Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiek to do 27 bo sam mam 21

3 minuty temu, dsbh napisał:

Swoich, gorzej jak się skończą :ph34r:.

To daj te wymagania. Wiek, wzrost, waga-szczupła, normalna, puszysta, wykształcenie, kolor włosów. Z jakiego jesteś regionu Polski, nie chodzi mi o dokładny adres, tylko sam region, odległość w km ile byś zaakceptował.

wzrost do 172 waga moze byc normalna wyksztalcenie obojetnie kolor wlosow obojetnie. Środkowe mazowsze tak do 60 km

Opublikowano

To w drugą stronę to by była od 15 lat :ph34r:, to chyba się wypisze z tego. A pod liceum patrzyłeś ? Poszukaj ogłoszeń, może ktoś szuka partnera na studniówkę ?

Opublikowano
Przed chwilą, cinek1808 napisał:

Chociaż ta drugą to nie mogę być pewny

no to sprawdź....

Opublikowano
9 minut temu, cinek1808 napisał:

Ja znam dwie dziewice. Jedna 29 lat druga 25 lat. Chociaż ta drugą to nie mogę być pewny . Teraz jest na Erasmusie

jak na erasmusie to karuzela kut..... A jakie państwo i co studiuje? Teraz jest erasmus skoro jest korona? 

11 minut temu, dsbh napisał:

To w drugą stronę to by była od 15 lat :ph34r:, to chyba się wypisze z tego. A pod liceum patrzyłeś ? Poszukaj ogłoszeń, może ktoś szuka partnera na studniówkę ?

To jaka mi chciałes łatwić po 40?

Opublikowano
Przed chwilą, cinek1808 napisał:

Tym że to była moja była. Szkoda gadać 😔

no to wyrazy współczucia.      no ale bez sprawdzenia to i tak.... 🤔

Opublikowano
1 minutę temu, cinek1808 napisał:

Jest Erasmus , sporo studentów nie wyjechało z obawy na wirusa. Jest na półwyspie iberyjskim. Sporo jest studentów z Włoch, nawet z Meksyku sa

czyli po prostu zamiast polaków woli goraczych latynosów z południa

A co stduiuje?

Opublikowano

Na początku ja wspierałem z tym wyjazdem , że to dla niej wielka szansa. Ale jak ma się tyle przystojnych mężczyzn obok siebie i chodzi się na randki to jest ta niepewność. Niby przygody nie szuka ale masz kontakt się urywa. Kiedyś mogliśmy przegadać cała noc i tematów nie było końca. Ogólnie ona jest bardzo rozmowną kobietą. Do tego jest piękna. Mówiła że tylko 5 facetów prawi jej komplementy. Studiuje architekture

Opublikowano

Na początku ja wspierałem z tym wyjazdem , że to dla niej wielka szansa. Ale jak ma się tyle przystojnych mężczyzn obok siebie i chodzi się na randki to jest ta niepewność. Niby przygody nie szuka ale masz kontakt się urywa. Kiedyś mogliśmy przegadać cała noc i tematów nie było końca. Ogólnie ona jest bardzo rozmowną kobietą. Do tego jest piękna. Mówiła że tylko 5 facetów prawi jej komplementy. Studiuje architekture

czyli rozumiem że twoja dziewczyna pojechałą na erasmusa

Opublikowano

ja mam odpowiednie corki na stanie-tyle ze na razie zajete, jak cos sie zwolni to dam znac. 

nie wiem gdzie to srodkowe mazowsze-ale to chyba nie problem bo ty bys musial do nas przyjezdzac, pendolino jezdzi,autostrada blisko ,albo wisla pod gore kajakiem.

Opublikowano
3 minuty temu, cinek1808 napisał:

Teraz to już była. Bo mam dość denerwowania się co ona tam robi.tym bardziej że kontakt się urwał już tak nie piszemy jak kiedyś. 

czyli co byłeś w związku nic nie poruchałeś

Widocznie jej nie pociagałeś skoro tyle lat i nic a wyobraź sobie że jakiś random z hiszpani ja wygrzmoci po 2 godzinach znajomosci

Opublikowano

Pomyśl trochę. To był początek związku , dopiero byliśmy 8 miesięcy. Ona się nie spieszyła ja nie nalegałem. Wiesz jak trafisz na odpowiednią kobietę to nie myśli się cały czas drugą głowa. Jak się dowiedziałem że jedzie na Erasmusa to specjalnie nie naciskałem. Żeby potem sprawdzić po powrocie czy była wierna. 

• Like 1
Opublikowano

Pomyśl trochę. To był początek związku , dopiero byliśmy 8 miesięcy. Ona się nie spieszyła ja nie nalegałem. Wiesz jak trafisz na odpowiednią kobietę to nie myśli się cały czas drugą głowa. Jak się dowiedziałem że jedzie na Erasmusa to specjalnie nie naciskałem. Żeby potem sprawdzić po powrocie czy była wierna. 

i jak nibyc to sprawdzisz. 8 miesiecy i nic o losie. To rozumiem ze teraz jestes sam

Opublikowano
22 minuty temu, sabuliga napisał:

To jaka mi chciałes łatwić po 40?

Na 30-tke narzekałeś, to o 40tce szkoda mówić z Tobą. Tak na szybko to na tym Mazowszu jest sporo dziewczyn w Twoim wieku, nawet jestem zdziwiony ilością. Jakie chcesz z dzieckiem i bez. Jakby się zalogował to pewnie więcej opcji by było do wyboru.

10 minut temu, jacus napisał:

ja mam odpowiednie corki na stanie-tyle ze na razie zajete, jak cos sie zwolni to dam znac. 

nie wiem gdzie to srodkowe mazowsze-ale to chyba nie problem bo ty bys musial do nas przyjezdzac, pendolino jezdzi,autostrada blisko ,albo wisla pod gore kajakiem.

Jacuś to zwolnij coś, byś miał zięcia z Mazowsza albo i z Orawy :P.

Opublikowano
28 minut temu, cinek1808 napisał:

Ale widzę że z ciebie biały rycerz. Chłopie po coś ją tam wysyłał. Kolega mi opowiadał co one tam wyrabiają. Koleżanka siostry też w polsce nie miałą chłopaka a jak pojechałą to poszła do łóźka na dyskotece po 2 godzinach znajomości z ekwadorczykiem

12 minut temu, dsbh napisał:

Na 30-tke narzekałeś, to o 40tce szkoda mówić z Tobą. Tak na szybko to na tym Mazowszu jest sporo dziewczyn w Twoim wieku, nawet jestem zdziwiony ilością. Jakie chcesz z dzieckiem i bez. Jakby się zalogował to pewnie więcej opcji by było do wyboru.

Jacuś to zwolnij coś, byś miał zięcia z Mazowsza albo i z Orawy :P.

Ale gdzie bym się zalogował?

@Paulina1985 A ty co myślisz o erasmusie?

Opublikowano

@cinek1808 w pewnym temacie się chwaliłęs ze zaliczasz panny na dyskotekach a teraz wymiękłeś

Przed chwilą, Paulina1985 napisał:

myślę, ze to nie temat dla mnie. 

opowiedz co tam na studiach ci koleżanki opowiadały

albo może sama się wstydzisz co tam wyrabiałaś

Żebyś sie @cinek1808 nie zdziwił jak w ciąży wróci