Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Puściłem ją na ten wyjazd , bo miała cel swoje cele. Partner powinien wspierać w rozwoju. Jak jest się w obcym kraju to szuka się aby z kimś pogadać , spędzić z kimś czas a potem tak wychodzi jak jest. Tak teraz jestem sam, bo zerwaliśmy dwa dni temu. Jak się kogoś kocha to można odłożyć seks na plan dalszy. Będziesz starszy to zrozumiesz. Uważałem ją za kogoś wyjątkowo , że takiej drugiej osoby na świecie nie spotkam. 

Opublikowano
1 minutę temu, cinek1808 napisał:

Jak się kogoś kocha to można odłożyć seks na plan dalszy.

sie uśmiałem.... :D

Opublikowano
3 minuty temu, cinek1808 napisał:

Teraz jakoś mało mnie to interesuje czy wróci w ciąży czy nie. 

Kiedyś to były czasy. Jeździło się na starą leżakowanie w Ciechanowie lub hotel zacisze.

widze ze jestes z moich okolic

Opublikowano
1 minutę temu, pafnucy napisał:

sie uśmiałem.... :D

Wiem jak jest. Ale jak już pisałem nie chciałem naciskać na początku związku a potem jak dowiedziałem się że planuje jechać to tym bardziej. Mogła by kłamać że nic nie było ale przed ślubem bym sprawdził. Jeśli by się okazało że już coś było , najwyżej bym zamoczył i zostawił

@sabuliga to już dawno wiem że moje okolice. Sporo mam znajomych w Ciechanowie , Mławie , Przasnysz. 

Opublikowano
1 godzinę temu, sabuliga napisał:

nie ukrywam ze ja bym chciałm pracujaca bo nie chciałbym za sponsora robić.

na sponsora to trzeba wysokie dyrektorskie stanowisko i pięciocyfrowe zarobki , v-ce dyrektor z mojej byłej roboty rok starszy ode mnie to uniwersytutke na akademii morskiej sobie znalazł także nie dla psa kiełbasa

Opublikowano
6 minut temu, cinek1808 napisał:

Wiem jak jest. Ale jak już pisałem nie chciałem naciskać na początku związku a potem jak dowiedziałem się że planuje jechać to tym bardziej. Mogła by kłamać że nic nie było ale przed ślubem bym sprawdził. Jeśli by się okazało że już coś było , najwyżej bym zamoczył i zostawił

@sabuliga to już dawno wiem że moje okolice. Sporo mam znajomych w Ciechanowie , Mławie , Przasnysz. 

czyli wiesz kim jestem?

Opublikowano
27 minut temu, sabuliga napisał:

@cinek1808 w pewnym temacie się chwaliłęs ze zaliczasz panny na dyskotekach a teraz wymiękłeś

opowiedz co tam na studiach ci koleżanki opowiadały

albo może sama się wstydzisz co tam wyrabiałaś

Żebyś sie @cinek1808 nie zdziwił jak w ciąży wróci

Chyba się trochę zagalopowałeś.

10 minut temu, sabuliga napisał:

widze ze jestes z moich okolic

To ja sprawdzałem z innej strony Warszawy 🤣.

Opublikowano

Kuźde Cinek przykro mi 😔trzymaj się chłopie jak będziesz chciał pogadać to daj znać.. 

Opublikowano

Nie łam się czasami - bo i ja się załamie 😩 a tego chyba nie chcesz co? 

Opublikowano

ciasno masz w tem sypialni, się chłopa wokół łóżka bedo gonić a umnie cisza i spokój,i jedno łózko😀  i nie ma normalnych, znaczy każda tam inna na swój sposób

dziwne szukanie po erazmusach wiedzy, skończyła by bez wyjasdów i tez by była architektem , bo i tak trza praktyki by uprawnieniamieć, raczej jak sie jedzie to we dwoje albo wcale, na fejsie mno go grup singlowych także ten tego jeszcze poznasz fajną

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

@pafnucy No nie u mnie... Jak szukasz takich wrażeń...to odbijaj

Edytowane przez tess
Opublikowano (edytowane)

Teraz się nie podlizuj.. Co to za pomówienia.. Już różne były, żem psychiczną, żem krwa... I zła i podła, ale ostatnio to ciągle od chłopów mnie wyzywacie ejjj no toż to przesada!!! 

Idę sobie... Foch

Edytowane przez tess
Opublikowano
4 minuty temu, tess napisał:

Teraz się nie podlizuj.. Co to za pomówienia.. Już różne były, żem psychiczną, żem krwa... I zła i podła, ale ostatnio to ciągle od chłopów mnie wyzywacie ejjj no toż to przesada!!! 

Idę sobie... Foch

oj ja tylko do ostatniego rozpoznania Jacusia. tak tylko. nie fochaj.

Opublikowano
4 godziny temu, tess napisał:

A co Ty taki chętny na te manewry ze mną co? Wiesz co to znaczy? 

Ja chce jechać wypocząć, a ty mi tu z nocnymi manewrami wyskakujesz. Chyba dasz pospać, co? 😛