Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja to bede sobie wymyslal jakis nowy nick i konto sobie zaloze  nowe, 

i juz mam postanowienie noworoczne-co miesiac nowe konto -w parzystym bede facetem w nieparzystym kobita a co tam ,nie bede oryginalny w tym temacie..

myslalem tez nad tym zeby udawac idiote co kwartal-ale w tej dziedzinie konkurencja spora a i wiekszosc zawodnikow urodzila sie idiotami wiec na starcie nie mam szans.wiec sobie daruje 

• Haha 1
Opublikowano

3 minuty temu, jacus napisał:

i juz mam postanowienie noworoczne-co miesiac nowe konto -w parzystym bede facetem w nieparzystym kobita a co tam ,nie bede oryginalny w tym temacie..

myslalem tez nad tym zeby udawac idiote co kwartal-ale w tej dziedzinie konkurencja spora a i wiekszosc zawodnikow urodzila sie idiotami wiec na starcie nie mam szans.wiec sobie daruje 

Dlaczego wyzywasz kogoś od idiotów i szukasz zaczepki czy prowokacji do kłótni? ty niczego nie musisz udawać, tobie wychodzą idiotyczne wypowiedzi bez udawania.   

Opublikowano

Zgadza się, dają to trzeba brać, bo inaczej sami przepitolą i tak.

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, jacus napisał:

O Kuźde coś mi się wydaje, że u Ciebie dzisiaj jedna komórka we łbie dyżur ma😄

Albo udaje- to nie wiem🤔

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Dziadzio powrócił i słoneczka przywitał... Pomyślał by kto że wnuczki wita....😂

Opublikowano

to i tak jedna wiecej niz u ciebie

ciekawe ile miales jak zakladales kolejny raz konto w srode ??? a ile  jak likwidowales poprzednie. ile komorek bedzie przy likwidowaniu ?? a ile przy zakladaniu kolejnego ??

"de silva" byl lepszy on juz sobie konto zalozyl  dawnoj, to juz nie pierwszy jego kryzys i wczesniej sie przygotowuje.

gdy zaczynalem tu pisac kilkanascie lat temu takich wywalali na dozywocie od strzala...............

Opublikowano

Uuu jednak udawał😛😄

Żeby kobiety nie rozrużniać od chłopa... 😄😛😛

Opublikowano

Tess a ile wcieleń już tu miałaś oprócz tego że tess? 

Da się to policzyć 😋

Opublikowano

Tesiu co ten pajacyk ciągle do Ciebie jak do chłopa?    :P

4 minuty temu, jacus napisał:

"de silva" byl lepszy on juz sobie konto zalozyl  dawnoj, to juz nie pierwszy jego kryzys i wczesniej sie przygotowuje.

gdy zaczynalem tu pisac kilkanascie lat temu takich wywalali na dozywocie od strzala...............

Zlikwidowałem jedno i założyłem zaraz drugie, więc czego nie możesz zrozumieć? za trudne dla ciebie? stać mnie na inne, zazdrościsz?  :P

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem 😒 w ogóle jacyś rozczeniowi są, a Ja nic od nich nie chcę przecież... Czepiają się mnie ciągle. 

Ogarku przeceniasz mnie, mam wspaniałych nauczycieli, ale gdzie mi do was? 😎

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Widzisz ja nigdy nie likwidowałem konta żeby zakładać następne a tym bardziej żeby udawać kogoś innego.... Traciłem konto bo ban dożywotni itpto zakładałem następne ... Wiec mnie nie zaliczaj do swych nauczycieli bo ja nie kłamie jak Ty... 

Mnie śmieszy tylko Twoje zachowanie i tyle... Myslisz, że jesteś chytra a jesteś nieporadna jak dziecko i tyle... Nicków miałaś kilka a może i kilkanaście... 😋

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

to sie tyczy tez ciebie-ktore to juz konto ??

tak z ciekawosci zapytam co macie w glowie gdy likwidujecie stare konto i zakladacie nowe ?? co wtedy jeden z drugim sobie mysli ?? jakie sa tego powody ? 

dlaczego z powrotem wracacie na af ??

moze pwinniscie troche przemysle czy wszystko z wami w porzadku ??

Opublikowano (edytowane)

Człowieku, gówno cię to powinno interesować co kto myśli i dlaczego likwiduje konto, sam się zastanów czy z tobą jest wszystko w porządku zadając takie pytania.  xD  Za cienki bolek jesteś żebyśmy się tobie tłumaczyli.   :P

Edytowane przez Gość
Opublikowano

To chytrosc. usunął se konto i wyczyścił licznik i tyle.... To takie zachowanie twardziela co uważa że innym się należy a jemu nie i nie może zdzierżyć jak zarobi 😜

Opublikowano (edytowane)

Nigdy nikogo nie okłamałam. Ani się go nie wyparłam. A to dlaczego tak robię to moja sprawa. 

Jacuś jak dalej będziesz się do mnie zwracał ,,on,, to przestane reagować. 

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Zgodnie z regulaminem, za to ciebie jak miałeś dożywotnie bany, powinni kasować z automatu za multikonto.

3 minuty temu, ogarek napisał:

To chytrosc. usunął se konto i wyczyścił licznik i tyle.... To takie zachowanie twardziela co uważa że innym się należy a jemu nie i nie może zdzierżyć jak zarobi 😜

Opublikowano (edytowane)

Jasne i ty tu zara będziesz decydował kogo kasować... Zobaczymy jak długo... 😋

Tess... Jasne.... Byl tu gość co twierdził co innego i się ulotnił przed Tobą😂

Edytowane przez ogarek
Opublikowano (edytowane)

Mi to wisi czy masz multi czy nie, ale odczep się ode mnie że coś niezgodne z regulaminem.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

czlowiek normalny gdy cos robi to potrafi to jasno i logicznie wyjasnic- gdy ktos, cos robi pod wplywem nie wiadomo czego, to sygnal ze nie ma wszystkich w domu..

chlodnym okiem postronnego obserwatora nietrudno zauwazyc ze macie problemy- po to wlasnie pisze zebyscie - gdy wiatr zawieje w dobra strone to wzieli to pod rozwage

Opublikowano (edytowane)

Ogarek co chcesz przez to powiedzieć? 

Jacuś spokojnie dożyjesz tego że nie wrócę 😄

Edytowane przez Gość