Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

A, to Romek pisze?   :P wiem, dałaś mu kosza i taki na Ciebie cięty ostatnio.  :P   :D

Edytowane przez Sean
Opublikowano (edytowane)

Bo baby są głupie. Facet nie traktuje poważnie takiej co skacze z kwiatka... Natomiast kobiety tak mają, że chcą takiego, który ma powodzenie u innych. 

Edytowane przez Winnetou
Opublikowano

gosciu wklejił zdjęcie z innego jakiegoś ruskiego portalu gwarno było do czasu az nie wklejił ktoś źródła foto a mimo to laski dalej pisały

albo jak opis zrobił ktoś  taki na dwie strony A4 pod zdjeciem to sie nie mogy nachwalić jaki on ę i ą oczytany

bo jak samo foto i opis poznam dziewczynę to bez odzewu

Opublikowano (edytowane)

A, czyli jak leciało każda myślała że to ona jest dla niego najjjjj.   xD Nie no faceci bardziej są ostrożni co do tych ładnych, nie są aż tak naiwni.

Edytowane przez Sean
Opublikowano

no coś w ten deseń że teraz takich nie ma, że prawdziwy i taki niewiadomo jaki

dobra zaneta i ryby bioro i same wskakujo do torby😆

bo jak wiem trzeba samemu posprawdzać co i jak sie kryje za zasłoną a nie omijać

Opublikowano (edytowane)

Kurła jedno zdjęcie, od razu widać, że lipny profil i nie przemówisz babie.

Nie myśli sean, że jest najważniejsza, ona się cieszy, że znalazło się dla niej miejsce w haremie😂

Edytowane przez Winnetou
Opublikowano
8 minut temu, Winnetou napisał:

Nie myśli sean, że jest najważniejsza, ona się cieszy, że znalazło się dla niej miejsce w haremie😂

O czym mówisz człowieku?

Opublikowano

To guwniarskie myślenie a jak ja tak zaczynałam, to mi reprymendę walnęłeś... Teraz jemu Szon🙄🙄🙄

Opublikowano
5 minut temu, Pigmei napisał:

Według niego dziewczyny masowo starają sie podlizać facetom a sam jest tego anty przykładem

Ma kompleksy,  biedaczysko :P

Według niego dziewczyny masowo starają sie podlizać facetom, tylko czemu nie jemu   :P  tego nie może przeżyć chłopaczek.

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Sean napisał:

O czym mówisz człowieku?

Czego  kurła znowu nie rozumiesz? 😂Popatrz na profil *******, same baby, a ile ochów. Wstawi jakiś post ściągnięty z netu to mało się nie posikają, a żadna nie wie kto to😂

2 godziny temu, Pigmei napisał:

Według niego dziewczyny masowo starają sie podlizać facetom a sam jest tego anty przykładem

No nie każdym, niestety😛

Edytowane przez Winnetou
Opublikowano

Może  dlatego że jest rudy?  Kiedyś był jeden jegomość co tak napisał i opisał jego historię pod Sigmą więc coś tam niby wiedział  .

Zaznaczam że nie wiem czy to prawda i co więcej - nie interesuje mnie to :P

Opublikowano

A co mnie to obchodzi, ja niczyich profili nie śledzę.

2 minuty temu, Winnetou napisał:

Czego  kurła znowu nie rozumiesz? 😂Popatrz na profil michał kraus, same baby, a ile ochów. Wstawi jakiś post ściągnięty z netu to mało się nie posikają, a żadna nie wie kto to😂

Opublikowano

To jest ta recepta na baby? 🤣🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️