Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, cinek1808 napisał:

Przyjmujesz gości w samych szpilkach? 

I bez maseczki, makabra.  xD

Opublikowano (edytowane)

Bo fantazja... FANtazja... 😄😄😉😄👍😋😂😂😂

Edytowane przez Nikolaxd
Opublikowano

Wszystkiego najlepszego z okazji dnia chłopaka🙂🎂🍾🍾🍾👍

image.png

Opublikowano

Dzisiaj taka mgła, że chłopaków nie widać😄😄😂 ale może życzenia się odnajdą 😉pozdrawiam ☺️👍

Opublikowano

od rana pada a nawet leje..wiec spokojnie moglem uzupelnic biurokracje i spisac sie przez internet.

to ma byc idealny zestaw -chyba dla chloptasia a nie prawdziwego mezczyzny,przynajmniej jednego elementu brakuje..............

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, jacus napisał:

to ma byc idealny zestaw -chyba dla chloptasia a nie prawdziwego mezczyzny,przynajmniej jednego elementu brakuje..............

Toż to nie dla ciebie, ty jesteś chłopak? chłopak wypije jedno piwo i nie wie jak się nazywa.  :P Ja nawet za życzenia nie dziękuję, jak to nie dla mnie.  :P  

Edytowane przez Sean
Opublikowano

Jak tak dobrego jak nasza reprezentacja to szkoda energii😋🤣🤣🤣🤣🤣

Opublikowano

No ok ale to dzień a nie lata i to za takie kosmiczne pieniądze... W ogóle nie powinno być w tym takiej kasy... To wszystko zepsuło😛

Opublikowano

Człowieku oni nic nie robią to i kraść im nie wypada bo to by musieli coś zrobić... A nie😄coś tam robią.. Tylko czasami pewnie zapomną spłukać... 

Opublikowano
8 godzin temu, ogarek napisał:

Ale jakby tak który gola Ci strzelił to byś chciała? 

A Ty byś chciał? Ja nie potrzebuje faceta na dziecko łapać. Co zarobię to moje i mi starcza😠

Opublikowano

Nigdy nie mów nigdy🤣🤣🤣😜

Oj Ty stary eukaliptusie😅😅😅🤣🤣🤣😜 sobie źle nie chce a komuś to by wytykał i widzę, że nie tylko do mnie masz takie podejście😝🙄🙄🙄