Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał:

czlowiek normalny gdy cos robi to potrafi to jasno i logicznie wyjasnic- gdy ktos, cos robi pod wplywem nie wiadomo czego, to sygnal ze nie ma wszystkich w domu..

chlodnym okiem postronnego obserwatora nietrudno zauwazyc ze macie problemy- po to wlasnie pisze zebyscie - gdy wiatr zawieje w dobra strone to wzieli to pod rozwage

Ale komu mamy coś wyjaśniać? tobie?  no weź się zastanów co piszesz. xD

Opublikowano (edytowane)

Tchórzostwo nie ma związku z regulaminem i tyle... 

Tu nie ma co wyjaśniać, nawiedzony innych by wywalal a jak sam zrobi to usuwa konto bo to niesprawiedliwe przecie 😋

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

Widzisz Tesiu, starość dopadła jednego i drugiego, pier**lą dzisiaj jak potłuczeni i myślą że będziemy się z nimi bawić w kotka i myszkę.   :P   xD

Opublikowano

Pobawta się w co chceta... 😂.... Widać już tylko taka zabawa została.... 😋

Opublikowano (edytowane)

Ogarek Co??? Tu trzeba mieć dużo samozaparcia żeby z wami wytrzymać.  Nie interesujcie się tak bo w razie co... to pierwsi znikniecie bohaterowie. W nic nigdy żeśmy się nie bawili... Spadaj

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Nie i teresuje mnie Twoja wypaczona osoba dziecko... I nigdy nie interesowała..... 😎

Więc nie dogadzaj sobie dziecko.. 😋 Dla mnie to bez znaczenia czy jesteś Daria czy Czereśnia czy jaka inna i tyle..... 🤕

Edytowane przez ogarek
Opublikowano (edytowane)

Nie pisz o znikaniu bo to śmieszne i tyle..... Mnie kobiety na forum nie interesują więc niczego nie musisz  ze mną wytrzymywać 😋

Edytowane przez ogarek
Opublikowano (edytowane)

To znikaj. 

Edytowane przez Gość
Opublikowano
14 minut temu, ogarek napisał:

Więc nie dogadzaj sobie dziecko.. 😋 Dla mnie to bez znaczenia czy jesteś Daria czy Czereśnia czy jaka inna i tyle..... 🤕

Zapomniałem że takie były, a ty pamiętasz, a niby cię nie interesują kobiety na forum.     :P

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, tess napisał:

To znikaj i postaraj się do mnie nie zbliżać pod żadnym nikiem. 

Bohaterze

Nie przypominam sobie abym to kiedykolwiek czynil  dziecko..... Wiec nie wmawjaj sobie czegoś czego nie było.... 😋

Sean....co to powiesz? 😂😂😂😂😂😂

Przez ciebie właśnie ta pani ma urojenia 😋

Edytowane przez ogarek
Opublikowano (edytowane)

A co ja Ci przeszkadzam.... myslisz że to jaki sekret te Twoje konta.... 😂 

Sean zara były.... To jedna była i ta sama 😋

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
11 minut temu, ogarek napisał:

Sean....co to powiesz? 😂😂😂😂😂😂

Przez ciebie właśnie ta pani ma urojenia 😋

Widzę że łorawiok ma na ciebie zły wpływ, przeceniacie stanowczo mój urok osobisty,  :P Tesia mnie tylko lubi i tyle.  :) Tak myślę że chociaż lubi.

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, deSilva napisał:

Widzę że łorawiok ma na ciebie zły wpływ, przeceniacie stanowczo mój urok osobisty,  :P Tesia mnie tylko lubi i tyle.  :) Tak myślę że chociaż lubi.

A to nie łon.... Pamiętasz jak byłes na forum i pisałeś do mnie na pw i do tej pani wtedy..... A ta pani pisała do ciebie na ogólnym.... 😂😂😂😂 A ty nie mogłeś, wtedy pisać na ogólnym.... 😋

No musi cię lubić jak o żonę pytała... 😂😂😂😂😂

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
4 minuty temu, ogarek napisał:

A to nie łon.... Pamiętasz jak byłes na forum i pisałeś do mnie na pw i do tej pani wtedy..... A ta pani pisała do ciebie na ogólnym.... 😂😂😂😂 A ty nie mogłeś, wtedy pisać na ogólnym.... 😋

Co? Ty weź się lecz

Opublikowano

Ja śpię ze swoją żona... Jak cie to interesuje 😋

Opublikowano

A co tu ciekawego że tyle kont już miałaś... Przestań... I ty się dziwisz ze chopa ni masz 😋