Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mnie takie atrakcje nie interesuja-w kalwarii zebrzydowskiej to bylem ze 35 lat temu.

u nikola nie mialbys szans-on-a chce dziewczynek 😂

diabel tkwi w szczegolach- ktos kto pisze prawde zawsze pisze to samo, ktos kto klamie i zmysla od czasu do czasu sie pomyli 😂

ta nikola do tego xd to przeciez facet, wy tez pewnie nie macie co do tego watpliwosci

Opublikowano
7 minut temu, jacus napisał:

ktos kto pisze prawde zawsze pisze to samo, ktos kto klamie i zmysla od czasu do czasu sie pomyli

Tess pisała kiedyś, że religia powstała, gdy oszust spotkał głupca, a teraz po pielgrzymkach jeździ. Pierdu pierdu. Chyba, że wersja o księdzu... 😂

Opublikowano

tak mi podpowiada instynkt- zyje od dziecka wsrod prawie samych kobiet.......

ja bylem ze 3 razy w czestochowie,dziesiatki w wadowicach[no dobra na zakupach], niera`z dziennie odwiedzilem z 5 kosciolow,wiec nie widze zwiazku miedzy religia a pielgrzymkami, w kazdym razie nie zawsze to idzie w parze.

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Winnetou napisał:

Tess pisała kiedyś, że religia powstała, gdy oszust spotkał głupca, a teraz po pielgrzymkach jeździ. Pierdu pierdu. Chyba, że wersja o księdzu... 😂

Tak zgadza się, skąd taka zmiana nagle, Nikola niby taka wyzwolona a szuka modlącego. :P   Oj faktycznie ktoś tu płynie i to ostro.  :D Przypomina mi się film "Ranczo" córka wójta i nowy wikary.  :P

Edytowane przez Sean
Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, Sean napisał:

to nie facet

Facet by nie napisał, że chce mieć w brzuszku dzidziusia. Normalnie by się nie przełamał😄😅😂 

Skoro ten ktoś potrafił obudzić w niej instynkt macierzyński to już nie są żarty😁

Edytowane przez Winnetou
Opublikowano
7 godzin temu, Sean napisał:

Nikola niby taka wyzwolona a szuka modlącego

To był żart... Chyba.... Bo właśnie tesia mi tak powiedziała zanim oznajmiła że za godzinę doleci do Balic... to coś mi się nie podoba 😰😰😰😰😰

Opublikowano

A wam można prawdę w kamieniu wklepać, a i tak będziecie negować🙄🤔😕😕😕😕😝 idę sobie, bo dostałam od koleżanki z pracy dwie reklamówki różnych kwiatów to wsadzę tesi może się ucieszy... Dzisiaj wróci wreszcie☺️

Opublikowano

w centrali mamy stryjne.... Ja cholery nie zaliczam do rodziny, ale Tes to jej ulubienica, pewno ją urobiła... Tak się domyślam🤔😲🤕

A co tzn 

59 minut temu, jacus napisał:

bysmy ja godnie przywitali.

???? 

Opublikowano
10 godzin temu, Nikolaxd napisał:

idę sobie, bo dostałam od koleżanki z pracy dwie reklamówki różnych kwiatów to wsadzę tesi może się ucieszy... Dzisiaj wróci wreszcie☺️

No nie wiem, zależy gdzie chcesz jej te kwiatki wsadzić.    :P

Opublikowano

A gdzie w ziemię 😂🤦‍♀️🤦‍♀️to nawet ja wiem😜

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Nikolaxd napisał:

A gdzie w ziemię 😂🤦‍♀️🤦‍♀️to nawet ja wiem😜

No i, gdzie Tess?  :D wróciła z tego rejsu statkiem po Krakowie?   :P

Edytowane przez Sean