Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mnie to tam wisi, ale ty chłopie zacznij w końcu  używać rozumu   bo tylko ryjesz w tematach jak dzika świania

Później edytujesz posty i palisz głupa.

Edytowane przez Pigmei
Opublikowano (edytowane)
50 minut temu, Pigmei napisał:

I to bez potrzeby namierzania IP czy IMEI

121105_2.0003.11071/1 To nie  w sprawie tej działki szukałeś pomocy? 

No tej i co? Swój wniosek mam perfect. Dowód? Gdyby do mnie dzwonili, nie pytałbym Roberta, tylko sam bym wypytał. Ta pani wiedziała o jaki numer chodzi więcej nic. A tych wniosków robiłem ludziom 8 w tym 2 z Lipnicy

46 minut temu, Pigmei napisał:

Mnie to tam wisi, ale ty chłopie zacznij w końcu  używać rozumu   bo tylko ryjesz w tematach jak dzika świania

Później edytujesz posty i palisz głupa.

Edytuje bo jest taka opcja. Nic tam nie było obraźliwego. A mam prawo oglądać czyjś instagram jeśli, go udostępnia😂

Edytowane przez Winnetou
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, artur125 napisał:

kurde, ależ ten temat jest przewidywalny🤔.

Ktoś se pisze , wpada psychol, szuka,węszy, tylko po co?

Ty się mądralo przymknij. Nawet byś nie pisnął w realu

57 minut temu, Pigmei napisał:

Tym bardziej widzisz że nie jesteś do końca anonimowy więc po co te twoje chore szopki. Nie odnajdujesz się w hyde park to nic nie pisz

Jestem z Jabłonki i mam na imię Marcin. I co? 🤣 

57 minut temu, Pigmei napisał:

Tym bardziej widzisz że nie jesteś do końca anonimowy 

No i co mi zrobisz, bo przestraszę się jak Thomas Strongmana?. Najwyżej bana dostanę😛

Edytowane przez Winnetou
Opublikowano (edytowane)

Pamiętamy  i nazywany byłeś marcinolotem, no nie?

Wiele osób łatwo gdzieś  na społecznościowych odnaleźć lub też odszukać w oparciu o listę znajomych i nikt nie dopytucze "czy mam podać twioje prawdziwe imię"  czy pytać o zgodę na wstawianie fotek itp., Tu prawie wszyscy piszą dla rozrywki a jedynie ty tego  nie łapiesz.

Edytowane przez Pigmei
Opublikowano (edytowane)

Fiu fiu akurat się udzielam na portalach społecznościowych🤣, Jedyna moja aktywność w sieci to agrofoto😗 

A to imię to akurat nie z instagrama. Ale tylko taki idiota myśli, że rozmawia z Nikolą🤣

Edytowane przez Winnetou
Opublikowano
4 minuty temu, Winnetou napisał:

😗 

A to imię to akurat nie z instagrama. Ale tylko taki idiota myśli, że rozmawia z Nikolą🤣

Te cwaniak , jak nazwała się Nikolaxd to tak należy się zwracać do danego użytkownika

Ja też   nie mam na imię Pigmei

Opublikowano (edytowane)
17 godzin temu, Winnetou napisał:

Lipnica jest po sąsiedzku z Jabłonką i nawet jedną mam  na jej terenie. Możecie ruszać co chcecie. 

Ciekawe w Lipnicy mam rodzinę 😎🤦‍♀️

... Możesz podać to imię. 

Pigmei co tam części Ci dostarczyli😋🤔cicho siedzisz dzisiaj że aż 😂👍😂😂😂😂

Edytowane przez Nikolaxd
Opublikowano

Co dzień mam sporo  różnych wyjazdów  i tak schodzi dzień za dniem, a części  mają dojechać z różnych magazynów porozrzucanych po europie.  Kiedy będą dokładnie to nikt nie wie. Jak tak ma wyglądać przyszłość w serwisach to konika zmienię i będzie w zupełnie  innych barwach.

Opublikowano

Czasami trzeba być cierpliwym, u mnie i tak pada i ma padać... 😕 A też pracy full

Opublikowano

Siostra wypłynęła, zostałam sama i nic mnie nie cieszy🤕😥😥😥jeszcze ten deszcz, trzeba chyba wino otworzyć.. Mam taki miód pitny, szkoda mi go otwierać, ale ciekawa jestem co to takiego😄😎otttt jak to zrobić żeby zjeść ciastko i mieć ciastko? 😏😂😂

Opublikowano

Ile potrzebujesz tego czasu? 😋 Zdąże po korkociąg? 

I kieliszki? 

Opublikowano

Mam Kalinko z takich najcenniejszych... jeszcze wino z Włoch z 98r, i jedno z Kalifornii 🙄 pewnie nigdy ich nie otworzę 😅👩‍🔬

Ciekawe czy internetową wysyłkę mają, bo produkty super.