Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, artur125 napisał:

a propo rozśmieszania, dzisiaj do mnie napisała koleżanka, taka z lat młodości

w jednym zdaniu popełniła , coś koło 7błędów ort, jak koledze pokazałem , to brechtaliśmy chyba z 5 min🤣

w vectrze. na kasecie tą nutę miałem😍

to bardzo dorosłe i dojrzałe.

Opublikowano
3 minuty temu, Nikolaxd napisał:

Twój Świat 😁😛

To nie moje klimaty kochanieńki😚😚😚

Nie? to od razu kup se Pani kota, bo o mężu nie ma nawet co marzyć, faceci nie lubią się wiązać z kobietami wyzwolonymi, bo toż to makabra.    :D

Opublikowano

Spoko🥰jest jeszcze paru Normalnych.... 😋😋😋😋

Gdzieś tam...😁Na pewno są to jak z kosmitami😅😅😅 KALINA czas się zrzucić na lot w kosmos🤣😄😄😄😅ile masz😁🙄🙄🙄🤔

Opublikowano (edytowane)

Może, tylko wątpię czy się do nich w ogóle dopchasz, bo teraz co druga wyzwolona.   :P   xD

Edytowane przez Sean
Opublikowano

Kurcze idę po wodę bo zgłodniałam a jak zjem coś to Sean powie, że moje szanse zmalały nawet na tego kota do zera😅😅🤣🤣🤣🤣

Opublikowano (edytowane)

Jak Ty się wodą żywisz to już całkiem zapomnij o mężu, na wodzie to wzięłabyś niedźwiedzia, a po miesiącu zrobiłabyś z niego śledzia, nikt nie jest aż takim samobójcą.   xD  Kochanie zjadłbym coś, a weź sobie, w garnku woda się została jeszcze od obiadu.   :P   xD

Edytowane przez Sean
Opublikowano

Ty to mnie nie lubisz co? A ja Ciebie tak słucham na każdym kroku 🥰🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Opublikowano (edytowane)

No jak nie lubię? jakbym nie lubił to bym z Tobą w ogóle nie rozmawiał, lubię się z Tobą droczyć, bo nie jesteś obrażalska o byle co i za to masz duży+.  :P

6 minut temu, Nikolaxd napisał:

A ja Ciebie tak słucham na każdym kroku 🥰🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

No jest mi bardzo miło, tylko mam nadzieję że jeszcze się do mnie nie modlisz, bo to byłaby już lekka przesada.   :P   xD

Edytowane przez Sean
Opublikowano (edytowane)

Modlę się żebyś zmądrzał i bardziej żonie pomagał i ją wspierał, szanował za to, że wytrzymuje... To i owo 🤔😁

Edytowane przez Nikolaxd
Opublikowano

Twoje modlitwy zostały już dawno wysłuchane, załatwiłaś sprawę u Pana Boga.   :P    👍

Opublikowano

Też się zastanawiam czy warto być na Twoim miejscu taką upartą.   :P   :D

Opublikowano
Dnia 4.10.2020 o 23:41, Sean napisał:

Też się zastanawiam czy warto być na Twoim miejscu taką upartą.   :P   :D

A widzisz... Nie będę sama z kotem... nie wiem czemu macie taki problem kogoś poznać... Nawet tutaj👍🥰 ja już poznałam kogoś fajnego🤫🥳🥳🥳🤞

Opublikowano (edytowane)

Czemu piszesz to do mnie, przecież ja nikogo nie szukam, jakbym  szukał to już dawno bym się z Tobą zapoznał.    :P A tak w nawiasie to gratuluję zapoznania.  :D

Edytowane przez Sean
Opublikowano

Bo Ty mnie terroryzujesz że zostanę sama dziwaczka😁😅😂to się zmobilizowałam i jest😁😉

Opublikowano (edytowane)

A za tego kota  to sorry, musiałem Ci wpłynąć na ambicję żebyś w końcu ruszyła d*pę. No i się udało chyba. Ale nic na siłę, pamiętaj że to nie żarty i żebyś się w co nie wpierdo*iła.  :P

Edytowane przez Sean