Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A z czego wynika Twój entuzjazm? Ja mam kawusie i plan ogrodzenia jeszcze paru arów... To i szczęśliwa, ale jak pomyślę że jutro znowu do pracy.... To taki zimny prysznic dla mnie😕😄😅

Siostra glebogryzarke Ci naprawiłam, co Ty?? Dwa paski mi zerwała😥😥😥 przerobiłam na łańcuch😋, ale jak chcesz to..... 😥🙄Zrobię jak było😔😗😗😗Zapraszam do pomocy☺️☺️☺️

Opublikowano

z poradnika dla panów 

🌾PISANIE Z KOBIETAMI JEST BEZSENSOWNE
KOMUNIKUJ się z Nimi NA ŻYWO 🌾 🙂
👉 Mówimy tu o kobietach, z którymi chcemy poprowadzić znajomość w kierunku randkowym – nie o zwykłych koleżankach.
Zacznijmy od tego, że niektóre kobiety bardzo lubią wchodzić w długie rozmowy smsowe czy facebookowe...dla samego pisania… na takiej samej zasadzie jakiej lubią serialowe romanse i książki o takiej tematyce. To dostarcza im emocje, wypełnia nudę, dowartościowuje, sprawia że w ich życiu dzieje się coś ciekawego.
Kobieta która się tak zachowuje:
💎 1. MOŻE NIE BYĆ TOBĄ NIEZAINTERESOWANA
▪️Kobieta, która tego wymaga nie potrzebuje CIEBIE, Ona potrzebuje kogoś do ciągłego pisania i uprzyjemniania sobie czasu. Niektóre kobiety są od tego UZALEŻNIONE. I nierzadko nie są już w stanie już bez tego normalnie fukcjonować.
Jeśli kobieta ci powie „Ja tak nie potrafię i muszę mieć kogos z kim będą mogła pisać, a nie tylko się spotykać i to pisać codziennie” to oznacza, że masz prawdopodobnie doczynienia z osobą zaburzoną, toksyczną, która nie umie sobie poradzić sama ze sobą i skupić się na swoich sprawach. Taka kobieta często będzie reagowała agresywnie kiedy nie dostanie dawki swojego narkotyku tzn (codziennego smsa lub rozmowy telefonicznej) i będzie groziła zerwaniem relacji. Wyobraź sobie teraz 50 lat życia z taką osobą.
💎 2. NIE POZNAJECIE SIĘ
Gdyż pisząc zakochujecie się w wyobrażeniu o sobie. Czyli kimś kogo nie ma. Tylko w trakcie spotkań na żywo obserwując wszystkie miłe i niemiłe rekacje (jeżyk ciała, mowę niewerbalną, zachowania, których nie widzicie w trakcie pisania) w stosunku do swojej osoby można powiedzieć czy się sobie podobacie czy nie.
W związku z tym WSZYSTKO co do siebie mówicie przez telefon, o tym co do siebie czujecie i co o sobie myślicie nie ma znaczenia, dopóki się nie spotkacie.. I dotyczy to zarówno sytuacji przed 1 spotkaniem jak i pomiędzy następnymi spotkaniami, gdyż każde kolejne spotkanie może zmienić nastawienie którejś z osób bez względu na to co myślała o Tobie godzinę przed. (Nie mówimy tu o związkach)
💎 3. IM DŁUŻEJ DO NIEJ PISZESZ, TYM MNIEJ ATRAKCYJNY SIĘ STAJESZ
Pisanie, zmniejsza Twoją atrakcyjność, zmniejsza Jej motywację do spotkania, gdyż ona już wszystko o Tb wie, zna Twoje zainteresowania, Twoją przeszłość i jest doskonale poinformowana o Twoich codziennych zajęciach. Więc po co ma się z Tobą spotykać ??
To co przyciąga Ją do spotkania to CIEKAWOŚĆ Ciebie.
💎 4. POZNAWANIE PRZEZ INTERNET
Napisz do niej, bezpośrednio lub najlepiej w komentarzach (jeśli to jest grupa), zwracajac uwagę nie na jej urodę, ale na pasje, zainteresowania wynikające z tresci jej profilu, inicjując ciekawą rozmowę.
Jeśli odpisze, porozmawiaj, nie za długo i zaproponuj spotkanie. Bez presji. Jeśli będzie wymagała pisania przez miesiąc zakończ relację i zainteresuj się inna kobietą. Na Twoje miesjce czeka 10-ciu kolejnych miłych grzecznych facetów gotowych dać jej to czego ona chce (wirtualne emocje i dowartościowanie), nie daj się wciągnąć w emocjonujący serial przeplatany historiami ze swojego zycia, czułymi słowami, flirtem i żartami.
TO NIC NIE ZNACZY.
Znaczenie ma tylko to czy pojawi się na 1 spotkaniu, czy będzie się regularnie pojawiała na kolejnych i czy będzie w ich trakcie zaangażowana. NIC WIĘCEJ. Reszta jest fantazją.
Powstaje pytanie:
Jak przekonać kobietę do siebie, z którą zainicjowalismu już kontakt ?? Jak sprawić, żeby nas polubiła lub podnieść jej poziom zainteresowania ???
Odpowiedz: NIE PISANIEM, NIE ROZMOWAMI PRZEZ TEL i przez facebook.
Można to zrobić tylko w trakcie spotkań na żywo.
☘️ DLATEGO NAJLEPIEJ POZNAWAJ KOBIETY NA ŻYWO i zachowaj wszystko co masz im do powiedzenia na spotkania na żywo.
Życie jest za krótkie na ciągłe pisanie 😊
i chyba coś w tym jest
Opublikowano

Hahaha Wy macie takie poradniki🤣🤣🤣🤦‍♀️ i co Ci po tym, że to przeczytasz jak Tess tylko by się pojawiła, to byś siedział przed monitorem i pisał z nią od rana do nocy😄😄😄😋🤣oczywiście możecie twierdzić inaczej albo, że jestem bezczelna... Jestem, ale to nie zmienia faktu😅😉😛😛😛

Opublikowano

Nie zasłaniam się, tylko taka prawda, jakiś koleś pewnie notorycznie kosza dostawał i pisze teraz pęłne flustracji "poradniki" jak mnie wkurzają tacy ludzie... 👿👿👿🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Mało tego a Ty to chyba specjalnie mi to robisz i dodajesz takie tanie chwyty🤔🤔🤔😜

Opublikowano

Działać działa, ale nie myśl sobie że ja chcę coś od Ciebie czy kogoś innego bo nie jestem dowartościowana, a że nie halo to niech autorsam się zbada... Dekiel😎🤣😅🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Opublikowano (edytowane)

Bo po to jest forum i tematy... Tutaj nie powinno być podziałów na płeć. Każdy jest tylko użytkownikiem. 

Nie... Tylko użytkownikiem. 

Edytowane przez Nikolaxd
Opublikowano
1 godzinę temu, Nikolaxd napisał:

Hahaha Wy macie takie poradniki🤣🤣🤣🤦‍♀️ i co Ci po tym, że to przeczytasz jak Tess tylko by się pojawiła, to byś siedział przed monitorem i pisał z nią od rana do nocy😄😄😄😋🤣oczywiście możecie twierdzić inaczej albo, że jestem bezczelna... Jestem, ale to nie zmienia faktu😅😉😛😛😛

No Tess nie jest znowu pępkiem świata żeby na jej widok włosy sobie wyrywać, no weź.  xD

Opublikowano (edytowane)

Pisałam do @Roman4321 iweź jemu to powiedź. 

Weźcie go stąd😂😂🤕🤕🤕naczyta się tych czary mary i czaruje😛🤣🤣🤣🤣

Edytowane przez Nikolaxd
Opublikowano

Ale Roman jakoś nie wariuje za Tess, tylko Ty mu ją wciskasz na siłę.  :P

2 minuty temu, Nikolaxd napisał:

Pisałam do @Roman4321 iweź jemu to powiedź. 

Opublikowano

Nie wiem gdzie🤔 jak ją namówić żeby tu wróciła na forum😕😕😕 jak jej nie będzie to ja też spadam. Słyszysz🙄🙄🙄😋

Opublikowano
3 minuty temu, Nikolaxd napisał:

Nie wiem gdzie🤔 jak ją namówić żeby tu wróciła na forum😕😕😕 jak jej nie będzie to ja też spadam. Słyszysz🙄🙄🙄😋

No w d*py nie będę was całował żebyście zostały,    :P    nie licz na to   xD