Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To idź już spać, Dobranoc.   :P  xD

3 minuty temu, jacus napisał:

siedze sobie po kolacji,ogladam telewizje i pisze na af,za chwile koncze i ide spac, oczywiscie -w odroznieniu od wiekszosci -tutaj nie sam 😂-dzien jak co dzien..

Opublikowano

zostawiam cie seanusi sam na sam z kobieta-wiem jakie to dla ciebie wazne,to jedyna taka okazja🤣

czy sie oplaca zmieniac opony zimowe ??? jeszcze pare takich zim i nie bedzie potrzeby, w wiekszych miastach to juz teraz sporo osob nie wymienia bo i po co... jak jeszcze zmieniam ale w grudniu,

Opublikowano

3 minuty temu, jacus napisał:

zostawiam cie seanusi sam na sam z kobieta-wiem jakie to dla ciebie wazne,to jedyna taka okazja🤣

Idź odpocznij, tylko rączki na kołderkę i nie baw się pitolkiem, bo sobie jeszcze jaką krzywdę zrobisz.   :P   xD

Opublikowano
jacus napisał:

czy sie oplaca zmieniac opony zimowe ??? jeszcze pare takich zim i nie bedzie potrzeby, w wiekszych miastach to juz teraz sporo osob nie wymienia bo i po co... jak jeszcze zmieniam ale w grudniu,

jesteś w błędzie a zależy jak kto dużo jeździ jak ktoś tylko w niedziele do kościoła to może nie zmienia ale jak ktoś jeździ więcej to większość zmienia

ogarek napisał:

Warto, warto jak i  ruchanie porządne.. 😋

Siknac sobie 😂

masz racje kolego nie ma jak porządny sex to sen lepszy i rano powtórka😉😈

Opublikowano

No i dobrze prawisz gościu👍👍👍

Poczekam może w listopadzie... Ciekawe jaka będzie ta zima🙄??? 

Opublikowano

jesli moge doradzic kolezance to szkoda czekac z sexem do listopada. przy dobrym partnerze zadna zima nie straszna....

gosciu-ja pisze o realiach wielkiego miasta czy przedmiesc, kilka kilometrow dalej to bym sie nie zastanawial,  bylem  w zimie kilka tygodni w swinoujsciu- temperaturaa w styczniu-lutym nie spadala ponizej 5 stopni w nocy wiec po co wymieniac, o sniegu to nie wspomne,,, chyba ze sa opony przeciw-wiatrowe,te nad morzem by sie przydaly🙃

Opublikowano (edytowane)

Dobre🤦‍♀️👍😅  ale teraz to rekomenduje raczej zachować odstęp tych 2metrów😁😛😛😛

Edytowane przez Nikolaxd
Opublikowano

To nie łapaj chłopa z ulicy odrazu do wyra tylko potrzymaj go trochi na kwarantannie 😋

Opublikowano

Raczej🤣 a wy ile byliście na takiej kwarantannie najdłużej i za co? 

Ciekawe czy się przyznacie... 😁😛

Opublikowano

A  kwarantanny są cykliczne co miesiąc i najlepiej wtedy jak najdalej.... 😋

Opublikowano
jacus napisał:

na "kwarantannie 'najdluzej bylem w sanatorium- z dojazdem 23 dni,trudno bylo,ale dalem rade😛..kwarantanne mialem ze skierowania lekarza orzecznika krus-u.

szybka kawa i do pola..

w sanatorium Ci się nic nie trafiło?

• Haha 1
Opublikowano

jesli ktos nie szuka to i nie znajdzie.....

do tego sanatoryjne zycie z tv jest troche przereklamowane podobnie jak programy o rolnikach i rolnictwie:D, ciezko bylo o kobiety w moim wieku a co dopiero o mlode sztuki, chyba ze 2 na 140 osob byly.

Opublikowano

Wziął scyzoryk rozłożył i z powrotem go złożył i powiedział - jak świetnie się składa.   :P  xD

Opublikowano

śpij żoneczko kochana , śpij z sąsiadem do rana ,
Bo ja muszę powracać do Płocka .
Tam dziewczyny czekają , i wódeczkę stawiają ,
I powiada , jak świetnie się składa .

Była piąta juz rano kiedy szedł suszyć siano
A to było u jego sąsiada
Lecz to było za wcześnie poszedł więc na czereśnie
I powiada jak świetnie się składa