac a tym bardziej oczekiwac tego od inych bo jak nie to pani pisze " znikaj ".... 😋

Jak się ktoś nie umie zachować to tym bardziej nie musi tu być, nie ty z tym drugim mądralą założyłeś ten temat, i nie wy będziecie decydować kto tu ma pisać, zapamiętaj to sobie. Nikomu nigdy tu nie napisałem znikaj bo każdy ma prawo pisać, ale są pewne granice i obym nie musiał napisać wypierd*laj. Człowieku, nikt nie ma zamiaru ciebie nawet adorować     xD

40 minut temu, tess napisał:

Seanku, słoneczko jak tam szampan się chłodzi? 

Tesiu Zefirku, no baaaa.   :P

Edytowane przez Gość